-
KOMEDİ SHOW
yarişmanın amacı en iyi muzik yarişması bi de katılmaya cesaret eden gruplara bakın rezalet.bence bırakın yarişimaya katılan grupları yarişmaya katılan ve Erkin korayın yanına oturmaya cesaret edebilen diğer juri üyeleri Ege çubukçu Keremcem sizin ne haddinize muzik.zaten muzikten anlıyan arkadaşlar gereken yuhlamayı yaptılar bunlara.muzik dinlemeye gittiğimi sanmıştım ama malesef 2 grup dişinda(onlarda tesellım)adam akıllı muzik dişindakı herseyı dinledik. ve Gelen tiplerden hiç bahsetmedım bile.kısacası berbat..
-
fade to black 4 dakikaya iyi uyarlanmıştı ama master of puppets için aynı şeyi söyleyemicem iyi ya da kötü katılan herkeze başarılar diliyorum
-
Kasdavdaydık. Göztepe İhsan Kurşunoğlu (arkadaşlar diye söylemiyorum ama ) Show Must Go On la bizi kendimizden geçirdi. Objektif mükemmeldi,Başat diye ön saflarda delirdik hala sesim kısık avaz avaz "varoşlarda doğan güneş diye bağırmaktan.." Ege Çubukçu ne kadar başarılı bi sanatçı oldugunu kanıtladı. Keremcem Ve Seden Gürel'e gelince. Onlara bu terbiyesizlikleri (!)yapan kenan evrenlilerdi. zaten keremcemin suçu yok. metal ağırlıklı bi yarışmaya keremcemi çağıranlar utansın! istemiyoruz kardeşim zorlamı yok pardesü müdür palto mudur??
-
herkese selam.ben adapazarı özel enka lisesinden gülşah,orkestrada vokaldim.biz de finale kaldık,hafif uçuyorum o yüzden ;) bizi izleyen varsa iyi ya da kötü yorumunu yaparsa sevinirim.herkese şimdiden teşekkürler diğer okullara da başarılar...
-
Arkadaşın biri keremcem e bu saygısızlığı yapanlar kenan evrenliler yazmış ama herhalde soldaki liselerle bizi karıştırdı biz okulumuz adına yapmamaya özen gösterdik en azından bizim buldunduğum topluluk olarak.
-
arkadaşlar artık bizim nasıl çaldığımızı değil de güzel sanatlar liselerinin yarışmaya katılmalarını eleştirmişsiniz.müzik yarışmalarına güzel sanatlar lisesi giremez diye bi saçmalık olabilirmi?o zaman bilgi yarışmalarına da fen liseleri girmesin.bizim için önemli olan oraya gidip okulumuzu temsil etmekti en güzel şekilde bunu yaptığımıza da inanıyorum.burdan sonrası çokta önemli değil.tekrar finale kalan okullara başarılar diliyorum.
-
meraba..ben deniz,antebin vokali,yarışmanın tamamının kaydını nereden bulabilirim?eğer çeken varsa söylerse sevinirim..bi de katılan herkese sevgiler, bir yarışmada hiç bu kadar eğlendiğimi hatırlamıyorum, gerçekten ortam nefisti,bir sürü insan tanıdım..bu aile ortamını bulabileceğimiz başka bir yer düşünemiyorum ben, ödül alan almayan herkese tebrikler, kazanamayan diye birşey yoktu bence burada, herkes biraz daha değişti, güncelledi kendini:P
3.kulisteki çıplaklara sevgiler ayrica:P :))))
-
yarışmanın tamamının yer aldığı cd '70 YTL' ye satılacakmış.. garaj mafyası olarak korsan işinemi girsek?? alalen teşvik var!!
-
meraba
ya feeling good un orjinaline bin basmıs ist. lisesi..acaba kayitlari var mı? demo falan varsa iletisim kurabilirler mi benimle, cok sevinirim
-
tabi ki galatasaray lisesi ile kalmayan ve tekrardan 2001 yılındaydı sanirim umraniye anadolu lisesinin cıkıp
dream theater-ytse jam i mukemmel sekilde caldıktan sonra elendigi yarısma ...
anlayamadım acaba niye elendiler o sene akdeniz aksamlarını soyliyenler bile elenmediler :)