Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması

Bu konu şu haber ile ilgilidir: KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması
  • mitolojik • 24 Mart 2005 00:00 • #600677
    Sevgili Elerki yaşadığımız ülke Türkiye, yani eleştiriler hoşnutsuzluklar ve 3 kuruşa beş köftelerin el altından dağıtıldığı, adelet sistemini 80 yıl gecmesine rağmen yeni yeni oturtmayan çalışan çok genç ama çok yaşlı bir ülke.. Tabi ki böyle bir organizasyonda, eleştirilerde olacak, karalamalarda ve bunların aksine yalakalıklar ve hoş görünme çabalarıda.. Bukadar büyütmeye hiç gerek yok olayları.. Eleştri olmasaydı koca bir meslek dalı olmazdı birkere..! Şarkı seçme ve popüler kültür ile ilgili yazdıklarına gelince; bir grup veya solo şarkıcı söyleyeceği ve insanlara ulaştıracağı şarkıları hiçbir popilerizm etkisi altına girmeden yapmalı görüşündeyim.. Kitle; zaten neyi sevip sevmeyeceğine, ruhunun nereye kayacağına kendisi karar veriyor arasında.. Geçmişten bir örnek PINK FLOYD, sınırlı sayıda başlayan ve hiç bir popüler olma gibi kaygısı bulunmayan bir gruptu, ancak su an Dünyanın gelmiş geçmiş en büyük grubu ünvanına sahip ve hala popüler kültür olayına yenilmeden.. Ve sana İlhan İREM den örnek vermek istiyorum, çoğunuzun adını duyunca nefret dahi ettiği sanatçı, hiçbir reklam, klip ve benzeri popüler olma kaygısına sahip olmadan öyle bir kitleye sahiptir şu an kendisi onun hayranları adam öksürüğünü kaydetse aynı gün o albümü almak için kuyruklar oluşturur müzik markette.. Reklamsız.. ve Popülerizme yenilmeden.. Neden, çünkü ihtiyaç yok.. Kitle zaten içinde biliyor neyin nezaman çıkıp piyasaya sürüleceğini.. Demekki popüleriteye yenilmedende birşeyler başarılabiliniyor ülkemizde.. Mühim olanda bu değilmi sizce..?? Işık ve sevgiyle..
  • Elerki • 24 Mart 2005 00:00 • #600678
    Ben de sana katiliyorum ve sunu söyleme istedim.Bu yarisma bir ölcüt degil.BEN DE ilhan irami çok seviyorum Ve tabii ki Pink Floyd'u da.Fakat dedigim gibi yapacak birsey yok.Formattan dolayi da olsa simdi brutal söyleyen bir veya iki okul ve pink floyd söyleyen bir okul finalde!Çünkü hakkini vererek çalmayi basardilar!Tebrik ettim ve hala da ediyorum!Ve sunu unutmayin!Orada hissederek çalan,söyleyen herkesi degerlendirmeye çalistiklarindan eminim.Lütfen yanlis anlasilmak istemedim.Oradaki bütün okullar ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalisti bütün karsi karsiya kaldiklari zorluklara karsi.Bizi pazar günü saat 3te disari çikardilar apar topar ve herkes disarda dondu gerçek anlamda ve bir çok solist arkadas ben dahil sesimiz kisildi.Herkesin basina hersey gelebilir ama sirf yarismada rüsvetti cartti curttu lütfen asalim bunlari.Biz de bir devlet okuluyuz ve iki bransta kaldik.demek ki sadece rüsvetle yürümüyor bu isler degil mi? Ses düzenine gelince benim kemanin sesi de oldukça yüksekti çaldigim sirada elektro kemanin üzeinden kismaya çalistim elimden geldigince..pedal tutukluk etti proccessorde.Ama yine de elimizden geleni yaptik herkes yapti.Bütün okullari tekrar tebrik ediyorum.
  • Elerki • 24 Mart 2005 00:00 • #600679
    Ilhan Irem* kusura bakmayin yanlis yazmisim..Ses düzeni oldukça kötüydü kabul ediyorum ama hak eden hakettigini alacaktir inancindayim.
  • tunass • 24 Mart 2005 00:00 • #600680
    danslarla ilgili yorum neden yapmıyosuzn??
  • rammstein_84 • 24 Mart 2005 00:00 • #600681
    selm ben murat. ahmet buhan lisesnin bateristiyim.finale kaldııık cok mutluyum .mudur son anda izin verdii falan.. artık tutamıycam icimdee her kese okuyorum demekten sıkıldım artık universiteym ben 84 luyum nede olsa artık kimseyi ilgilendirmez. okulun eski mevzunuyum ben. ayrıca finale kalmak ıcın 1000 dolar da para verdik.............
  • jameika • 24 Mart 2005 00:00 • #600682
    KASDAV LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASINDA tek favori gurup
    KENAN EVREN ANADOLU LİSESİ.
  • jameika • 24 Mart 2005 00:00 • #600683
    Kenan Evren Anadolu Lisesi Müzik Gurubunun Gitaristlerine sesleniyorum bu hafta kesinlikle hata yapmamaya özen göstermelisiniz. Yaptığınız her hata kendi gurubunuza vermiş olduğunuz zarardır. Her iki gitarist geçmişteki hataları mutlaka düzeltmeli ve kendini C.tesi günü olacak yarışmaya hazırlamalı. Şimdiden gurubunuza başarılar diliyorum. Solistleri olan Gamze'ye söyleyecek birşey yok. Tek kelime mükemmeldi. Bir profesyonel ruhu taşıyor adeta. Tebrikler sana Gamze kardeşim. Herzaman hırslı ve azimli olmaya devam etmelisin......
  • thecellist • 24 Mart 2005 00:00 • #600684
    arkadaşlar,
    size bikaç sorum var..
    ya içeriye bira sokabilen var mı? ya önerilerinizi bekliyorum....Bize yardım eli uzatın.... 6 saat içeride birasız nası dayanabiliris yaw....
    msn ve mail için:[email protected]
  • r_mortis • 24 Mart 2005 00:00 • #600685
    bugun okuyabildim yorumlari we gercekten cok uzuldum bu kadar kisa bi surede baglandigimiz, iyi anlastigimiz hatta ayni kulisi paylastigimiz insanlarin cekilmesine moralim bozuldu.... bu hiç adil degil... yapilacak bisey yok.. (hyl)
  • mayaa • 24 Mart 2005 00:00 • #600688
    ben vefa nin besteyi de begendim..farkli bi konsepti... ayrica sevemedim kara gözlümü söyleyen okul diskalifiye olmus..dogru mudur???