Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması

Bu konu şu haber ile ilgilidir: KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması
  • Troya_Haus • 21 Mart 2005 00:00 • #600501
    Avrupa koleji grubunda çalmaktan mükemmel derecede hoşlanıyorum. Barlas olsun semih olsun spr bi sahne şovu ile bi kasdav elemesini daha geride bıraktık.Finaldeyiz hemde jüri üyelerinden tam not alarak.Hiç seyircimiz olmamasına karşın bizi destekleyen herkese çooooooooookkkkkkkkkkkk teşekkürler.Ama finale 200 kişi gelicek.Herkesi bekleriz.Çok güzel çalan okullar oldu. Herkesi burdan tebrik ederim.Finalde bütün okullara başarılar..............
  • Troya_Haus • 21 Mart 2005 00:00 • #600502
    Bu arada şarkı yazılmamış.
    Robben Ford--Busted up.Dinlemenizi tavsiye ederim.Mükemmel bi şarkı.
  • jagstangCobain • 21 Mart 2005 00:00 • #600503
    hayatimda bukadar b.ktan bi yarisma görmedim biz eyübolu lisesi bring me to life çaldik ve hiç 1 hata yapmadik ama tabi millet bi otobüs seyirci getiriyo biz ise 10-15 seyirci getiriyoruz.. paraniz varsa finaldesiniz beyler bayanlar böyle yarismanin ben .......bizim gibi az seyirci getirdigi için elenen bir sürü okul var yaziktir okadar çalisiyoruz emek veriyoruz ya neyse daha fazla yazmicam
  • tRUEgrul • 21 Mart 2005 00:00 • #600504
    Söylememe gerek var mı bilmiyorum ama yine iğrenç grupların finallere çıkacağını söylememe gerek yok ama final düşünülmezse cidden güzel okullar çıktı.Muse-Bliss , Dream Theater-Change of Seasons.Ha bir de bi okul Orhan Gencebay'ın şarkısını yorumlamışlardı ama sonradan öğrendim ki hepsi mezun olmuş.Finale çıkamayan arkadaşlara sölüyorum cidden değmez önemli olan çıkıp eğlenmek.İşin içinde para var çünkü bunu herkes de biliyor.
  • amondra • 21 Mart 2005 00:00 • #600505
    Ben Florya Tevfik Ercan Lisesi'nin gitaristiyim.Kesinlikle bu yarışmada zengin olan okul finale çıkar.Buna gerçekten inandım.Kasdav başkanı bu yarışmayı 8 yıldır gençlerin önünü açmak için gerçekleştirdiğini söyledi.Palavra!!!Amacı kesinlikle vakfına para kazandırmak bence.Bizim solistimiz belki şarkıya yanlış notadan girmiş olabilir.Aynı olay yani detonelik bir çok okulda vardı bence.Ayrıca pazar günü için bir şey söyleyemeyeceğim ama cumartesi günü katılan okullar arasında en iyi bateristlerden biri bizdeydi.Bence en iyi sov ve en iyi orkestra uyumu olan okullar arasındaydık.Ben buradan tek kelime söylüyorum."YAZIKLAR OLSUN KASDAVA"seneye katılmayı düşünen okullara sesleniyorum tabi ki devlet okullarına... Boşuna katılıp kendinizi üzmeyin.Ne kadar iyi olursanız olun paranız yoksa finale çıkmak hayaldir.Bu sözlerimi dikkate alın.Yarışmacılardan 60 watt üzerinde amfi isteyen organizasyondan ne hayır gelir.Mantıklıca bir düşünün.Haksız mıyım?
  • deathangel • 21 Mart 2005 00:00 • #600506
    ya bizim okul finale kalmamıssss ogrendim demin benim cok sevdigim bi arkadasım var onlar finale kalmıs besiktas ataturk anadolu vokal arkadasım umarım onlar kazanır .... cunku cokk iyilerrr....
  • dRuMMeR_fRee • 21 Mart 2005 00:00 • #600507
    Ben denizcilikten hasancan davulcuyum. Kasdavda iyi çalmak kesinlikle önemli değil. Sadece okulunuzun kaç bilet sattığına bakıyolar. ''Money Talks'' Zaten ordaki jüri falanda göz boyamak için. İster satriani ister steve vai olarak çıkın yinede para. Zaten görecek herkes ya kolejler ya da özel okullar birinci olacak. FlashRoyal kesinlikle haklı. Lise mezunu herifler çıkıp çalıosa bu para diilde nedir. Kulisde 20-25 yaşında herifler sırtında elektrolarla dolaşıyolar. yarın (22/03/2005) günü şikayet etmek isteyen varsa bana mail atsın...
  • ırmak • 21 Mart 2005 00:00 • #600508
    bencede çok iyiyiz....ama gerçekten ...laf olsun diye değil...müzikal olarak bu çocuklar harika....
  • JasonBassPlay • 21 Mart 2005 00:00 • #600509
    Arkadaslar gecen sene beyaz sacli bi adam gormustum kasdav da (keman caliyodu) , tamamen bilet satimina ve benim bilmedigim daha bi suru seye bagli olan bir yarisma.provalarda igrencti.Daha gitarin teline dokunmadan "teskur ederiz" dediler.Kulis zaten bir trajedi.Kafamiza yikilcak diye dogru duzgun giremedim bile.kuliste bi ara abartmiyorum 25 kisi falan vardi.Biz 2.kulisteydik , florasanlar dustu.........Kisaca devlet okullarinin uzak durmasi gereken bir yarisma....(Uzulerrek yazdim bizde devlet okuluyuz.....)
  • ırmak • 21 Mart 2005 00:00 • #600510
    ben beşiktaş atatürk anadolu lisesini kastedtim...