-
dede korkut o kadar eleştirildi ama elektrik çarpma olayından sonra "aldınız mı papa roach'u" dediğiniz grup birinci oldu!!! bence iyiydiler cidden çok iyiydiler hem de. aydın da çok şeker bişii zaten kanka oldular sırbistan & karadağ'la :)) abi athena'dan sonra sucuk olayı da günün bombasıydı zaten :D
-
çıkacak olan KASDAV kasedinde sadece ilk on değil şimdiye kadar beğenilen ve umut vadeden ustalar çağrılcak merak etmeyinn....biz katılmak istiyoruz diyemicek kimse hemde onlar çağırcak ve guitar proyu aç ezberle çal sonrada sahnede hopla zıpla anlayışı değil bastığı akorun yanlışlığını kulağıyla duyabilen adamlar olcak...ustalar olcak her konuda ozaman görcez işte.........derz no maniiii derz no pojişin olayıııııı.....
-
yaa şu yeni bi yarışma var blue jeansin sanırım ve snrm kasdava katılanlar ve kazanıp kaset yapılcak olanlarlar yarışmaya katılamimuymuşş bilgisi olan varsa bana söylerse sevinirim...
-
selam millet ben üsküdar lisesinin back vokaliyim cumartesi günü hersey çok güzeldi bütün konuk okullar veeee tabi ki dede korkut çok iydi herkes!mehmet rauf ve kültür kolejiylede kanka olduk zaten!dede korkuta bundan önce çok laf sölenmişti ama aydın çok güsel temsil etti türkiyeyi ve hakettiği gibi birinci oldu tabi ki helal olsun size dede korkut herkesi çok seviyorum herkes kendine çok iyi baksın:))
-
evet abi oyle bi olay var.bizde blue jean'in duzenledigi yarısmaya gircez ama kasdavda kasette olanlar buna giremiyomus.ama galiba soyle bisey varmıs ki soyleymiş;kasdava baska o bu yarısmaya baska bi sarkıyla katılabiliyomussun.boyle duydum ben umarım dogrudur..
bu arada kultur kolejinin vokaline bi sorum olacak.o solo kac ay calıstın ve kendi basına mı yok hocan falan varmıydı yardımcı olarak.sadece merak ettim.Cok iyiydin ama helal!Cevap verirsen iyi olur.
hadi eyvallah
Yuzunu ilk boyayan cocuk:)(M.R.L)
Orjinali bizdendir
-
alperin cevap vermesi uzun sürer onun yerine ben cevap vereyim sana..
alper o soloyu o an salladı..şu ana kadar 3 düş farklı solo attı kasdavda o şarkıya..o an ne geliyosa sallıyor yani hiç çalışmadı tamamen doğaçlama :)
-
helal olsun valla... lazım onun gibiler..
-
he ya salladım
-
hahaha :)
-
ya alper sen kaç senedir gitar çalıyosun abi?