-
gs'nin elenme sebebinin 4 dk üzerinde çalmaları olduğuna inanmıyorum.. ordaki gruplardan en az 10 tanesi 4 dakikanın üzerinde çaldı... biz 4.30 civarı çaldık ve finaldeyiz istanbul lisesi olarak...
-
abi kaç para verdiniz end profüksiyona gibi pis bi şaka yaptım
-
"galatasaray lisesi istese herşeyi satın alabilir" gibi yorumları anlamakta gerçekten güçlük çekiyorum. dışarıdan özel okul gibi mi duruyoruz?
gitarlara yedek teli bile kendi cebimizden harçlığımızdan artırdığımız parayla aldık, bütün çalışmalarımız boyunca başımızda bir tek hoca bulunmadı, bütün düzenleme+besteyi kendimiz yaptık ayrıca.
bu jüri'deki "türkiye'nin en saygın müzik adamları" tanımının da gözden geçirilmesi gerektiğine inanıyorum. içlerinde benim sevdiğim isimler de olmasına karşın üstelik.
elenmek falan dert değil, dediğim gibi arkadaşlarla final gecesi muhabbeti yapamadığımıza üzülüyorum sadece. onun dışında 20 mart pazar günü sahnede gayet eğlendik, güzel de geçti bence. biz beğendik, insanlar beğenmiş, kazanmak bence bu. ötesi o kadar da önemli değil.
haziranda, gs festivalinin son günü akşam 10:30'da gs sahnesinde görüşürüz ;)
-
mesela biz de "özel" alman lisesi olarak eminim ki hakkari lisesi'nden daha az yardım alıyoruzdur. içinde zorla çalışmak zorunda kaldığımız bir stüdyomuz var ki, mic u elektrik çarpıyor, gitar sisteme giriyor ama sistem bass anfisi gibi bi garip. bateri ölmüş vaziyette vs...
birçok okulda olduğu gibi bize de kimse ne şarkı seçiminde, ne çalış konusunda, hemen hemen hiçbir konuda yardım etmedi. bir tek "cem abi" miz manevi destek verdi o kadar. biz de herşeyi kendimiz yaptık yani.
gerçi hala yarışmanın şikeli olduğu tartışılırken saçma bir yazı oldu ama neyse.
Sahtepetrucci;
Abi siz merak etmeyin, GSL festte son gün, kasdavda eğleniceğimizin 10 katı kadar eğlenicez. :)
-
Merhaba Ben Aytaç(Kadıköy Anadolu Meslek Lisesi).2 sene önce katıldım Kasdava.Burda birşey farkettim insanlar burda eleştirmiyor,hakaret ediyor.Eğer müzisyenlik tanımı içinde sokan insanlarsanız birazda olsa,insanların hevesini kırmadan eleştirirsiniz.Amaç ne gerçekten anlamadım?Finale çıkamadık,bare çıkanlara we juriye suç atalımda rahatlıyalım.Merak ediyorum bu adamla karşı karşıya kaç kişi bunları yüzyüze söylersiniz? Orda Metal müzik yapıpta ödül almak isteniyor.Ses sistemi bunu kaldırabilecek düzeyde değil.Ama inatla aynı müziği yapmaya çalışılıyor.Metal Müzik karşıtı birisi değilim,saygım var dinleyenede.Ama düşünseniz Juride kimlerin olduğu belli,ve brütal vokal yapılarak çıkılan şarkıdan (şarkı diyicem çünkü Cover değil) ödül bekleniyor.Birde Yaz yaz söyleyen arkadaşa yapılan çok utanç vericiydi.Hiçbir kimse onu hak etmiyor.O cesareti gösterdiği için bence alkışlanmalı.Neyse bunları kimse anlamıcak.En azından biraz empati kurun. İşini iyi ya da kötü yaparsanız yapın,saygı duyduğunuz işi yapıyorsanız başarılı olmanızı dilerim
-
Arkadaşlar anlaşılan burda kendini ödül almaya şartlamış insanlar var ve bu organizasyon hem topa tutuluyor düzenleyenlere lanet okunuyor hemde çıkıp ta beğenilmeyen gruplar eleştiriliyor bence end production bize bostancı gösteri merkezi gbi bi yerde 3000 kişi gbi ciddi bi seyircinin önüne çıkma fırsatını werdiği için takdir edilmeli ama biz onlara lanet okuyoruz anlaşılan bunlar olayın ciddiyetinde olmayan gözünü yarışma hırsı bürümüş olan arkadaşlarımız
-
aynı kulisi paylaştığımız izzet ünver lisesi nin kararına çok üzüldük...çünkü gerçekten iyiydi onlar da....tüm desteğiniz ve yaptıklarınız için teşekkür ederiz arkadaşlar...müzikle kalın....
-
sahtepetrucci gayet iyi performans sergilediniz zaten sahneden inince sizi defalarca tebrik ettim.bi okul grubu icin iyi bi performans sergiledniz buda bi basari!
-
İzzet Ünver lisesi solistine (Abdurrahman Çağlayan) sonuna kadar katılıyorum..arkadaşlar burayı kendi okullarının propagandaları için kullanıpta okullara bulaşmaktan bıkmayan arkadaşlara sözüm...izzet ünver lisesi için bir çok şey yazılmış..bir çok söz söylenmiş..bu adamlar kendi ceplerinden para veripte stüdyoya gittiler..yarışmaya gelirken yol paralarını bile kendi ceplerinden verdiler..neyse bunun yeri değil burası...izzet ünver lisesi grubu için laf söyleyenlere sözüm abdurrahmanında dediği gibi..buyurun okula gelin..çünkü onlar derste olacak değilmi kanka..jüri üyeleride bizlerde bu çocukları çok iyi biliyoruz...lütfen artık bu yalan dolan bitsin..hırsını alamayanlar çalışıp kendilerin geliştirmekle uğraşsınlar..şimdilik kendime sansür getiriyorum..saygılar..uğur çengel..
-
Son yorumlar gerçekten içimi rahatlatti!Herkese benzer düsünceleri asilamak lazim!Bize,istanbul'da hatiri sayilir bir yerde 3000 küsür kisi önünde sarki söyleme firsati veriliyor!Arkadaslar elenenler azicik kendilerinin yeterli olup olmadigini objektif olmaya çalisarak düsünsünler derim.Haksizliga ugrayan okullar olabilir ama bu bazi okullarin cekememezliginden dolayi sadece organizasyona çamur atmakla olmuyor arkadaslar.Bu yarisma ''pop'' yani popüler sarki yarismasi.Belli kesimin degil büyük bir kesimin hoslandigi parçalar seçerseniz isiniz elbette daha kolay olacaktir.Metal müzikten tut arabesk müzige kadar saygim var!Herkesin olmali fakat yarismanin formati bu.Finale kalan herkese bol sanslar,kalamayan arkadaslar da ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalistilar,tebrik ederim. ''Göztepe Ihsan Kursunoglu Lisesi Solisti''