-
heuheue ilk once grubumuzun bateristi Frantic Drumera helal diyorum cok güzel kapak yapmış arkadaslara nese su end in crewine iki çift lafım var ... Dostum Crew su kel gözlüklü ve fii tarihinden kalan kot pantolonu giyinen vatandas yaslıydı birde kendisi, galba adıda Serhat Hacıpaşalıogluydu. dostum bu herif bizim elenmemizde en azından %50 payı var benim kel amcacım çift bass calıcagımızı unuttu heralde besteden sonra yorumumuzu çalarken solistin bassını kapatmıs HEYECANDANDIR HERALDE. Daha sonra sen veya baskası sound checkte daha arka vokalleri denemeden EEe tamam diger şarkı dediniz veya dediler sonra yorumda isethe wall parcasının 3 akoruna gececektık ki tamam kes dediler (barbinin lafı) sonra işte dedigim gibi aksam sahneye cıkcagımız vakit adam benim bassımın sesini kıstı ben dahi duyamdım bende inat diilmi sonuna kadar sesini actım pedalımdan ohh canıma deysin çatur çutur bass sesi geldi ve duyumlara gore yinede ses gelmemiş Yine Diyorumki amcacım BUNAKLIKTAN olacak bassın sesini kıstı HELAL OLSUN S..ilmiş :Gotun davası olmasmıs artık seneye euheue
-
niye 2 bass kullandınız ben anlamadım ya çok kastım ama bi anlam veremedim..meğersem sesi kısıkmış birinin hahah :) gerçi hala anlamış değilim...neden 2 tane kullandınız :))
-
Umut katılıyorum sana ve hasal o besteyle nası birinci oldu hala şaşkınım ya....
vefa olsa tamam , baalorc olsa tamam ama hasal hiç mi hiç haketmedi...
ayrıca frantic_drummer nickli arkadaş da ahmet buhan ödül almamalıydı demiş.. ahmet buhan almamalıydı da kim almalıydı tarraam ?
-
HASAL bass cısı mahmut hakkında yazdıgım NEV in yegeni olmasıyla ilgili sözüm KESİNLİKLE YANLIŞTIR ve bu konu ile ilgili MAHMUT TAn özür dilerim!
-
ya bişii dicem bi ara Kasdav'da özel seçilmiş 10 gruba Galatasaray ITM Akademi'den profesyonel (!) kaset çıkarılcağını söylemişti sunucu kız ondan haber var mı ¿
-
artıkk yeter ya bıktım kasdav dan roxy var soundcheck var bunda sonra bizim okuldan kimse katılmicak kasdava zaten müzikten anlamayan büssürü salak adamların jüri ve seyirci olduğu bu yarışmaya
-
arkadaşlar ben FİKRET ERTAN şeyh şamil lisesinin gitarist iym ...
öncelikle layne staley kim çıkaramadm ama yorumu ve desteği için çok teşekkür ederim . orda inanılmaz saaalam rakipler vardı onlarla yarışmak gerçekten gurur vericiydi ... ama çok önemli bir nokta şudur ki : yazılan entry leri itinayla okudum ve insanların ''MÜZİĞİN YARIŞMAK İÇİN YAPILMIYACAĞINI UNUTTUĞUNU GÖRDÜM'' ...
BAKIN KASDAV ŞİKELİDİR , HİLELİDİR , SOUNDCHECK LER BERBAT , HAKKIMIZ YENDİ , DEDKORKUT ÇIKMAMALIYDI DİYEN VE YARIŞAN TÜM ARKADAŞLARIMA SÖYLÜYORUM ....
müzik bu tür şeyler için yapılmaz en zaından yapılmamlıdr bu sadece senin kendini gereksiz yere üzmene neden olur ..
sen git , çalış , yaptığın işe ruhunu koy ve bunu o sahneden seni destekleyen desteklemeyen tüm insanlarla paylaş .... 5 bin kişye bildiğin , inandığın müziği göster we onların yapıcı eleştirileriyle kendini geliştr . tabi ki hakkını alman lazım buna bende katılıyorum ama hayat adil değil .
ve en önemlisi kasdav da ödül alamamış olman senin onlardan daha odun , bu işten anlamayan , hiç bir ışık barındırmayan bir mahlukat olduun anlamına gelmez ....
bu müzisyen olma yolunda bir tecrübedir ... ben bunun için katıldım , tanıştığım onca müziksever arkadaşta bu işten kazancım oldu . umarım bunu sizde farketmişsinizdir ... siz kazandığınıza bakın kaybettikleriniz bir cam parçası , bir levis pantolandan fazlası değil ... basit bir felsefe güdün abi non-stop go on .... detaylar da kalmayın . böyle herşey den anlayan aaar abi gibi konuştum ama lütfen yanlış anlaşılmasın herşey bittikten bi hafta soora hala tartışılması gereksiz bence ...
bireysel not: ILLUSION hakkımda yaptığın yoruma katılıyorum öyle adamlar varken bana ödül düşmezdi . ama alycı bir karakter gütmen kırıcı..... poh poh lanmayı asla beklemedim(dik)
sadece emeğe biraz saygı... kardeşim . sanada müzk hayatında başarılar.
-
şeytan diyo gir lpg ye kazan liseyi oku gene katıl kasdav a..yarışmayı izlemiyenlerde iron maiden zanneder bütün okulları..tüm basçılar steve harris tüm vokaller bruce zaten..
kardeşim abartmayın alt tarıfı pek bi özelliği olmayan yarışma..önemli olan tecrübedir..hiç bir grup zart diye bugünlere gelememiştir (95 sonrası ezik alternatif grupları hariç..allah belalarını versin) adamlar 20 kişiye konser vererek başladılar bu işe siz 5000 kişiye çalıyorsunuz finale kalıyorsunuz iyi kötü ödül alıyorsunuz daha ne istiyosunuz lan çükünüze madalya mı taksinlar !! finale kalmak bile başarı ki ödül alanlar bile ağlıyorlar cidden anlamıyorum sizi ya !!
-
hpal'ye..
eğer besteniz dediğiniz kadar iyi olsaydı en azından bi derece alırdı değil mi? aa ama tabii, siz müzikle profosyonel anlamda uğraşıp orada jüri koltuğuna oturmuş insanlardan daha çok anlıyorsunuz müzikten özür dilerim! bestemiz TAM OYLA birinci oldu ve hala bazı iddialar ortaya atılıyor; şike, "karar vermekte bir sorun", müzikten anlamama vs faktörlerin TÜM jüri üyelerine birden yansıyabileceği görüşündesiniz, saygı duyuyorum! vokalinizi tebrik etmekle birlikte, yenilgiyi kabul etmenizi umuyorum-ki bir rekabet bile söz konusu değildi bence bestemizin sizinkinden üstünlüğü gayet açıktı-, kasdav başlığının altına "artık kasdavdan bahsetmeyelim" yazan zeki insanı da tebrik ediyorum..isteyen istediğinden bahseder ,okumak zorunda mısın?
sevglier, saygılar...
-
bende oradaydım ve ortam şarkılar süperdi özellikle İZZET ÜNVER LİSESİ muhteşemdi altyapısı çok iyiydi grup elemanlarının hepsi birbirinden süperdi kıyafetleride çok alımlı ve etkileyiciydi elektro bas bateri süper çalıyorlardı kısacası HARİKAYDI....