Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması

Bu konu şu haber ile ilgilidir: KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması
  • dark trone • 1 Nisan 2005 00:00 • #600939
    baranthalas yorumların için teşekkürler... franticdrummer hakında düşündüklerine katılıyorum ancak orda twin pedal yoktu ama bende vardı ben tama iron cobra twin pedal getirdim. yani parçada kullandım... başındaki ataklarıda yaptım ama parçanın orjinelindeki soundla ordaki sound bir olamaz zaten....
    kendinize iyi bakın... yorumlarınız için teşşekkürler
  • unsalyilmaz • 1 Nisan 2005 00:00 • #600940
    www.Kasdav.net - Kasdav 'cıların Buluşma Noktası...
  • baranthalas • 1 Nisan 2005 00:00 • #600942
    ses düzenindeki gariplikler nedeniyle çok fazla cross duyulmuyordu kaynamış olabilir senin twinler arada..keşke her okulda aynı kalitede ses alınabilseydi..ama teknisyenlerin de yapabileceği pek birşey yok aletler dandikti..

şarkıya kendi yorumunu katabildiysen ve başarılı olduysan ne mutlu sana dark trone..zaten önemli olan kendinden birşeyler katabilmek
  • şok şevimli • 2 Nisan 2005 00:00 • #600943
    bu söz banaysa ben gidiodum euhea :p ama bu sene daha bı costuk ya gecen sene de güzeldi ama .. bidahaki seneyı ıple cekıyoruzz
  • baranthalas • 2 Nisan 2005 00:00 • #600944
    bütün kültür ele geçirmiş yav burayı..biz geçen sene sahnede yırtınırken nerdeydiniz ey kültür :) gerçi geçen sene buraya yazanlarn çoğu liseye gitmiyodu ya neyse :)
  • şok şevimli • 2 Nisan 2005 00:00 • #600945
    inanmıyorum ya bı ınsan bızım okulu yanı kulturu kıskandıını bu kadr mı guzel ıfade eder ya helal sana bnce sen dans yarısmasına katılcaınıa kompozısyon yarısmasına falan katılsaydın bu bı yarısma ole hıc bı hoca calıstırmadıan katılcaksnız falan dıye bı kıstas yok sız de calıssaydınız ...ama harbıden de taklıt wardı yanı bız dumur olduk asıl sızın dansı gorunce yuh bu kadrmı ozentılık taklıt olur diye yanı yuh! nedııım helal taklıt yarıması olsa belkı hos olurdu bırıncı olurdunuz ama malesef dııl:( üzgünüm...
  • FranticDrummer • 2 Nisan 2005 00:00 • #600946
    Dark_Trone nooldu yaw? R ye taktın vitesi hemen.Önceki mesajlarda "gelin stüdyoya dinletiim size aynımı değilmi" falan diye ahkam kesiodun.Şİmdide "ee tabi canım ordaki sound orjinali gibi olmaz" falan R yaptın hemen.Yani buda sana küçük çaplı ders olmuştur umarım.1 kişi kandırırsın 2 kişi kandırırsın.3.üde şişersin.Hadi neyse yine üstüne gitmiyim.Ama başta yok yaw aynısını yaptım,olurmu öyle şey falan die atıp tutmasaydın,benimde eleştirim olumlu yönde olurdu.Yani orayı öyle herkesde yapamaz zaten.Ama senin yaptığında fena değildi.Keşke aynısını yaptığını idda etmeseydinde tartışmaya girmeseydik.Neyse yaw.Bundan sora iyi oluruz işallah :-)
  • mitolojik • 2 Nisan 2005 00:00 • #600947
    :) biri sizi gözetliyor..
  • tr_nirvana • 2 Nisan 2005 00:00 • #600948
    bn HAYDARPAŞA LİSESİ nin ritm gitaristiyim!!!!

okulumuz 2001 yılında call of ktulu ile katılıp şu an tr de kırılıması zor olan bir rekor kırıp alabilecekleri en fazla ödül sayısını 1. likle almıştır! en iyi neste, en iyi yorum , en iyi orkestra vs.....

bu yıl biz toplam 7 saat (eleme ve finalkler dahi,l) calısmayla yorumda A PERFECT CİRCLE - NOOSE ve beste olarak ta TEK İNG SÖZLÜ olan VIOLANCE la katıldık ve bizim jüride amcamız kuzenimiz yoktu!!!!

hasal 1. oldu ama neden hasal n bascısı mahmut a bi sorun bakalım NEV onun neyi oluyor die o size cevap versin?

14. cıktık ve bnm 2 tane favori okulum vardı biri elemelerde bizden sonra 30. olarak cıkan İSTANBUL LİSESİ diğeri de finalde ve elemede bizde 2 önce cıkan BAALORC tu!!! ama baalorc taq istranbul da bizim gibi hakettiği ödülleri alamadı!

bizim caldıgımız sarkıyı 5000 kişiden 20 den fazlası bile anlkayamamıştır jüri de dahil buna! cunku hem ing ydi hemde tr de hiö yapılmamış bi tarzdı! yorum da finale kalamadık gerci cunku toplasan 3 kişi anlamıştır öyle süper bi bestesi vardı ki noose un maynard ın elinden öpesim geliodu! MÜZİKTEN ANLAYAN ADAM DEPRESİF ANLAMAYAN İSE COK SLOW DU DİYODU!!! kimin müzikten anladığı cok ordayta salagın biri uyuysunda büyüsün calsın demiş sarkıyı dinblemden konulşma tmm mı ? sarkıyı önce anlayın sonraq yoprum yapın!! bnm ilk 3 ün şöyle!
    en iyi yorum

1: istanbul lisesi
    2:kültür kolji
    3: izzet ünver

en iyi beste
    1: haydarpaşa lisesi( besteyi anlamayan büssürü insan vardı anlayana)
    2:baalorc
    3: vefa
  • okitoki • 2 Nisan 2005 00:00 • #600949
    tr_nirvana bir yanlışın var sanırım çünkü biz geçen sene egale ettik galiba rekorunuzu 4 1.lik 1 2.likle en iyi orkestra en iyi yorum en iyi sahne performansı en iyi kız solist 1.likleri ve beste 2.liği. Ama tabi o bizim için geçmişte kaldı sadece güzel bir anı olarak!