-
arkıın gördün mü bak sizden ötesi de var mış puhahaha
-
bizim okul insa lisesi biz de inşallah girecez
-
az konuşandan korkucaksınız arkadaşlar biz çıkalımda yine sahneye sen ezersin bizi sololarınlaa arkadaşım:D:D
-
geçen sene bizim okul kazanmıştı yani İHSANKURŞUNOĞLU LİSESİ . inşallah yine kazanıcaz
-
allaam çşyle artisler hiç sansınız yok galan dio ya töbe töbe
-
ya arkadaşlar bu 4 dakka sınırı şarkı sınırı mı yoksa sahneye çıktığımız andan itibaren mi 4 dakika işlemeye başlıyor?hazırlıkları yapmak en az 30 saniye zaten 4 dakka az geliyor. 3:30 inmiş oluyor.bi bilgisi olan varsa yazsın!!!
-
İlk eleme bitti kazım işmen lisesi güsel söledi dimi arkadaşlar=))zaten pek kayda değer bişey yoktu bu sefr
-
Vallaha oraya gidilmez artık her tarafta biz sıkıyız diyen tipler dolasıyor gozune kalem suren her seyin goruntuden ibaret olduunu sananlardan , en baba calanlar queen-show must go onu calanlardı.Bu 4 dakika olayı ne acıklarmısınız yani sahane dt nin finally free sini calamıcakmı isteyenler??
-
selamlar arkadaşlar...2004 yılı kazım işmen mezunuyum.bi arkadaş yazmış kazım işmen bayaa iiydi falan diye.??bu sene gidemedim kasdava maglesef...iikide gitmemişim kesin çok duygulanırdım çünkü 2002 de bende sahnedeydim çok başka bi olay bu kasdav gerçekten...kazım işmen kaçıncı oldu bilgisi olan varsa söyleyebilirmi.kaçıncı oldu derken aldımı bi ödül ve hangi şarkıyı söyledi??
-
Her yanımızı metalciler sardı...Metalin süper bir müzik olduğunu düşünen liselilere acıyorum..Ben müzik bölümü öğrencisiyim...ben cesaret edip sesimi öyle kullanamıyorum...böyle şarkı söylemeye devam edrseniz sesiniz kalmıcak inanmıyorsanız bana, doktora gidin ses tellerinizin halini görün...Ayrıca Seden Gürel ve Keremcem'e yapılan terbiyesiz hareketler hiç hoş diildi.Keşke onlar kadar iyi olabilseniz....