Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması

Bu konu şu haber ile ilgilidir: KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması
  • maximus • 2 Nisan 2005 00:00 • #600950
    tr_nirvana sanırım sen HASAL 1.lik ödülünü almadan önce sunucunun yaptığı anonsu duymamışsın. bütün jüri üyeleri 1. bestenin hangisi olacağı konusunda hemfikirdi sunucunun söylediğine göre. Ayrıca o jüri üyelerinin arasında Nev yoktu finalde ama sen bunu da farkedememişsin. Vokalinizi tebrik ediyorum gerçekten çok iyiydi ama bestenizin ödül alamamasına şaşırmadım. Bu arada demek ki 7 saat çalışma yapmak yetmiyormuş. Bu yarışma herkese aynı zamanda duyuruluyor, çalışsaydınız. Az çalışıp çıktığını söyleyince karizma mı yapmış oluyorsun?

Vefanın dereceye girmesini ben de bekliyordum açıkçası, diğer bestelerden bir tek onu sevmiştim.

Baalorc un da en iyi yorum ve en iyi orkestra dallarında 1. olacağını düşünmüştüm, ama besteleri anonim melodilerden oluşuyordu ve ödül almaları beklenemzdi.

...Hüseyin Avni Sözen Anadolu Lisesi bateristi
  • yyeelliizzz • 2 Nisan 2005 00:00 • #600952
    ya bence ahmet buhan lisesi müthişti...davulcusu da çok iyiydi!!!feridunda müthişti hareketler falam bence süperdi..yannız sadece solistleri sözleri unuttu galiba o kadar onun dışında bence çookk iyiydiler tebrik ederim yani!!!bence sitelerine girip bi dinneyin diğer coverlarını falam!!!...
  • dEaThAnGeL_89 • 2 Nisan 2005 00:00 • #600954
    DAMLACIM CHOK DOGRU SOYLUYOSUN...
    ARKADASLAR GERCEKTEN İYİSİYLE KÖTÜSÜYLE CHOK GUZEL Bİ YARŞMYD...
    ÖDÜLLER SAHİBİNİ BULDU VEYA BULMADI BİLMİYORUM AMA
    BENCE ÖNEMLİ OLAN ÜZERİNDE 8.KASDAV.. VS YAZAN BİR ÖDÜL DEĞİLDİ
    EGER SİZ ORDA GERCEKTEN İYİ BİR ALKIŞ ALDYSNZZ EN İYİ ÖDÜL BUDUR...PARA ŞİKE HEPSİNİ BOSHVERİN ORDAKİ YARIŞMACILARIN HEPSİ BİRBİRİNDEN BAŞARILIYDI BENCE HERKES KAZANDI
    UNUTMAYIN ARKADAŞLAR KASDAVI KASDAV YAPAN BİZLERİZ....
    VE BUNUNLA ÖVÜNMEMİZ GEREKİYOR...
    ARTIK GEREKSİZ TARTIŞMALARI BIRAKIN...
    O YARIŞMAYA KATILAN HERKES GEREK KULİSTEN GEREKSE TRİBÜNLERDEN MÜTHİŞ ALKIŞ ALDI...
    ZATEN ÖNEMLİ OLAN DA BU...
    ZAMAN AYIRIP BU YORUMU KUYAN ARKADAŞLARIN HEPSİNE TEŞEKKÜR EDERİM...
  • LilianGee • 2 Nisan 2005 00:00 • #600955
    Umut çok üzüldüm bu talihsiz açıklamalarına.. Orada yapılan anonsu herkes dinledi, sen de biliyorsun hicbir hileye basvurmadığımızı.. Nev in basçımızın Mahmut olduğundan hebri bile yoktu elemelerde, final günü juride olmadığını gördüğü zaman söyledi Mahmut kendisine.. Okulumuzu bilen bilir juriye yedirecek paramız yok, bu nedenle diskalifiye olan okullar varken biz nası para yedirip birinci olduk anlayamadım.. Tüm juri de tam puan verdi.. İyi para vermişiz (!).

Ayrıca biz arkadaşız Umut belki unuttun ama.. Hani beraber çalışıyorduk, ortak konser verecektik.. Belki siz de bizim kadar çalışsaydınız daha iyi olurdunuz.. Keşke bir tebrik etseydin.. Yazık olmuş..

Hüseyin Avni Sözen solisti..
  • oceanspray • 2 Nisan 2005 00:00 • #600956
    evet HASALın jüriden tam oy alarak ve gerektiği gibi çalışarak elde ettiği zaferi çekemeyenler kendini gösterdi. sana iki şey söyleyeceğim.. 1- o akşam jüride nev yokmuş.. 2- olsa bile bütün jüriye "hadi hasalı birinci yapalım" diye baskı mı yapıcaktı? ingilizce beste yapınca derece mi almak gerekiyor anlamadım? o zaman ben de bütün şarkı boyunca "ich liebe dich " diyim. hadi tek almanca beste bende beni birinci yapın! oldu mu? az çalışıp kasdava çıkmak ne zamandan beri çok çalışmaktan daha fazla takdire değer bişey oldu ki? çalışsaydın işin ne? o laf söylediğin hasal üç ay önce gelip bana "aman öğrenci birliği başkanınızı görmem lazım sizin rockdaye çıkmak istiyoruz bizi bir dinlesin" dediğin okul oluyor dikkatini çekerim. bizim okulun konseri için bir dilenmediğin kalmıştı. madem bu kadar şerefsiz (!) bir okuluz niye bu kadar kastın? tebrik edip büyüklük yapmak çok mu zor geldi bu açıklamanla insanların gözünde daha da küçüldün bence. torpil yaptırdı dediğin insanlar da "arkadaşım" dediğin insanlar. asıl adinin kim olduğunu herkes görmüş oldu böylece..
    saygılar.. hasal YORUM bassçısı ...
  • _Judith_ • 2 Nisan 2005 00:00 • #600957
    bn mahmut, hüseyin avni sözen'in beste grubu bassçısıyım!!
    Bn hayattaki en büyük aşkım olan müziği yapmaya çalışıp, kuzeni dedikleri, uzaktan akrabam olan Nev'in beni tanımaması için şapkayla sahneye çıkıyorum, hiçbir şekilde aileme bile haber vermiyorum, kendi müziğime başkalarını katmadan, en çok sevdiğim işi yapmaya çalışıyorum, başka okullardan yüzüme gülüp, bana arkadaşım diyen kişiler ise böyle iftiralar atıyorlar!! Benimle bu konuyu konuşmadan kendi kafalarından yazılar yazırolar!! Burda müzikle uğraşan birisi olarak olarak özür bekliyorum!! buradan dilemicek ise, lütfen benle bi konuşma nezakatinde bulunsun!!!
  • chimera • 2 Nisan 2005 00:00 • #600958
    hımms
    öncelikle her fırsatta olduğu gibi hem hasal yorum grubunu hem hasal beste grubunu hem de hasal dans grubunu tebrik ediyorum. büyük bi başarı bence! hepsine de bu sevinci bize o gün yaşattıkları için teşekkür ederim.

haydarpaşa rtim gitaristi umutcum, bikaç şey yazıyım dedim yaptıın suçlama ile ilgili. aşağıda da yazıldıı gibi ortak müzik çalışmaları için girişimlerde bulunan iki okulun öğrencisiyis. müzikle ilgili bir atraksiyona girişildiğinde devlet okullarında ne kadar çok maddi ve manevi desteğe ihtiyaç duyulduuğunu HASAL ROCKDAYlerden sen de biliyorsun. gönül isterdi ki bu kasdav sevincimize sen de manevi desteğini gösterip ortak olsaydın ama nedense haksız bikaç suçlama da bulunmuşsun. suçlamayı çürüten sözcükler benden önceki arkadaşlardan sana iletilmiş o yüsden ben tekrarlamıyorum.
    sölemek istediğim şey; adam gibi müzik yapmak hepimizin elinde. olay 5000 kişiden sadece 20sinin anlayabileceği bir eser koymak değil ortaya kasdavda. eminim ki haydarpaşa uzun senelerdir kasdava katılan bir okul olarak kasdavın ne tür müzik istediğini çözmüştür. bence 1. gelen HASAL BESTE'si tam dinleyicinin ve kasdav jürisinin istediği tür bir beste. ben değil, o gün bostancı gösteri merkezinde etraftan gelen alkışlar ve haykırışlar söylüyor bunu.
    keşke çok konuşmak yerine daha adam gibi eserler ortaya koysak. suçlamalar da bulunmak kolay sanırım. asıl önemli olan müzik yapmak. ortaya konulmuş bir emek var, dökülmüş bir ter var, ve hakedilmiş bir 1.lik var. lütfen biraz saygı...
    2001 senesindeki başarınızdan dolayı da kutluyorus ve başarılarınızın devamını diliyorus. HASAL mezunu baterist......
  • okitoki • 2 Nisan 2005 00:00 • #600959
    Normal şartlarda bu tartışmaya girmemem lazım ama ben hala neyi tartıştığınızı anlamıyorum birbirinize zarar vermekten başka bişe yapmıyosunuz! Kazananları tebrik etmekten başka yapacağımız birşey yok (ki ödülü alan arkadaşımız ise bunu seve seve yapmamız lazımdı) .İnanın bende bir sürü idda atardım ortaya ama bu okulumuzu vede orkestramızı kötülemek ve küçültmekten başka birşey olmaz.Arkadaşlar artık olmuş olaylara değilde gelecek olan yarışmalara bakın bence ve kazananlar için bu güzel müziğe devam etmeleri ve kaybedenler için de başlarına gelen her türlü olumsuzluklar onlara gaz olarak dönmesinin dilekleriyle... (saint benoit erkek solisti okan)
  • baranthalas • 2 Nisan 2005 00:00 • #600960
    bi laf vardır bekçim bi denem kızacak şimdi yazarsam bari sansürlü yaziim..s**ilmiş g*tün davası olmaz diye..fenerin efsanevi kanat oyuncusu ümit özatın hazırlık maçında dediği gibi önünüzdeki maçlara bakmanız gerek..ağlamak çözüm değil...çalışın sene kasdav da kralını çalın şarkıların..yok bunun 46151351513. kuşaktan kuzeni nev miş de şu okulun bestesini aslında james hetfield yapmışmış yok bu dans edenler aslında insan değil androidmiş falan boş iş bunlar önünüze bakın (ofsayt cümle oldu ya neyse)
  • BloodySoil • 2 Nisan 2005 00:00 • #600961
    Evet aynen katılıyorum sana "s**ilmiş g*tün davası olmaz "=))

Sonuçta şu bir gerçek : Bütün jüri üyeleri tartışmasız HASAL'ı 1. seçti. Demekki besteleri gerçekten çok iyiydi ve 1. oldular. Helal olsun hepsine.