Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması

Bu konu şu haber ile ilgilidir: KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması
  • Elerki • 8 Nisan 2005 00:00 • #601032
    Biletler yine 15 YTL.Ve bu hafta konuk okullarda satlmaya basloanacak bildigim kadariyla.Yarin size daha kesin ve dogru bilgi verebilirim.
  • LilianGee • 8 Nisan 2005 00:00 • #601033
    Merhaba.. Öncelikle 16 Nisan'da sahne alacak olan tüm grupları tebrik ediyorum. Durup dururken yazılan bir mesaj değil bu.. Açıkçası, çok garibime gitti, aynı sahneyi paylaştığımız, tıpkı bizler gibi müzik adına birşeyler yapmaya çalışan bir insan hakkında söylenenler.. Merak ediyorum, elinize ne geçirecek bu denli köstek olmak, bu denli moral bozmak.. ? Hani nerde kaldı dayanışma ? Evet, "Ben müzisyenim, karizmatiğim, ödülüm var, zart zurt.. " diye gezmek kolay, bir o kadar da keyif verici ama insan olamadıktan sonra.. ? Ne yani, herhangi bir ödül değer mi daha o gün tanıştığınız insanların sevinçlerini, heyecanlarını, üzüntülerini paylaşmaya, elele sonuçları beklemeye... Evet, bu kadar karalamaya rağmen söylüyorum, kulisteki dayanışma, heyecandan titrerken sizi o an herkesten daha iyi anlayan insanların sıcak gülümsemeleri herşeye değerdi.. Tamam belki büyük süpriz oldu bizler için Türkiye'yi Papa Roach çalan bir grubun temsil edecek olması.. Evet, benim de daha başarılı bulduğum okullar vardı.. Ama her ne kadar sevmemiş olursanız olun, kulaklarınızı tıkamadan tahammül edemeyeceğinizi hissetmiş olsanız bile bir şekilde - haklı veya haksız - bu ödüle layık görülmüş ve bu sorumluluğu hakkıyla yerine getirmek, Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek için çabalayan bir insanın, enstrümanı başında çalışırken böyle bir kazaya uğramasını istiyor olamazsınız.. Bu denli ruhsuz olsanız dahi, bunu fütursuzca dile getirebilecek kadar yüzsüz olamazsınız.. Eğer tüm bunları yapabiliyorsanız da hayatınız boyunca gerçek bir müzisyen olamazsınız.. Tabii bu ne kadar amaçlarınız dahilinde bilemiyorum.. Umarım Aydın en kısa zamanda iyileşir ve 16 Nisan' da o, sahnede elinden gelenin en iyisini yaparken bizler onun adını haykırıyor oluruz..

Provalarda görüşmek üzere, en içten geçmiş olsun dileklerimle..

Hüseyin Avni Sözen Anadolu Lisesi Solisti Burcu..
  • Maerto • 8 Nisan 2005 00:00 • #601034
    Herkeze selamlar!...kadıköy Lisesinin davulcusyum.. öncelikle yarışmaya katılıp emek harcayan herkesi tebrik ediyorum!(biraz fasla geç oldu ama..?!=)) bnce her anlamda acaip gusel zaman geçirilebilecek bir yarışma oldu düşüncesindeym.. Kendi eleştirimizi yapmak gerekirse aslında baştan çok çok iyi bi parçayla çıkdıımızı söliyemem ama bizi mutlu eden parçayı temiz ve güsel yorumlamamızdı!(her nekadar nakaratta ride ın b.ktanlıından songom duyulmasada!!=)) kıyasıya hoş bir rekabet oldu!hemen hemen her grup iyi müzik yaptı!..(arada "gürültü" yapanlarda vardı tabi) dede korkut lisesi hakkında bi yorum yapamıcam cnkü dinniyemedim mlsf!çevremden iyi yorumlar da alamadım ama!onnara 16 nisanda başarılar diliyorum!16 okul olarak arkalarında olcaz!!:P eet yazcaklarm hemen hemen bunnar ama tabi ki de artık "önümüzdeki maçlara bakıcaz!" :P tekrar herkezi tebrik ederim ve müzik hayatınızda başarılar dilerim!16 Nisan'da mutlu-mesut görüşmek dilekleriyle!..

heh arada cidden bn bi davulcu olarak mehmet rauf un davulcusunu cok beendim!canlı performans olarak superdın ömer!bi ara tomları patlatcan sandım ama ...?!:P tanışmak isterim senle!..

ayriyetten bu yarışmaya KİMSEYE kötü söz sööletmem!eski kız arkadşımla tekrar çıkmaya başladım!!!=))

hade eyf millet!...
  • Anterrabae • 8 Nisan 2005 00:00 • #601035
    kırgızistan türkmenistan ekvador pakistan afganistan iran kardak kayaları zimbamwe mozambik cumhuriyeti virginia adaları alaska gibi ülkerin katılacağı yarışmada dede korkuta başarılar dilerim ;)))
  • kontess • 9 Nisan 2005 00:00 • #601036
    selams duyduuma gore yarısmada athena nın da bi konseri olcakmıs
    bi de bu senenın eurovision yarısmacıları da gelcekmıs
    rimi rimi ley yanii;)
  • IamaguitaR • 9 Nisan 2005 00:00 • #601037
    lan şimdi git btun gun gne bekle orda sora cık 2 dakkada bitsin..
  • FranticDrummer • 9 Nisan 2005 00:00 • #601038
    Ya artık yorumları Stars Of Tomorrow başlığı altında yapsanız daha iyi olur.Çünki başlık daha dün açılmış ve sadece 3 yorum var.Okuma açısından daha temiz olur.Buraya yazmayın artık. :-)
  • dejavu1402 • 9 Nisan 2005 00:00 • #601039
    arkadaşlar niye istanbul ve çevresi niye türkiye çapı değil?
    şu birinciyide mrk ettim
    nasıl iyimiler bari????? türkiye çapı bir yarışmada görüşmek üzere n3ca (entirika)
  • NomİnAtiVe_-_- • 9 Nisan 2005 00:00 • #601040
    evet dejavuya katılıyorum diğer illerdede çok iyi çalanlar vardır mutlaka, sadece ist çevresi olması haksızlık olmuyomu biraz!!??.....
    n3ca
  • tr_nirvana • 9 Nisan 2005 00:00 • #601041
    bu arada bütün ödül alan okullar cıkcakmıs orda en trndy erkek ödülü alan bile:D