Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması

Bu konu şu haber ile ilgilidir: KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması
  • _MoRweN_ • 15 Nisan 2005 00:00 • #601067
    merhaba arkadaşlar,ben ümraniye anadolu lisesinin klavyecisi duygu. hatırlarsanız Dreamtheather- Another Day ile katılmış,finale kalmış ve kendi isteğimizle çekilerek finale çıkmamıştık. şahsen çok içimde kalmıştı ama amaç bence orda ödülden çok eğlenmek ve ortaya bir şeyler sunmak,insanların beğenisini kazandıktan sonra gerisinin bir önemi yok.. çıkan o 10 grup arasında yer almak isterdim,çıkan tüm gruplara bol eğlence diliyorum,çıkın çalın eğlenin!! dede korkut lisesine de başarılar diliyorum,bizi en iyi şekilde temsil edin! ayrıca geçmiş olsun dileklerimide iletiyorum...ayrıca söylemek istediğim birşey daa var; kültür kolejinin en sağlam elemanı olan alper süper solo attı,cidden ağzım açık kaldı,tebrik etmek istyrm gerçi o akşam grupça tebrk etmiştik bateristleri sayesinde fakat kafası sağlamdı heralde acayip donuktu... :) nese tekrardan herkese iyi eğlenceler!
  • necrosamash • 16 Nisan 2005 00:00 • #601071
    ehuehe:).Parti falan olmamıs.Sucuk ekmek dagıtmıslar.Zaten bende yanlıs caldıgım icin sinirlenip gitmişim iyikde öyle yapmısım.Bir tek athena'yı dinleyemedigime üzüldüm.dede korkut'a helal olsun!
    birde burada üsküdar lisesinden arkadaslar varmı?ben mehmet raufuntanımda hani su sizin pedalınızı alan cocuk.o okulun basscısıyla tanısmayı arz ederim.:)
    hadi bye!
  • özzGee • 17 Nisan 2005 00:00 • #601072
    heheh ben yedim sucuk ekmekten.. aldım gidenlerden bileklik oturdum yedim valla :)) ama acıydı sucuklar yaww :/ ama heheheh ne demişler bedawa sirke baldan tatlıdır :))
  • See_B3L • 17 Nisan 2005 00:00 • #601073
    Valla neydi o öyle..salon bostu:)
  • Eek-Thecat • 17 Nisan 2005 00:00 • #601074
    8 MAYISTA KASDAV ÜNİVERSİTELER ARASII YUPPPİİİİİİ :)))))))))))))
  • bantman • 17 Nisan 2005 00:00 • #601075
    ben haydarpasa teknıgın vokali ve bascısıydım(hani su wall yapanlar)butun garajdakılere guzel bı haberım var.bız fınale kalamamıstık ama turkıye genelınde yapılan soundcheck adlı yarısmaya özel olarak davet edıldık bu demek oluyorkı aranan ve beyenılen bır grubuz.ıstanbul genelınde davet edılen az sayıdakı gruplar arasına gırmek buyuk bır basarı demektır.
  • _MoRweN_ • 17 Nisan 2005 00:00 • #601076
    aha ne güzel darısı başımıza...
  • lord_elvyn • 17 Nisan 2005 00:00 • #601077
    ben haydarpasa teknıgın vokali ve bascısıydım(hani su wall yapanlar)butun garajdakılere guzel bı haberım var.bız fınale kalamamıstık ama turkıye genelınde yapılan soundcheck adlı yarısmaya özel olarak davet edıldık bu demek oluyorkı aranan ve beyenılen bır grubuz.ıstanbul genelınde davet edılen az sayıdakı gruplar arasına gırmek buyuk bır basarı demektır.

valla bana pek de garajdakileri degil sevindirecek ilgilendirecek bir haber gibi bile gelmedi. daha cok bakın kasdavda finale kalamadık ama soundchecke cagırdılar yaaa begeniliyoruz biz olm tarzında bir mesaj olmuş. zaten yorumunuz da korn coverı gibi olmuştu vokal hele metal soyluyor sanki arkadaş boguruyor.
  • rockerg zombie • 17 Nisan 2005 00:00 • #601078
    selam!
    Dün harika bir gün geçirdim.Türkiye yani Dede korkut 1.oldu harika birsey hepsini tebrik ediyorum çok iyidiler ve ayrıcana bu yarısmaya katılan yarısmacı arkadasların hepsi cok sıcak kanlılardı herkes birbiriyle iyi anlasmaya basladı helede mehmet rauf ve kültür koleji kardes okul oldu daha bundan güzel ne olabilirki:))))))herkes kibsın byessss!!! zombeici kız:)
  • rockerg zombie • 17 Nisan 2005 00:00 • #601079
    cok özür dilerim sanırım birsey eksik oldu ÜSKÜDAR LİSESİ için mehmet rauf ve kültür koleji kardes okul oldu artık!! :)