-
elbetteki ordayım=)
yalnız biletler 10 milyon..nasıl oluyo...
-
Biz geçen sene katılmıştık bu sene de katılcaz.. Ahmet Buhan Lisesi adına :) alkışlarsınız artık :)) Ya eminim çıkan bir çok grubun 1. olma gibi bi amacı yok çünkü gerçekten genelde jüridekiler müzikten anlamayan insanlar oluyo.. Mesela geçen sene Günce diye bi hatun vardı.. Ara verildi arada hatun çıktı dup-tıs dup-tıs CLUB yaptı :) Neyse yani oraya çıkan çoğu grubun amacı yaptığı müziği o kadar büyük bi kitleye duyurmak ve BOSTANCI GÖSTERİ MERKEZİ'nde çalıyo olmaktır diye düşünüyorum.. Bence bunun adına "YARIŞMA" değil de "LİSELİ GRUPLAR FESTİVALİ" felan denilse daha iyi olur çünkü orda kazanan çoğu grup iyi çaldığı için kazanmıyo.. Neyse izlenmeye değer bi organizasyon ama..
-
Önderligini Sercan GÜÇLÜLER'in yaptigi Istanbul denizcilik lisesi , bu senende kasdavin tozunu attirmaya hazirlaniyor :P Denizcilik Rocks!
-
ben de ordayımm
eleme biletleri 10 ytl final ise 15 ytl
-
eheh niye eleme final falan yapıyolar anlamıyorum.. en çok parayı vereni direk 1. ilan etsinler bitsin işte. birde yarışmaymış hede hödöymüş falan filan.. YALAN!!!
-
Flashroyal arkadaşımız çok doğru söylüyor.1.liği çoktan bir okula vermişlerdir zaten ama gidip liseli gençlerin ne yaptığını (cidden çok güzel işler var) görmek istiyorsanız.Gidip görün bence.Kim 1. olacak felan diye gidersiniz üzülürsünüz.
-
Serhat Hacıpaşalıoğlu toplucak gene paraları..
Oohh gösteri merkezi bedava,elektrik bedava,tesisat bedava,sahne aksamları bedava, sanatçı bedava....
50 okuldan fazladır bu sene geçen sene 53 okuldu
her okuldan ortalama 100 öğrenci geliyor desek (çok gelenleri de ortalasak) 100*50*10YTL = 50.000YTL elemerde bi okadarıda finalde toplarlar cup cepe :)
Özel okullardan biri alır gene, geçen sene avrupa kolejinin gargamel bozması solisti kıç sallayarak ödül aldıysa, ne diyim..
Hea St.benoit iyiydi.Seçil Akmirza gibi bir müzisyen vardı orda..
Zamanında Jalophy ilede Voodoo barda çıkıyorlardı ama oda mezun oldu..
-
galatasaray lisesi'nin solo gitaristi olarak bende oradayım. :=)
-
kasdavdayıss qecen sene birncydq zaten seviyorum bu olayı peueh =) kültrlü olmaq ayrıcalıq işte =P melancholiC qirl
-
tabi öyle alacaklar ne olcak özl okllar alırlar adamların olkllarında tam tessısat sütüdyo var ama devlet tee.....ancak sütüdyo kıralayarak calışıyor adamlar ne yapsın lar daha desrek felan yok