-
herkese merhaba mehmet rauf lisesi solistiyim(big in japan)öncelikle bizi temsil edicek olan arkadaşıma geçmiş olsun dilegimi iletiym.cumartesi bizimle birlikte sahneye çıkıcak olan herkesi tebrik ederim umarım iyi bir ortam olur ve egleniriz.:)))
-
ya dede korkuttakı solıstı için cok uzuldum aydındı galıba adı geçmiş olsn inş. iileşir de bu seferde turkıyeyı bızı iyi temsıl eder nese stars of tomorrowda gorusmek uzere...
-
bu arada yarışmadan sonra kokteyl varmış.bayagı eglenicez!!;))
-
Arkadaslar, Stars of Tomorrow ile ilgili bilgiler vermek istiyorum:
15 Nisan 13:30'da Konuk ekipler prova için Bostanci GM'nde bulunacak.
16 Nisan 13:00'de Kapilar açilacak
13:30'da konuk ekiplerin Bostanci GM'nde bulunmalari gerekmekte
15:00-17:00 aras1 Derce alan konuk okullarin konseri,
17:00-18:30 arasi Stars of Tomorrow yarismasi
18:30'da Athena konseri
19:30'da ödül töreni
20:00-22:00 arasi hepimizin hakettigi özel parti ;)
Bu arada Aydin arkadasimiz iyilesmis oldukça iyi durumda ve çok rahat sahneye çikabilecek!Basarilar!
-
Arkadaslar linke tiklayin isterseniz artik stars of tomorrow basligi altinda bir haber var yorum yapabileceginiz. www.garaj.org/haber/5258/stars-of-tomorrow-yarismasi-bostanci-gosteri-merkezi-istanbul.htm
-
Laaaaayynnn parti varrrr kop kop kop kop Allah erkutum kopucazzz :) Valla msü bahar şenliğinden beri patlıyamadım o gün patlarız artık ...
-
SELAM millet
16 nisanda yine bostancıdayız.süper yaaaa!!!!! HARİKA....
-
HERKESE MERHABA!
Ben üsküdar lisesinin solistiyim hani su zombiyi söyleyen kız:)))
öncelikle bu yarısmaya katılan bütün arkadasları tebrik ederim hepsi ellerinden gelenin en iyisini yapmaya calıstılar.
bu arada dede korkuta basarılar we solistine gecmiş olsun diyorum gercekten ucuz atlatmıs.(kendine dikkat et bizi sen temsil ediceksin:)kültür kolejini tebrik ederim harikalardı mehmet raufta öyle birde elerki harikaydı (onu atlarsam ayıp olur:) yaa ayrım yapmak cok zor hepsi harikaydı tabi BİZZDEEEE!!!!!!! :)))))
HERKES KENDİNE COOOOK İYİ BAKSIN 16 nisanda görüsmak üzere!!!!!! byessss
-
ya ben kaç gündür yorumlara bakmıyorum yeni öğrendim aydın'ın durumunu çoook geçmiş olsun ya! ayrıca evet nedir bu ya, çocuk ne bela atlatmış siz ne yorumlar yapıyosunuz neyse sorunu büyütmek değil amacım 16 nisanda dede korkuta başarılar, orda koparız yine.........
-
Evet katılıyorum eva adam büyük bir bela atlatmış ama bu herifler gülüyor (Herkez için demiyorum bilen biliyor kendini) Son gülen iyi gülermiş dede korkut lisesinden felan değilim Mehmet rauf un davulcusuyum ama harbi harbi bu adamları sonuna kadar desteklicem.. Onların bu sorumluluğunu algılayıp deli gibi çalıştıklarını biliyorum o kadar..