Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

bass

• antidote • 5 Mayıs 2004 15:36 • #538017
    baba en gıcık aldıgım konunun ustune bastın turkıyede boLe düşünen insanlar varken bişe yapamayız keşke geçirseydin kafasına hiç olmazsa anlardı kafasına yeyınce hardcase'i basscıların ne kadar marifetli oldukları...
  • aykuth • 5 Mayıs 2004 16:22 • #538018
    onlardan her yerde var. Hardcaseinizi ve basınızı sevin insanlara saldırmakta kullanmayın. )işte dostluk ve barış mesajı :))) )
  • red_special • 12 Mayıs 2004 12:23 • #538046
    yine cort un ama curbow diye tipi cok iyi olmayan yani bence ama tonu cok iyi baslarla kapısabilcek kadar iyi unutma curbow series 4 tellisi 350 dolar
  • MoreBaSs • 12 Mayıs 2004 21:35 • #538050
    Benim yakIn arKimde curbow un 5 teLLi perdesizi war.Hatta bi diğer arkimde senin dediğin 5 teLLi gitar war red_special. Curbowlar bence de gerçekten iyi.Ama curbow aLIcaksan perdesiz aLıcaksın.Harbiden de tipsiz gitar ama.) Bi kere oturarak çaLamıorsun dizini koyamıorsun kayıyor gitar...
  • aykuth • 13 Mayıs 2004 15:27 • #538051
    [Musicmanlerin çok iyi baslar olduğunu tartışmamakla beraber. (hedef bas listemde yer alıyorlar ama piyango vurması gerek benim yakın zamanda alabilmem için)]

tek bas, tek basçı, tek grup, tek tarz yok dünyada. Hepsini çalmadan konuşmak çok güç. Fender, gibson (epiphone), ibanez, yamaha vs gibi seri üretim gitarların üst düzey serilerini ve alt serilerden çıkan çok iyi parçaları silip atmaksa biraz fazla iddialı. (genel yapım kalitesi olarak EB Musicmanlerin en iyi seri üretim gitarlardan olduğu söyleniyor o ayrı) Musicmanlerin tasarımını leo fenderin yaptığını da unutmamak lazım. (son markası G&L e bir bak bence).

Fodera, lakland, sadowsky, ken smith, alembic, vs. gibi el yapımı gitarlar da ayrı bir klasmandan bakıyorlar üstelik.

Yine de senin "basını" bulmana sevindiğimi söylemeliyim. Yerinde olsam ne yapar eder bir iki sene içinde bir Musicman (sterling/stingray ne istiyorsan artık) almaya çalışırdım. Aradığın ses belliyse ve bu Musicmanse hiç düşünülmeden alınabilecek bir gitar EB. Bense izninle amerikan J, sadowsky metro line J ve P, Yamaha TRB diye gitmeye çalışacağım (diğer custom hedeflerimi hiç saymıyorum beş bin doları çoktan geçtim zaten) . EB Musicman için ya bir blues/rock'n roll grubuyla çok ciddi bir projeye girmem ya da piyango çıkması lazım.
  • MoreBaSs • 14 Mayıs 2004 18:58 • #538054
    Ya bilmiyorum ama,TRB hantal olmasına rağmen gerçekten güzel gitar.Ama bana kalırsa düz TRB6 alıcağına Cort A6 almak daha mantıklı.Çünkü düz TRB lerde pieso olayı yok.Fiyatları da A6 fiyatları ile hemen hemen aynı fiyatta.Bana göre A6 piesosuz TRB den daha iyi ton veriyor.Ama piesolu TRB sağlam gitar. TRB6/JP almaya kalkarsan da 1900$ gibi bişeyler ödemen gerekiyor..O da baya bi para.
  • ratamahatta • 28 Mayıs 2004 19:35 • #538141
    burda ankaraya geleceksen evrensele ugra nasıl mı bulacaksın bir müzik evine gir kime sorsan yerini bilir...
  • ratamahatta • 31 Mayıs 2004 18:05 • #538149
    nedense be şu cortlara bir türlü ısınamıyorum. tamam fiyat kalite oranı idare eder hatta belki iyi ama yinede...
  • MoreBaSs • 1 Haziran 2004 15:48 • #538153
    Nolcakki.Benim arkadaşuın Cort'unun sapı atıktı.Bizim gitaristin işyerine götürdük.Gitarı perdesiz yaptık.Çok güzel ton veriyor.Eğer varsa imkanınız ya da yapabilicem diyorsanız direk yapın.Elinizde kötü bi gitar varsa tabi...
  • ratamahatta • 7 Haziran 2004 21:00 • #538216
    valla imkan işi paraya bakıyor biraz kaç paraya patladı o da önemli hayır yaptığıma değmyecekse yeni bitane bass çekim...