-
Bu arada END production'a lütfen çirkin yakıştırmalar yapmayın.Orada ki kimse üç kuruş fazla kazanmak adına genç bir grubun hakkını yiyecek kadar yoz değiller.O paraya hiç mi hiç muhtaç değiller.Ha bi de çok hızlı solo atmak falan finale kalmaya yetmiyor...Jurideki isimleri bilmemeniz size ait bir eksikliktir.Bir SHPO'nun Olcayto beyin Nev'in müzikten anlamadığını iddia etmek tam aksine birebir müzikten anlamamaktır düye düşünüyorum.Ayrıca Galatasaray'ın başına gelen pişmiş tavuğa gelmez.Finale kalsalar juri yalaka deniyor.kalmasalar hak yendi deniyor..ben anlamadım...
-
Selam arkadaslar!Finalde kuliste yer alacak olan herkese bir duyuru!Cumartesi bizim gecemiz!Herkes elensin abi!Bu yarisma bizim için!Stresten uzak tatli rekabetli bir yarisma olsun!Herkese bol sans ve bütün gece eglenelim arkadaslar!kasdav çikisi bütün okullarin müzisyenlerinin hep beraber eglenmesi muhtesem olur kanisindayim!C.tesi görüsürüz!
-
elensin demisim yumusak g'ye bastim kusura bakmayin! :) eglensin demek istedim!
-
evtarkadaşıma katılıyorum bizde eğlencenin bir parçası olucak bırakın arkadaşlar bu yarışma stresini gelin finalde cumartesi deliler gbi eğlenelim o gecenin muhteşem geçmesini sağlayalım
-
evet arkadaslar , ben denizcilik lisesinin gitaristiyim , elendik üzgünüz ama ben yinede gitmayi planliyorum.Finale cikamadik orda seyirci olmak yerine sahnede olmak isterdim ama bu is artik sen ben olayi degil...+ olarak sadece kiyafetlere verdigim parayada acidim dogrusu , zaten gömlek küçük gelmisti :)
-
diskalifiye değil çekildik okul olarak (ben bişii çalmıyorum :D sadece izleyiciyim :D)
-
arkadasm elerkiye aynen katiliyorum hepimiz cikalim sahnede ve sahne arkasinda eglenelim en önemlisi de bu zaten...kulisteki herkes eminim müzike gönül vermis insanlardir bizi bir araya getiren bu yarismanin sonucu su andan belli bence biz kazandik genclik eglenmeyi bilen genclik kazandi nekdr aksilik pislik rüsvet vs olsada...ctesi gelin ve cosun bagirin.
su manyak olurdu cikista bütün grup elemanlari birlikte sahile alkol arti full muhabbet ve geride kalmis mükemmel bir gece...
herkese iyi eglenceler...
Kadir Has Anadolu Lisesi Bateristi Sarven
-
bnce de beyler çıkalım eğlenelim.. bizim grup için önemli olan oraya çıkıp sevdiğimiz müziği güzel bir biçimde icra etmek.. haa ödül alsak da fena olmaz hani..
ahmet - istanbul lisesi gitaristi
-
abi pazar gunu aksama dogru kavga cikmisti ya...kesin b.ktan püsürden cikmistir...birde sirf kari kiz i kesmek icin gelen apazalar var ya...WC ye gittim bi ara bi kro diger bi kro ya aynen boyle diyo: "oh oh 10 milyon gitti ama bi suru kari kiz var" alalala!!!
-
tabi canim! ödül almak ayri bii güzellik ama önemli olan o 3000küsür kisiye karsi tekrar müzik yapabilmek! ;) herkese bol sans! eglenecez o gün!