-
Dünkü gencleri izlerken arada sponsor firmalar1n reklmaminin elli kere yap1lmasini sIkIlsam da tahammul ettim ama s1ra OK'e gelince erkek sunucunun 15-16-17 yaslarindaki genclere promosyon ayag1na prezervatif f1rlattig1n1 gorunce benim de sinirlerim ayaga kalkt1.Bu ne rezilliktir aklim almiyor. sonra da onlar1 balon olarak gorduk!!!!
-
Besiktas Atatürk Anadolu Lisesi gercekten iyiydiniz. Yorumladiginiz parcayi iyi secmissiniz. Tebrikler.
-
yeşilköy anadolu lisesindenim ve süperdik..ele güne karşı yapayalnız:) gerçi kafa güzel olunca baya her şey güzel :) sahne şovumuz baya hoştu bence...
-
biz de vefa dn katıldık.. ne kadar aciz bir organizasyon olsa da -sound check te 60 watt ve ustu gıtar anfisi olmayan ve daha sonra ancak yarsında bır anfi getirebilen, tribunlerdeki koltukların kaldırılmasının ardında kalan ucu sivri denebilecek ve gecenın ılerleyen saatlerınde de gozuktugu gıbı cıddı yaralanmalara sebep olan demir parcalarının hangi akla hızmet bırakıldıgı sorusunu kızgınlıkla sorduran ve daha bırcok kotu olayla karsılasmamıza neden olan bır organizasyondur kendisi...- yine de oradaki ınsanalrı tek bir neden: müzik ugruna orada bırlestıren ve kaynasmasını saglayan da bu organizasyondur... kuslerın ,dargınların burada aralarındaki meseleleri unutup ta eglenmek ve destekledıklerı grubun yanında olmak ıcın biraraya geldigini dun aksam bırkez daha gormus oldum ve aynı seyi yasadım da ve cok eglendım (gerci ziller hakıkatten kotuydu fınale kalırsak daha temkınlı gelıcem! :) )ben de sizden bzm performansımız hakkında yorumlarınızı beklıyorum -bır beste , söyle bir nakaratı vardı; sen benim herseyımsın .al herseym senın. sonsuza kadar yıne senı sevecegım... ve birde yorum tabii debbie brothers dan long train running- bu arada bızden sonra cıkan baalı da tebrik ediyorum gercekten iyiydiler..
-
selam Yesilkoy Anadolu. erkek soslisttiniz böyle de olmaz kiiiiiiiiiii ahhhhhhhhhh diyerek sarkinin canina okudu ama neyse gene de fena sayilmazdiniz.
-
Beşiktaş....Atatürk...Anadolu...Lisesi.....
evet bence arkadaşlar gerçekten müzikal açıdan çok iyiydiler....hatta acaip iyiydiler...kendi okulum diye sölemiyorum yani =)
-
maltepe anadolu lisesinde iki sene katıldılık hepsi birbirinden yetenekli 3 arkadaşımla jethro tull yorumladığımız ve 1. likler ikincilikler aldığım paranın şikenin acaip döndüğü ordaki herkesin ödülleri bizim toplamamızı beklediği ama tabi mini etekli güdik kızların bulunduğu okulların butun odulleri topladığı sound check sırasında sahneden indirildiğin sadece insanların kesesine biraz daha para koyabilmek icin organize ettiği güzel farklı müzik yapmak isteyen gençlerin elinin boş gönderildiği yarışma. Ama tabi bütün bu olumsuzluklara rağmen bostancı gosteride olması cok eğlenceli evet biz de eğlenmiştik ama. Bu sene mezun olduk ve bizim okul kasdavda yok katılanlara müjde
-
oha bilet fiyatlarını yeni duydum iyice zıvanadan çıkmış bu insanlar ne bu böyle yaa finaller 15 milyon birlerinin bu insanlara dur demesi lazım
-
Dünkü gencleri izlerken arada sponsor firmalar1n reklmaminin elli kere yap1lmasini sIkIlsam da tahammul ettim ama s1ra OK'e gelince erkek sunucunun 15-16-17 yaslarindaki genclere promosyon ayag1na prezervatif f1rlattig1n1 gorunce benim de sinirlerim ayaga kalkt1.Bu ne rezilliktir aklim almiyor. sonra da onlar1 balon olarak gorduk!!!!
cidden o olaya ben de akıl erdiremedim...ülkenin siyasi görüşüne bak bir de organizasyondaki bu rezilliğe....sunucunun ağzından çıkan kelimeler aynen şöyleydi "
çocuklarr ok mi??ok mii???bir daha söylüyorum ok mi??...sahnedenok leri fırlatır...diğer tarafa geçer sahnenin ve aynışekildee oraya da fırlatır..."cidden iğrenç bir durumdu...bu yaşta evlenemeyeceğimize göre...ne demeye çalışıyorlar bize...cidden de sonradan balon yapıp kafamıza kafamıza atıldı...küçük bi çocuk gördüm sanırım ailesiyle felan gelmiştii...elinde bu balonla oynuyodu....artık yorumu siz yapın...!!!..!!
hangi okuldu bilmiyorum ama böyle puantiyeli bir ceketle çıkmıştı solist onları beğendim...
-
2 sene boyunca o irenc ama bir o kadar da guzel yarısmada yer aldım.belkıde bu tarz yarısmalarda calınabılıcek en kaliteli parcaları caldık.herkes bir parcayı aynen calarken bız kafamızdaki butun yorumu parcalara kattık ve neredeyse yeni parcalar yarattık.turkıyenın en yeteneklı flutculerınden bırıyle calıstık.diger arkadaslarımız da ellerınden gelenın en ıyısını yaptılar derslerınden gerı kalma pahasına.ama bu kopuk alternatıf genclıgın,ve paragoz juri uyelerının onunde jazz funk ve bluesdan ornekler vermek ne kadar akıl karıdır bilinmez.her ıkı yarısmanın sonunda da hayal kırıklıgına ugradık.3 4 ayımızı verdıgımız parcalarla ancak 1 birincilik ve 1 ikincilik ve 1 ucunculuk alabıldık.juri uyelerını de ayrıca bu ırenc otesı yarısmada santana soul sacrifice calan okula bır odul bıle vermedıklerı ıcın tebrık edıyorum.gelecektekı ve bugunku yarısmacı arkadaslara da tanrıdan sabır ve akıl dılıyorum.