-
gerçekten şike olduğu bu sene dahada iyi anlaşıldı. jürinin 2 günde farklı olması çok saçmaydı.
ayrıca galtasaray lisesinin dream theater yorumu çok iyiydi gitar solosu ise tek kelimeyle süperdi, emek sarf edildiği belliydi ama şike olması nedeniyle finale kalamamsı hepimizi şaşırttı.
-
ben gs'yi dinlemedim, herkes çok iyi çaldıklarını söylüyo, yazık olmuş uğura.. :)
bu arada galba insanların dinlemedikleri bir çok grup var (misal biz = istanbul lisesi, haydarpaşa lisesi)... sonlara doğru herkezin gitmesi gerçekten kötü oldu..
-
Evet soyunan gençlik avrupa koleji...........Sprsin valla.İyimiydik bari:===))))
-
hyr ''biz sadece oraya gerçek müziğin ne olduğunu göstermek için çıktık. '' diyip de sahnede soyunmayı bağdaştıramadım.. bi tezatlık mı var ne?
-
Sen müziğe kötü diyebilirmisin....Bu arada ben onu mecaz anlamda söyledim ona da soyunma diyosan bilmiyorum yani bence çok etkileyiciydi(hele sizler için:)))0 hata jüriden 9da 9 puan alarak geçen sayılı okul Avrupa Koleji bunu unutma bu arada sizde finale kalmışsınız ben sadece tebrikler diyorum bence sahnede gitarlarla kapışalım daha iyi.Tabi jüri adam gibi olursa!!!
-
müziğe kötü diyen yok abi.. bu arada kapışalım istersen gitarlarla bana uyar.. biz dream theater çalıyoruz.. :)
-
İel_baphomet çok doğru söylemiş izlemediğiniz gruplar varken bu kadar kesin sonuç vermeyin .. Cumartesi sonuna kadar ordaydım ve günün en iyileri (objektif olarak!) alman lisesi , haydarpaşa , baalorc ( e artık kendi stüdyoları olan adamlar başarılı olmasa ayıp yani) ve istanbul lisesiydi (arada ritm kaçırsalar bile)...
Ayrıca şikeymiş , paraymış geçin bunları millet ya.. Emin olmadan konuşmayın her konuda !!! Finalde görüşürüz...
-
Ben HAYDARPAŞA ANADOLU TEKNİK LİSESİ nin gitaristiyim.Bizle ilgili yorumlarınız için teşekkür ederiz.Bu bizim KASDAV a ilk katılışımız.Ama buna rağmen iyi performans sergiledik.Final hakkımızdı diye düşünüyorum.Bu jüride hiç iş yok.Ayrıca KASDAV rezil bir organizasyon.Parayi veren dereceye giriyor.Ortada dolaşan 500 milyon söylentisi tamamen doğrudur.Parayı veren düdüğü çalıyor.Ayrıca bizim bateristden daha iyi olduğunu iddia eden erkek varsa mesaj atsın.....
-
Grup olarak ileride çok iyi planlarımız var.İddialıyız da.Zaten iyi olduğumuzu KASDAV da kanıtlamış olduk.Bize destek olduğunuz için tekrar teşekkürler...............
Serhat ANKARALI
-
ok abi spr istersen görüşürüz kuliste...Hem solisti de tanıştırırım:))Avrupa koleji unutma:)))Adın neydi bu arada....