Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması

Bu konu şu haber ile ilgilidir: KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması
  • ışıl_angelica • 27 Mart 2005 00:00 • #600776
    finalde 2, çıkan basçısı vokal olan okul köy hizmetleri anadolu lisesiydi.malesef elimiz boş döndük :(
  • Zift 5 • 27 Mart 2005 00:00 • #600777
    Ahh kasdav Ah :(
  • tunass • 27 Mart 2005 00:00 • #600778
    cok gusel bi gun gecirdim yarısma sayesinde...
    dansla katıldık ve birinci olduk ... calısmamızın karsılıgını aldık diye dusunuyorum bütün odul alan okullar gibii
    gerçi hak edip odul alamayanlarda oldu ama onlarıda tebrik etmekten baska biş gelmiyo elimden

kulıste yarıdımcı olan bizi destekliyen herekese tesekkurlr
  • ImmortalE • 27 Mart 2005 00:00 • #600779
    Herkesel selamlar;
    Öncelikle şunu belirtmek istiyorum bu yarışmaya katılan herkesi tebrik ederim gerçekten eğlenceli birşey oldu...
    Ama şunu da eklemeden geçemeyeceğim bu yarışma aslında birtakım insanların kendi ceplerini doldurmak için düzenlediği bir organizasyondan ibarettir... Bunun ödüllerle hiç bir ilgisi yok ödüllerin büyük bir kısmı doğru yere gitmiştir fakat araya sıkıştırıan tırt odüller bize yarışmanın mentalitesinin ne şiş yansın ne de kebap olduğunu gösteriyor... Ben birde acaba gösteri merkezi çöker mi diye huylanmıştım çünkü içeride kapasitenin rahat 2 katı kadar seyirci vardı...

Performanslardan bahsetmeden önce şunu söylemekte yarar var, arkadaşlarımızın hiçbiri pro değil bu yüzden yıkıcı eleştiriler yerine yapıcı eleştiriler yapmak en iyisi olacaktır...(Hoş aralarında pro olduklarını hissettirenler de vardı gerçi)

Performanslara gelince faithfulness beni gerçekten büyüledi.. Sahne şovlarıda gerçekten takdire değerdi..
    Dead Skin Mask'i çalan okul ise ödül alarak bazı şeylerin istendiğinde olacağını gösterdi..
    Alica Keys i soyleyen arkadaş sanki bana mp3 dinliyorum gibi etki bıraktı tbrkler..
    M.Jackson söyleyen arkadaş da gerçekten iyiydi fakat moonwalk yapmadıktan sonra öyle giyinmenin pek bir anlamı yok bence...
    Birde final countdawnı soyleyen köy hizmetleri de iyiydi bana göre çok içten çaldılar.
    Big in Japan' de Kulaklarımızın pasını sildi..

Ve gelelim AC\DC You shook me all night long soyleyen Kenan Evren A.L. Gerçekten Gamzenin dansı sesi kadar etkileyiciydi.. Bir an ortalık yıkılıyor zannettik.. Bateride batu bi ara kendini kaptırdı kafasını drum kite geçiriodu az kalsın... En çok coşturan şarkıydı...

Gerçektende en iyi seyirci Kenan Evrendeydi fakat bayrak sloganlarıyla şövenistlik yapmanın hiç bir anlamı yoktu sadece seviye düştü...

Bir de gençliğin halini gördük...Ortalık Marjinal olacağım diye kılıktan kılığa girenlerle doluydu bu yüzden normal gelenler marjinal oldu haberimiz yok :)

Biraz uzun oldu ama her neyse gene olsa gene giderim herkese teşekkürler..
    EreN
  • LoNeLyNess • 27 Mart 2005 00:00 • #600780
    bu arada Megadeth'i çalan grubu çıkaramamıştım ; Alman Lisesi'ymiş; Sinan ve Grubunu tebrik ederim gecenin beendiim performanslardandılar kutluyorum onları da ;)
  • wink • 27 Mart 2005 00:00 • #600781
    kultur danstada muzıktede cok iyiydii
    bunuda gosterdiler
    tebrikler
  • iel_baphomet • 27 Mart 2005 00:00 • #600782
    biz istanbul lisesi olarak dream theater - change of seasons çaldık.. performansımız elemelere göre kötüydü, bunda da çeşitli etkenler vardı.. en kötüsü şarkıyı çalarken ışıkları kestiler, saahneye üç adam atladı, şarkıyı kestiler gitar sesi gelmiyormuş diye.... sonuç olarak iyi çalamadık ve hiçbir ödülün sahibi olamadık..

ödül dağıtımına gelince, bazı haksızlıkların yapıldığıı düşünüyorum.. papa roach'la türkiyenin temsil edilecek olması beni açıkçası üzdü.. baal'ın birici olmasını temenni ediyordum.. baalın hakkı yendi gibi geldi bana.. en iyi orkestrayı nası alamadılar hala anlayabilmiş değilim..

sonuç olarak eğlendik, güzel bir gün geçirdik diyebilirim.. herkesi tebrik ediyorum..

iel gitaristi ahmet pulcu
  • akdeniz_852 • 27 Mart 2005 00:00 • #600783
    herkese meraba,
    ben habire yahsinin vokaliydim besteden finale kalmistik ama bisi alamadik:)ilk tecrübeydi ama gerçekten süper bisey yani,kulis muhabbeti,heycani,3000 kisinin karsisina çikip durmak bile bambaska bi duygu...ödül alan ya da alamayan bence herkes iyiydi..sonucta o sahneye cikabilmek bile büyük basari..
    sike var ya da yok bence bunlar gereksiz tartismalar bu bi yarisma olmassa olmaz zaten:P..Dünyanin neresinde yokki ve tabi burasi türkiye bizde nie olmasin:Pp
    Bize gelince,
    Basimizda kimse olmadan,stüdyo paralarini cebimizden vererek,OKULDAN KOVULARAK,tamamen kendi imkanlarimizla(imkansizliklar içinde) vs. finale kalmak bile güsel.:)bu heycan,o ani yasamak yeter bana:)
    Orginizasyona gelince,
    bu yil gerçekten hüsrandi,ses sistemi felaket ötesiydi,adamlar provada "60 watt üzeri amfisi olan varsa getirsin,yoksa hep beraber gidelim"dediler!!!bu lafin üstüne bisey sölemek gerekmiyo heralde...Pinar aylin desen tam bir fiyaskoo örnegi:)final günü seyirciyi içeri geç alinca,biz 6. okul olmamiza ramen biz sahnedeyken kuyruk lunaparkin kapisindaydi:)..ve aralarda o kadar çok geyik seyler olduki,çok uzadi özellikle finalde..ilk eleme gününde 28. olarak çiktik ve jüri karsimda uyuyodu ama onlarda hakli :p ve sadece sahne etrafinda kalan seyirciler,okey rezilligi tartisilmaz zaten!vs.vs.Tüm bu olumsuzluklara ragmen güzeldi ya gerçekten.Herkesi tekrar tebrik ediyorum.tam gaz devam:Pp
    Ama en azindan bi ödül iyi olurdu ;)belki seneye bizi okuldan KOVMAZ,az da olsa destek çikarlardi!!!

Ben çok eglendim...:)umarim herkes eglenmistir...
    bizi dinleyen olduysa,nasildik?
  • Deathblow • 27 Mart 2005 00:00 • #600784
    Haydarpaşa Anadolu Lisesi'ndenim... Öncelikle çalan arkadaşlarımı tebrik ediyorum gerçekten kusursuz çaldılar ama olmadı , ödül alamadık.. En iyi beste'de birincililk bekliyoduk ama "nedense" ilk 3'e bile giremedik.. Vefa Lisesi'ne de aynı haksızlığın yapıldığını düşünüyorum.. Yorumda zaten söyleyecek lafım yok.. Favorilerim Alman Lisesi ve İzzet Ünver (kusursuz çaldılar) gibi gruplar varken Dede Korkut o boqtan performansı ve take maaay maneeee diye böğrmekten başka bi özelliği olmayan solistiyle nası birinci oldu şaştım kaldım doğrusu... Ayrıca Alman Lisesinin gitaristi ve İstanbul Lisesinin davulcusu mutlaka ödül almalıydı...
  • FieBeR • 27 Mart 2005 00:00 • #600785
    Arkadaşlar Yarışmaya katılan bütün arkadaşları Tebrik ederek sözlerime başlamak istiyorum...

Kağıthane Anadolu Lisesinin Back Vokaliydim bütün bu PARA, ŞİKE,İŞTE KASDAV İŞTE gibi sözlere acaba mı diye karşılık vererek baktım ve sırf bu yüzden de Finali izlemeye gittim ...
    Ve arkadaşlar tüm samimiyetimle söylüyorum ki Bikaç okul dışında berbat şarkılar vardı.Tamam emeğe saygı diyosunuz ama finale kalacak şarkılar bunlar olmamalıydı...

Derece alan tüm okullara başarılarının devamını diliyorum.İlk 10 a da ALBÜMÜNÜZ Hayırlı uğurlu olsun :D