-
ARkadasler dede korkutun solisti aydın taburcu olmus ama elinde, dilinde ve üst dudak da ciddi yanıklar varmıs. Müdürümüz acıklama yaptı iyileseceğini umud ediyoruz.Ama bana sorarsanız pek mümkün gözükmüyo.ama Aydın bu ne yapar eder yine de cıkar pasa gibi temmsil eder hem okulumuzu hemde tüm türkiyeyi...
-
dede korkutun haketmediği zaten ortadaydı..hakettiğini şimdi aldı solistleri ;) al sana papa roach ;))) hadi bakalım..
-
Eheh ;)
Neyse geçmiş olsun yetişir işallah...
-
Mehmet rauf lisesi nin Baterist iyim Bu yarışmada çıkacağımızı öğrendimizde grup olarak çok sevindik artık 16 kardeş okul aynı sahneyi paylaşacağız hepinizi şimdiden kutlarım arkadaşlar hayırlısı olsun sahne arkasında görüşmek üzere şişman gözlüklü ha bire gülen bi eleman varsa o benimdir... :) Bu arada kasdav video larını nerden temin edebiliriz birde bu kasdav da 4. olmuşuz diyorlar ama ben bi yazılı belge göremedim siz bu haberleri nerden alıyorsunuz banada söylerseniz çok sevinirim... Mehmet Rauf Lisesi-Davulcusu: Ömer...
-
Beddualarınız tuttu sonunda memnun olmussunuzdur.Bakalım türkiyeye birinciliği getirince de böyle gülebilecek misiniz?????
-
meraba millet ben dedekorkuttan zuzu....Alnımızın akıyla fiinali geçtik çekemeyenler çatlasııııııııııııınnnnnnnnnn 16 NİSANda da ülkemizi en güzel şekilde temsil etceeeeezzzzzzzzzz böyle saçma sapan konuşcağnıza bize destek olun sonuçta bu ülkemizin başarısı olcak!!!!!!!!!!!!!!!! ayrıcana AYDIN'cım seni çoooooooooookkkk seviyoruzzzz artık gel okula bu kadar tatil yeter.. kessin sana nazar değdi oğlum.. ççooooooookkk GEÇMİŞ OLSUNNN!! 16 NİSAN da kopcazzz.... sana ve Serhata başarılar dilerimmm kocuman öpüyommmmm ; )
-
Fazla iddialı olmayın 1. lik filan...Ne cevherler gelecek buralara hep beraber görücez...
-
yanlış anlaşılmasın illa 1. olcaz demiyorum sonuçta buralara gelmekte büyük bi başarı ama iddalıyız elimizden geleni fazlasıyla yapcazz. arkadaşlarıma sonuna kadar güveniyorumm
-
Arkadaslar!Ben Göztepe Ihsan Kursunoglu Lisesi Solisti.Öncelikle 16 Nisan'da sahne alacak tüm gruplari tebrik ediyorum!Dede Korkut'a basarilar diliyorum!Ve bizi temsil edecek olan arkadasimizin basina gelenlere gülenleri ve ''ohh iyi olmus'' gibi yazilar yazanlari da kiniyorum bu mudur insanlik? Çocuk böyle gitarinin elektrigiyle çarpilip trajikomik bir sekilde ölse yine gülecek miydiniz?Sonuçta birinci oldular ve bizi temsil ediyorlar!Lütfen!Destek olmasaniz bile moralini bozmayin insanlarin!Ben Aydin kardesimi tanimiyorum ama onun ve grubunun bizi en iyi sekilde temsil etmek için ellerinden geleni yapacaklarindan eminim.16 Nisanda 16 kardes okulun birlesmesi dilegiyle!O gün eglenecegiz!DEDE KORKUT'a bol sans!
-
zuzu arkadas ya valla benim de kafam bilet konusuna takıldı. millet sorup duruyo. bizi bi aydınlatırsan sevincemm...