-
burayı lütfen kişisel propaganda ve diğer okullara b.k atma yeri haline getirmeyelim.. sonuçta herkesin verdiği emek ve ortaya çıkardığı bir şey var.. bunu unutmadan mesaj atalım lütfen.. finallerde herkesi dinledikten sonra yorum yapsak daha mantıklı olur bence..
-
Galatasaray Lİsesi kalamamanıza çok üzüldük....Oysa ki orda ki sayılı okullardan bir kaçıydınız...Bence bunun arkasında daha başka bi sebep var.Cumartesine kadar uğraşın bu konu hakkında.Çünkü hakkınız yendi.Hem müzik hem de dansta süperdiniz kalamasanızda.Gene de tebrikler!!!Cumartesi her şekilde bekleriz mutlaka gelin...Ne de olsa aynı kulisi paylaştık elemelerde!!!(AVRUPA KOLEJİ GRUBU)
-
Galatasaray lisesi (klavyecileri hariç) iyi değillerdi neyine üzülüyosun yaptıkları müziği dinleyemedin galiba biride 4 4lük demiş yaptıkları ritimden bahsediyon galiba 4 4lük diye ehauheauheau :)) vokal biraz daha kalına alsaydı parçayı müslüm gürses gibi olcaktı şerefsizim
-
ben sadece 19 unda ordaydım en çok beendiim okullar baal ve izzet ünverdi ama izzet ünverdi finale kalmamış şaşırdım .baal hem yorum hem beste dalında iddalı her iki şarkıda enstürmantl striptiz yapıcak kız solisti de yoktu.......
zombi yi çalan grupta solo atcak elektro bulamamıştamı zurnayla çıkmış anlamadım gerçi 2 elektroyla çıkıp solo atmadan inenlerde vardı.....
-
Arkadaşlar still loving you söyleyen arkadaş ihsan kurşun oğlu sanırım KONSERVATUARda okuyomuş 2 kişi önümde konuşurken duydum konservatuardakilerde katılabiliyomu? o zaman güzel sanatlar lisesi neden katılmıyo açıklayabilicek varmı?
-
Silivri Balkan Koleji öğrencileri olarak beste dalında finale kalmış bulunuyoruz.Yorum yapan arkadaşlara duyurulur.Eleştiri getirmek yerine tüm çalışmaları takdir ediyor ve diğer okullara başarılar diliyoruz.
-
Pazar günkü elemelerde kuzenimi (Haydarpaşa Teknik Lisesi Bateristi) izlemek için oradaydım, kapıdan içeri adımımı attığım andaki görüntü 1980 Almanyasındaki 2. sınıf Punk cu barlarını anımsatıyordu, Maskeli balodaymış gibi yüzünü çerçeveleyip boyayan, yaş sınırının 7-8 lere kadar düştüğü 1001 çeşit insan mevcuttu, tam bir mide bulantısı.. Bu işin güzelliğini kavrayıp konseri konser tadında yaşayan insanlara sözüm yok, yalnız yakışanıda yakışmayanıda oradaydı.. Ses düzeninin berbatlığıyla bu mide bulandırıcı organizasyon vasattan öteye gidemedi.. Böylesine yetenekli ve gerçekten yaptığı işin hakkını vermeye çabalayan gençler için ülkemizde çok daha kaliteli ve güzel organizasyonlar yapılmamasını şiddetle kınıyorum..!! Herşeye rağmen bir an için Haydarpaşa Teknikli olasım ve Gary Moore - Still Got The Blues 'un eşsiz solosunu ağlatırken, kuzenimin arkamda davulla desteklediğini düşleyesim geldi.. Bunu birgün yaparız Barbi.. Çok iyidin.. Herkese tekrar başarılar.. Işık ve Sevgiyle..
-
Ya ben 2 gündür okulda ölü gibi geziyorum. Mezun öğrenci yarışmaya katılmış diye duydum. Eğer öyle bir şey varsa hakikaten yazıklar olsun.
-
İzzet abi sen böyle konuştukca,diğerleri türkçeyi unutucak.veya konuşmak istemicek.Ya ne diimki senin sözlerinin üstüne yazmak boş gelir.Noktayı koydun bence.
-
Ben burdan C.tesi günü yapılacak olan yarışmada dereceye girecek gurubun KENAN EVREN ANADOLU LİSESİ yarışmacıları olduğunu yinelemek istiyorum.Çünki gerçekten solistleri muhteşem. Hem performansı hemde sahne şovu ile mükemmel.Tabi burda diğer guruplarında haklarını yememek lazım. İçlerinde birçok başarılı guruplar var. Tüm guruplara burdan başarılar diler yollarının açık olmasını isterim.