Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması

Bu konu şu haber ile ilgilidir: KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması
  • tr_nirvana • 21 Nisan 2005 00:00 • #601109
    süper bi başarı 4 ülkeden 1 .olmak kesinlikle süper en iyi sizsiniz en iyi müzisyen sizsiniz hepiniz süpersiniz!!!!!!!

HPAL-ritm gitaristi umut
  • Noryth Aquanum • 21 Nisan 2005 00:00 • #601110
    Ya fotoğraflar kimsede yok mu ?
  • Rebelfire • 22 Nisan 2005 00:00 • #601111
    evet ya resimlere nerden ulaşabiliriz??
  • necrosamash • 23 Nisan 2005 00:00 • #601112
    arkadaslar yanlıs hatırlamıyosam sırbistan-karadag'dı galiba.Onları izleyen varmı nasıldılar?
  • baranthalas • 23 Nisan 2005 00:00 • #601113
    80 lerde ortaya çıkan 6. sınıf glam grubu gibiydiler..
  • LilianGee • 23 Nisan 2005 00:00 • #601115
    merhaba arkadaşlar,ben ümraniye anadolu lisesinin klavyecisi duygu. hatırlarsanız Dreamtheather- Another Day ile katılmış,finale kalmış ve kendi isteğimizle çekilerek finale çıkmamıştık.

Daha neler.. Sizin grupta arkadaşlarım var, uyuzluk yapmak istemem de buraya yazmasaydın bari böyle birşey, susmayı tercih etseydin bu konuda yani.. Bi de Dream Theater yazarken daha dikkatli olalım, saygı duyalım di mi?
  • _MoRweN_ • 23 Nisan 2005 00:00 • #601116
    uyuzluğu yaptın yapıcağın kadar ama istersen devam et..
  • LilianGee • 23 Nisan 2005 00:00 • #601117
    Kusura bakma hevesini kırmak istemezdim ama Kaan tanınan bir insan yani bu şekilde konuşarak komik duruma düşüyorsun farkında olmadan.. Bu arada Hüseyin Avni Sözen Anadolu Lisesi grubunun adı Hasalorc falan değil =) Baalorc ile coğumuzun muhabbeti var bizim aramızda bile konusulmazken bu tur seyler neden burda kolpalandı böyle anlamadım.. Biz Kasdav da cıkan grupları hep okul adının sonuna orc ekleyerek andık çalışma süreci boyunca (Haydarpaşaorc gibi..), Kasdav'a dair bizde yer eden birçok espiriden biriydi bu da.. Grubumuzu da Kasdavdan az önce oluşturduğumuzdan bi adımız yoktu klavyecimiz o an Hasalorc yazmış böyle spekülasyonlar oluşacağını tahmin edemeden.. Grubun adı Hasalorcmuş.. =) Bu arada o hareketi üalliler bilirler RockÜAL de Evren ile Gizay da yaptılar, aslında hepimiz içimizde Baalorc özentisi değil miyiz ki zaten ?! Ben hep aynanın karşısında Masisçilik oynarım zaten boş zamanlarımda ehue daha neler...
  • Redall_Hoor • 23 Nisan 2005 00:00 • #601118
    Fotoğraflar nerdee

Bilmiyorum Nerdee...
  • _MoRweN_ • 23 Nisan 2005 00:00 • #601119
    yok önemli değil,ama ne biliyim sen öyle söyleyince açıkcası sinir oldum =) tabi bizde istemezdik çıkmayı ama zorunda kaldığımız için kendimiz çekildik..buarada sen geldin mi rockÜAL 'ye? eğer geldiysen ve hatırlıyosan ben evrenlerle çıkıp söylemiştim =)