-
selam ben de c.tesi günü stars of tomorrow yarışmasındaydım öncelikle dede korkut lisesine acayip performansları ve bizi coşturdukalrı için ve ayrıca ödülü kaptıkları için alkışlarrr.grubun solisti,gitaristi ya da davulcusuna sesleniyorum belki hatırlarsınız yarışma sonrası dışarda siz foto çektirirken yanınıza gelip sizinle foto çektirmiştik...benimle kontak haline geçerseniz sevinirim çünkü fotolardan grupça istiyoruz tekrar tebriklerr!!!!
-
2.5 sene falan oldu. ders de almadım cnku 2. soru bu olcaktı :P
oyle işte.
-
olum alper umarm bende senin gibi çalrım ilerde....;)
-
Gamları cok iyi calısmıssın helal ne diyim?
Ne yazık ki bizim kendimizi gosterebilecegimiz bi sarkımız yoktu bea.cunku sarkımız technoydu:)(big in japan)euheu
Ama sunu soylerimki ben bi grupta sadece bir kişinin öne cıkması veya cıkartılması o grubu olumsuz etkiler.Tabi benim görüsüm oyle.Gerci metal muzik ve turlerinde genellikle bu boyledir ama boyle olmayanlar genellikle tutulmustur.Bilmem ne dersiniz bu konuda?
-
banane kardeşim kim önde olur olmaz ilgilendirmiyo beni. ben kendimi ön planda tutayım diye hiçbi şekilde kasmadım orda .
zaten bi hafta onceden kasdava cıkalım diye gitar calan adamı bateriye oturtmuşuz r&b dinleyen bi adamın yüzünü boyayıp bass a koymuşuz başarı ödülü falan isticektim ben orda :P
-
iseydn keşke=)
-
biz (kültür üni.) katılıyoruz üni kasdav a ama ne nerde nası bilmiyorum
-
yok alper 2.soru o olmıcaktı.. :) ama olsun aydınlattıın için teşekkürler =D yanlız aynı şansızlığı çoğu okul yaşamış herhalde alakasız insanları son dakkada uğraşmadıkları enstürmanlara koymayı.. bende son 1 hafta kala çalıştım çok kasınç bişey yaa.. ama yazık oldu yaa... :(
-
muheuahuauu ulan baran seni bi döverim :D muaeuhaue ulan g.t adam
-
kasdav resimlerini nerden bulabilirm