-
Pazar günü dinlediğim tek güzel beste Hüseyin Avni Sözen Anadolu Lisesi'ninkiydi diyebilirim. Yorumda da Kenan Evren, MEF oldukça başarılıydı. Dansta ise en iyiler yine Hüseyin Avni Sözen ve Kültür Kolejiydi.
-
hüseyin avniyi ben de çok beğendim.. dansta bizim okulu elediler, ama tebrik etmek lazım yine de sandalye sahnesi çok etkileyiciydi. beste dalında da finale kalmışlar diye duydum, zaten adam gibi 5 besteden biriydi, sahne şovu falan da hoş olmuş, klavye solosuna bittim ..ayrıca skin yorumu yapan okul (mef sanırım) çok iyiydi..
-
70'li yılların en sıkı Heavy Metal gruplarından biri olan AC DC'nin 1980 senesinde Back in Black albümlerinden çıkan You Shook Me All Night Long adlı parçalarını yorumlayan Kenan Evren Lisesi'nin solist'i olan Gamze juri üyeleri tarafından yarışmanın en karizmatik ve en iyi bayan solist'i ünvanını kazandı. Tüm okul arkadaşların gibi kuzenin olarak final günü de harika bir performans göstereceğine inanıyorum. Kenan Evren Lisesi öğrencilerinden eleme gecesinde olduğu gibi aynı desteği bekliyoruz. Final günü için şimdiden Gamze ve grubuna başarılar.
-
BEN haydapasa lisesinin gitaristiyim ve hayatımda görebileceğim en kötü jüri yi o gün gördüm cidden bi şey blmeden oraya oturmuş bi jüriydi ve finale cok kötü calmamıza ragmen violance la finale kalmıştık ve belki kasdav tarihinde veya türkiyedeki her hangi bir yarışmada calınmamış ve calınmayacak a perfect circle - the noose cover ımızla kalamamıştık üstelikte bu toplantıda noose a cok sıradan ve genel bi şarkı yorumu yapmış jüri deki ............... ler şu sinirden küplere bindm ve 20 sinde sahne alan arkladaşlar jüri ye cok teskkur etsin............
ayrıca cumartesi 29, cıkmamıza ragmen bizi yanlız bırakmayan www.haydarpasalisesi.org taki arkadaşlarıma ve 2001 de rekor kırıp bütün dallarda 1. lik alan haydarpasa tayfasında cem, berkay , metin , ve digerlerinede sonsuz tesekkurler
-
benim dinlediğim kadariyla beşiktaş anadolu gayet iyi olmasina rağmen solistsiz çok da birinci olma ihtimalleri olmadığını düşünüyorum. Slayer, Metallica, Dream Theatre ve tüm metal şarkilar çalan arkadaşlari tebrik ediyorum. ( cesaret ister =P) bunlar dışında daha rock tarzi bi şarkinin bu yarişma formatinda daha başarali olabileceğini düşünüyorum. Kenan Evren Anadolu Lisesi sanirim ACDC - You Shook Me All Night Long adli şarkiyla katilmişlardi. Tebrik ederim gayet güzel bass davul ve müzik altyapisi wardi. gitarlarinin akordu kötüydü. amf. ayarlari berabatti cizirtiya neden oldu. solistlerini tebrik ediyorum.. back vokallerinin sesini cidden merak ettim doğrusu..
bence bu yarişmanin
en iyi kiz solisti kenan evrene gider.
en iyi yorum 2-3 okul arasinda ciddi kapişma sonucunda belli olur.
en iyi erkek solist still lovin' you söyleyen arkadaşa
en iyi sahne performansi another brick in the wall'a gidebilir..
en iyi orkestra beşiktaş anadolu olabilir...
herkese selamlar.. yorumlarinizi bekliyorum..
-
ben kenan evrenin davulcusu olarak öncelikle herkese selamlar.
kötü bi ses düzeni içinde elimizden geleni yapmaya çaliştik.
yarişma esnasinda öncesinde ve sonrasinda bizi destekleyen buraya iyi-kötü yorumlarini yazan herkese teşekkürler..
gitar amfileri cidden iyi değildi sanirim ve gitarin akorunu kuliste tuner la yapmamiza rağmen tekrar bozulmasi da şansizliktan başka bişey olarak niteledirilemeyecek bi olay.. cidden çok iyi çalan ve söyleyen arkadaşlar da vardi yarişmada..
umarim finalde şansizliklar bizi bulmaz ve kesin olarak baktiğimiz
en iyi kiz solist ödülünün yaninda bir de en iyi yorum ödülüne layik görülürüz..
şarki üzerindeki değişmeler salonda bi kisim kişi alkişla tempo tutsada jürünin yüzünü güldürmeyi başardik.
gitarda öncü ve can , bass da timur, klavyede cansu ve back vokalimiz ecem, davulda ben batu ve solist olarak (zaten sık sık adi geçmiş daha önceden) gamze olarak elimizden geleni hertürlü olumsuzluğa karşi yaptik ve finalde başarimizi arttirmaya da çalışacağiz.. özellikle solistimiz gamzenin dansi olsun sahne performansi ve sesi olsun beklediğimiz gibi gayet olumlu tepkiler almış... finalde daha iyi bir ses sistemiyle daha iyi işler başarmak umuduyla herkese selamlar. yorumlarinizi mail adresime beklerim..
-
Jüride bir tane bile metal,rock,hard rock'tan anlayan adam yoktu.En azından Demir Demirkan,Haluk Levent veya bu işlerden anlayan biri olsaydı eminim ki sonuçlar daha iç açıcı ve kişlileri rahatlatıcı olurdu.
-
Hüseyin avni sözenin sahne şovubnu battle ofthe bands birincisi baalorc dan aldıını düşünebilriz beceremedilersede denemişler.. başiktaş anadolu lisesi orkestrası oalrak biz bu yarışmada da iddalıyız.. arkadaşlar böyle organizasyonlarda sorun çıkablir gitar amfi si yanmış tı bizim gitarist arkdaşımız kendi amfisini geitrdi.. prof. amfiler kadar olamsada işe yaradı...
-
Ben Kenan Evren'in solisti olarak yorumlarımı sizlerle payla$mak istiyorum.Öncelikle burada yorum yapan,bizi beğenen ya da beğenmeyen herkese çok te$ekkür ediyorum ve saygı duyuyorum.Bence bu yarı$ma her$eyden önce bütün katılanlar için güzel bir anı...En önemli ve güzel yanı bu olsa gerek bu yarı$manın...Çok fazla hırs yapmanın gereksiz olduğuna inanıyorum.Bence o kadar insanın önünde ve değerli jurinin önünde Bostancı Gösteri Merkezi'nde sahneye çıkmak güzel bir $ans.Biz grup olarak oraya eğlenmek,müziğimizi yapmak adına çıktık..Cumartesi ve pazar gunu de dinleyebildiğim kadar grubu dinlemeye çalı$tım.Yarı$an bütün gruplar iyiydi.Sonuçta her grup kendince bu yarı$ma için emek verdi.Finale biz yorum dalında kaldık.Bütün finale kalan gruplara ba$arılar diliyorum...Yorumlarınız olursa mailimden bana ula$abilirsiniz.
-
Ben Saint Benoit'nın eski solisti Seçil Akmirza..Bütün yorumları birkaç gündür takip ediyorum 6 sene boyunca kasdav'a katılmış ve her sene istisnasız herhangi bir dalda birincilik almış biri olarak şunları söylemek istiyorum : açıkçası özel okulların şike iddiasıyla gündeme getirilmesi komiğime gitti zaten özel okulda okuyan insanların neden 100 küsür milyonluk hediyeler için kendilerini bu duruma soktuğu düşünülüyor anlayamıyorum kesinlikle ortada şike olmadı ben solist olmadan önce galatarasay, vefa, üsküdar çağrıbey,kenan evren gibi bir çok anadolu lisesi ödüle doymadılar ve biz hep beraber kutladık her birinciliği.. Üstüste birincilikler aldık evet ama hepsini hakederek sizler gibi çalışarak aldık daha fazlası yok o yüzden para veren kazanır gibi suçlamalardansa objektif olup müziğin tadını çıkarmaya warın derim ben çünkü o atmosferde bambaşka okullardan insanların beni alkışladığını gördüğümde inanılmaz mutlu olmuştum her okulun müzisyeni de benim gibi düşünecektir..
Bu arada finallerde bende orda olucam katılıcak herkese başarılar hakeden kazansın Bol şans : )