Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması

Bu konu şu haber ile ilgilidir: KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması
  • Deathblow • 27 Mart 2005 00:00 • #600809
    Yorumda
    1.Alman Lisesi
    2.İzzet Ünver Lisesi
    3.Kültür Koleji

Bestede
    1.Haydarpaşa Lisesi
    2.Vefa Lisesi
    3.BaaLorc

Benim sıralamam böyleydi ama alakasız sonuçlar...
  • secilakmrz • 27 Mart 2005 00:00 • #600810
    Dün akşam Saint Benoit 'nın eski solisti olarak ödülleri ben dağıttım.Benim için çok onur verici bir davranıştı. Senelerdir o sahnede birincilik alan biri olarak hakeden başarılı arkadaşlara ödüllerini vermek beni çok mutlu etti.Kendi okulum bu sene ödül alamadı.Ama eminim seneye çok daha fazla çalışıp ne kadar iyi bir orkestra olduklarını ispatlayacaklardır. Ödül alan herkesi tebrik ediyorum harikaydınızzzzz : )
  • JasonBassPlay • 27 Mart 2005 00:00 • #600811
    benim favorim 2 baba grup calan kultur k. ile alman lisesiydi.
  • incirarpa • 27 Mart 2005 00:00 • #600812
    dede korkuta helal olsun alınlarını akıyla kazandılar butun gruplara desteğm sonsuzdu ama dede korkut baskaydı hele o solistin fuck deyişleri manyaktı hakettiler kazandılar ilk defa hakeden kazandı su yarışmayı herkesi teker teker kutlarım cok guse bi yarışmadı bende katıldım ma elendik sağlık olsun seneye yine görüşmek üzere =)
  • jony joe • 27 Mart 2005 00:00 • #600813
    Selam! Ben 5 kasdavı ara vermeksizin izliyorum ama hiçbirinde böyle bir zevk almadım.Genelde aynı parçaların çalınmasıda artık beni usandırdı!!!Okullara gelirsek ilk defa okullar kaliteli şeyler çalmaya çalışmışlar beğendiklerimi şöyle sıralayabilirim

Slayerı çalan grup gerçekten iyiydi çok sağlam çaldılar ödüllerinide aldılar
    Baalın orkestrada nasıl ödül alamadı buna inanamadım
    Vefanın bestesi ilk 3 e girebilirdi

Michael Jackson çalanlar hoşlardı (özellikle kızları) ama moonwalku aradım yani. ama kıyafetleri falan güzeldi

Besiktas Atatürk Anadolu Lisesi yaşlarına göre iyi çaldılar

Alica Keysi çalan okul çaldığında ben ilk önce bantdan dinliyomuş havasına büründüm onlarda baya iyidi. En iyi kız solisti almalıydı

Mef sağlamdı dicek bişe yok

Big in Japani sölemeleri güzel oldu hoşuma gitti eskilerden ahhhh ahhh

istanbul lisesi elemelerdeki kadar iyi değillerdi (elemelerdede çok
    iyi diğillerdi ama dinlenebilecek düzeydeydi)

SAİNT BENOİT bunları büyük harflerle yazıyorum çünkü gerçekten büyük adamlar. bana (koyu bir rock hayranı olmama rağmen) müzikal bir parçayı sevdirmeyi başardılar ve diğer okullar bence kızmasınlar ama bu okul kalite açısından bize biraz fazla geliyor !!! Ben onların yerinde olsam kasdava katılmam dünyaya açılırım çünkü bence onlar kasdava fazla geliyorlar ve hakları yenilen okullar arasında 1. sırada yer alıyor! VE bir kanıya daha vardım kasdavdaki jüriler müzikten anlamıyo.Bence ödül alamamalarının nedeni 2 sene üst üste bütün ödülleri alamak gene şike sözlerini ortaya çıkaracaktı ! ve bişey daha var erkek solistleri kesin 1 veya 2 liği alırdı çünkü sölediği parça duyduğum ve gözlemlediğim kadarıyla zordu! Kızıda kusura bakmasın ama biraz rüküştü ama sesi güzeldi!

Aklıma gelenler ve kalanlar bunlar diğerler unuttuklarım için kusura bakmasınlar! genede daha kaliteli bir kasdav izledik bir sonraki kasdavda buluşmak ümidiyle
  • JasonBassPlay • 27 Mart 2005 00:00 • #600814
    bu sene hic guns&roses calinmadi dimi arkadaslar , ya da benmi yaniliyorum? Gecen sene nasildi birde.....:)
  • iel_baphomet • 27 Mart 2005 00:00 • #600815
    harbiden ya bi ara slash fanları dolaşırdı kuliste... bu sene çalan olmadı..

(bu mesaj yoluyla da gs'den uğura selam ederim, bir slash fanı olarak)
  • Obacan • 27 Mart 2005 00:00 • #600816
    Bence hiç adil olmadı..Baal birinci olucak bi gruptu ama güzelim longalarını 4dkya düşürdüler şarkı tanınmicak hale geldi, elemeleride izleyenler bilirler eski halinide çok süper bi şarkıydı. Bunu geciyorum ödüllere karışmicamda :) Ben en çok Want Somebody to Love söleyenleri (hatırlamıyorum okulun adını) beğendim çok tatlıydı :) Onun haricinde çok fazla beğendiğim bi okul yoktu..
  • pikap • 27 Mart 2005 00:00 • #600817
    bence emeğin kazanmadığı ama kazananların da emek sarfettiği bir yarışmaydı.. BAALorc u desteklemek adına gelmiştim. diğer müzik yapan tüm grupları da destekledim. en iyi ensturman dalında 2.lik ve en iyi yorum dalında 3.lüğe sahip olduk. şu yorumları yapan çoğu insanların da söylediği gibi en iyi orkestra gibilerinden birşey bekliyoruk. ama olmadı.. sağlık olsun.. katılan tüm grupları tebrik ediyorum ve emeğiyle kazanan grupları da alkışlıyorum..
    ayrıca st. benoit çok güzeldi...gerçekten unutulmaz bir müzik zevki yaşattılar...
  • r_mortis • 27 Mart 2005 00:00 • #600818
    arkadaslar biz nasildik? besteden katildik sadece..
    habire yahsi lisesi olarak

ask benden cok uzakta
    karanlik bir sokakta
    bensiz bir basina
    gece öyle derinki
    öyle sogukki
    sensizken burada

ruhum aciyor (askindan uzakta)
    bedenim ariyor (askini uzakta)
    cicekler soluyor (sonsuz karanlikta)
    ama umudum bitmedi.......