Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması

Bu konu şu haber ile ilgilidir: KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması
  • lourdess • 30 Mart 2005 00:00 • #600886
    kültür kolejınde sevdiğim beğendiğim tek bişy daha doğrusu biri oldu.o da yanlış kişiyi anlamamışsam esmer gitarist alperdi.bir insan sahneye bukadarmı yakışır?(hemde sol tarafa)çok tatlıydı bence kültür koleji bitek alperle vardı!!(umarım yanlış kişiden bahsetmiyorum)
  • Drucilla • 30 Mart 2005 00:00 • #600887
    İnsanların yorum yazarken kendilerini ne zannettiklerini bilmiyorum. Bu yarışmada kimse profesyonel değildi. Bizde onlardan biriydik. Ben KüLTÜR'ÜN dans grubu kaptanıyım. Hakkımızde yazılan olumlu olumsuz her türlü eleştiriyi saygıyla okuyordum ama grubuma "taklidci" ve "haketmediler" benzeri eleştiriler saygı çerçevesini aştı. Birkaç yeni üyemiz ile bu seneki grup geçen sene birinci olan ekip üyelerinden oluşuyordu. Doğal olarak taklid etmedik sadece örnek aldık biz peki kimi??Geçen seneki "biz"i !!!Geçen seneki başarımızı, birinciliğimizi, heyecanımızı, mükemmeliğimizi örnek aldık!!Bu sene ikinci kez birinciliği almamız sanırım diğer okulların sinirini bozdu. Hak veriyoruz tüm üyeler olarak. Bütün sene çalışıp, kostüm diktiriliyor. Provalar, "birinci" biz olucaz diye birbirini gaza getirmeler...Tüm bunları biz de yaşadık, sonucunda ödül bekliyor insan ama ne yapalım birincilik bir tane ve her zaman olduğu gibi hakeden tarafından alınıyor. Kimse daha fazla "klişe" yorumlarla, deşarj olmaya çalışmasın...burası terapi sitesi değil!!Eksik kalınan noktalardan bahsedin, organizasyonun güzelliğinden, müzik grubumuzun zor bir şarkıyı mükemmel yorumlamasından, ikinci kez birinci olmamızdan, grubumuzun kendi stili olduğundan ve bu seneki okulların birçoğunun geçen seneki dansımızın "benzerleri" olduğundan bahsedin tamam mı??Dans güzel bir şey, bizi çalıştıran Aytunç Bentürk bizim şarkıların kliplerini izlemeyen, kendi yaratıcılığını konuşturan bir hoca!!!Bizim taklide ihtiyacımız yok, bu güven meselesi.Herkes edinsin derim ben. Grubumuzun adına tüm yorumlara teşekkürler. Özellikle kötü olanlara çünkü herkes kalitesini ya dansıyla ya laflarıyla gösterdi..biz dansı kullananlardık..geri kalanlar kim bilin bakalım..SEVGİYLE VE DANSLA KALIN!!!!
  • babydoll • 30 Mart 2005 00:00 • #600888
    eğer en önde şarkıyı söyleyen ve gitar çalan kişiyi kastediosan evet o alperdiii.....!!!!
  • Mezarkabul • 30 Mart 2005 00:00 • #600889
    ula yarışma bitti hala çekiştiriyosunuz ha kim onu niye aldı diye aldılar, aldık işte.. Beni tebrik eden we beyenen arkadaşları teşekkur ediyorum burdan.
    Kültür lisesi = Alper
  • Ceronimo • 30 Mart 2005 00:00 • #600890
    Bir dede korkutlu aolarak söylüyorum, bu kadar hakaret yeter be kardesim.En iyi bizdik.Alnımızın teriyle kazandık.Aydın bence harika bir solist, aynı zamanda da harika bir insan.SArkıyı da cok güzel yorumladı tabrik ederim, Bostancı da da yine klasımızı konustrucaz ve türkiyeye birinciliği getirecez;bundan eminim. ayrıca alper bugün gelmedin , kusura bakma ama tv de cok kasıntı duruyodun.İnsan bi iki kelime eder be; konu mankeni gibi dikildin..:))))
  • babydoll • 30 Mart 2005 00:00 • #600891
    1.si olmicak duaya amin dememelisinizzz....2.si hiçbir hareketimiz alıntı değilldi yani hazıra konmadık....hepsi aytunç hocamızın yaratıcılığının eseriydi!!!!ayrıca bizde okulumuzdan hiçbir maddi destek almadkk....herkes kimin ne olduğunu iyi biliyor....ve napalım madem elinizde tan sağtürkle çalışma fırsatı vardı onunla çalışıp katılsaydınızzz.............yarışma bittikten sora da ona buna çamur atiosnzz ya helal olsn sizee....bz bu yarışmaya katılırken dansımız için zaman harcadık emek verdikk ve EMEĞİMİZİN KARSILIĞINI ALDIK!!!!
  • flütist • 30 Mart 2005 00:00 • #600892
    dede korkutlu arkadaş istersen fazla yüksekten uçma ????ödül almanız sizin en iyisi olduğunuzu göstermez...saint benoit mükemmel ötesiydi,beşiktaş atatürk anadolu da oldukça iyiydi,galatasaray zaten elenmesine rağmen muhtesemdi....olaya biraz müzikal yönden bakın bence...tamam iiydiniz sizde ama kabul edin sizden iyiler vardı orda....

neyse umarım iyi temsil edersiniz ülkemizi ne diyim...
  • baranthalas • 30 Mart 2005 00:00 • #600893
    heyt be yürün kardeşlerim akıncı birlikleri gibisiniz :)

edessa gene koymuşun lafı bende bi tek bana karşı sergiliyosun bu müthiş yeteneğini sanıyodum :)

sonuçta tek bi gerçek ödülleri alanlar aldı diğerleri kırmızı ok boxerı aldı..o baksırı kafaya takma olayını da ben çıkarmıştım çok popüler oldu sahneye bile öyle çıkanlar vardı

bunu yazan tosun güç sizinle olsun
  • flütist • 30 Mart 2005 00:00 • #600894
    bu arada yazmayı unutmuşum göztepe ihsan kursunoğlu nun da yorumu da bizi uluslarası bi yarışmada temsil edebilecek nitelikteydi bence...elerkinin vokali falan....

nese başarılar diyorum sadece ne diyim...
  • sertugba • 30 Mart 2005 00:00 • #600895
    (...Hala boğazlarım ağrıyor.. ben bu kadar yırtındığım (+ pankart v.s.) çaba sarfettiğim bir aktivite daha hatırlamıyorum :))
    Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi ruhunu yaşatmak için orada bulunanlardan biriydim.. ve benim için çok hoş geçti diyebilirim..
    Gruplar çok çok iyiydi.. Bir yararının olmadığını bildiğimden ve belki de artık 'ortam'ın bu enterasan sentezine istemeye istemeye alışmaya başlamış olduğumdan, ortalıkta boy gösterip, müzik adı altında yaptıkları hiçbir şeye benzemeyen kişilere uzun zaman önce sinir olmaktan vazgeçmişken izlediğim bu harika performanslar neticesinde piyasanın "boş" yardakçılarına bilumum küfürlerimi iletmeme yeniden neden olan bu organizasyon cümlealeme "bkz. yeni jenerasyon neler yapıyor!!" dedirtti adeta.. herşeyi bir yana bıraksak bile "bayrağa uzanan eller kırılsın!" ifadeleri ile dile getirilinden çok daha önemli olan mesajlar, gitmesi gerektiği yerlere Türk gençliğince yollandı.. ki bu bile yeterdi!!!
    ödüllere gelirsek, hepsi diyemesemde birçoğu bende haksızlık olduğu şüphesini uyandırmadı.. ben daha fazla olacağını düşünüyordum ama sanırım bu konuda da gelişmeler yaşanıyor!!
    BAAL (Beşiktak Atatürk Anadolu Lisesi) ile ilgili yorumlarıma gelirsek; yine müzikal ve sahne anlamında çok başarılıydılar! verdikleri emeğin kalitesi anlaşılmıştır sanıyorum! ama performanslarını izliyip iyi bulanlara şunu eklemek istiyorum ki; orada izlediğiniz gerçekten birşey değildi!! 1. oldukları Battle of the Bands'de de onları canlı izlemiş biri olarak yapabileceklerinin bundan çok daha fazlası olduğunu biliyorum! süre kısıtlaması gerekliliğinden kısmak zorunda kaldıkları performansları malesef ki gözle görülür şekilde fark yaratmış.-orjinalini dinlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum- Bir de (bilmiyorum bana mı öyle geliyor ama) ses sistemi çok kötüydü.. hiç bir şey anlaşılmadı ki!! gerçi sanırım bu jüri adına bir bahane olamaz!..
    bir de belirtmeden geçemeyeceğim bir başka noktada sahnede yaptıkları bir show adına.. iki gitaristin gitarları arkaya atıp, sanki kenetlenmiş gibi çalmaya devam ettikleri (ek olarak ta gitaristlerden birinin vokal yaptığı o bölüm) orada gözükenden çok daha farklı (hoş) gözüktüğüne emin olabilirsiniz!! ki aynı hareketi bir başka okulun da yapmış olduğu sanırım izleyenlerin gözünden kaçmamıştır!! BAALorc aynı hareketi Battle of the Bands'de de yapmıştır ve bu kayıt Yüxexes'te defalarca dönmüştür.. hani kimin kimden gördüğünü merak edenler için küçük bir anektot olsun diye.. (bir güzel ayrıntı daha o grubun isminin HASALorc olması.. yani karıştırılmasın BAALorc değil;)
    Her türlü önyargıyla gitmeye neden olacak söylemlere karşın, onca gencin "müzik" adı altında toplanması, yapılan çalışmalara kendilerini gösterebilecekleri bir fırsat sunup çalışmalarını desteklediğini düşündüğüm bu katılması zevkli organizasyonu bu derecede kaliteli olmasını sağlayan herkese teşekkürler!!!...