Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması

Bu konu şu haber ile ilgilidir: KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması
  • mortal life • 29 Mart 2005 00:00 • #600875
    bn de finaldeydım ve yakından takıp ettım bnce bazı oduller yerını bulmadı ama kultur lisesinin gtaristini kutlamak lazım bnce grupta pek bişey yok ama sadece gitarst yaptı ne yatıysa :) ayrıca ahmet buhan lisesinede tebrik ederim finalde odul alan tek duz lise olmasından dolayı :)
  • Elerki • 29 Mart 2005 00:00 • #600876
    Finalde Ahmet Buhan haricinde düz lise olarak Göztepe Ihsan Kursunoglu Lisesi de ödül aldi! ''Göztepe Lisesi Solisti''
  • sahtepetrucci • 29 Mart 2005 00:00 • #600878
    Galatasaray olarak meçhul sebeplerden dolayı elendik, aşağıda da bahsi geçmişti.
    Kabataş Lisesi'nin okul orkestrasının gitaristi benim arkadaşım; onlar başlarında bulunan hocanın kişisel tercihi sebebiyle katılmıyorlardı ve çok da hoşnutsuz değillerdi aslında bu durumdan. Belki biz de böyle yapmalıydık, yaptığımız müziğin yanlış kitleye sunulduğunu düşünüyorum. Her şeye rağmen güzel vakit geçirdik sahnede, keyif aldık, o yüzden iyidir.
    Gelecek sene yapılacaksa kasdav, katılmayacağız evet. Katılırsak da Mahmut Tuncer coverlayabiliriz belki ;)
  • WitchTrap • 29 Mart 2005 00:00 • #600879
    Merhaba;Ben END Prodüksiondan,kasdavın teknik işleriyle uğraşan diğer deyişle "Crew"den Berkay..

Öncelikle, bütün yarışan arkadaşlara, aynı yollardan geçmiş, aynı heyecanları yaşamış ve şu anda da o heyecanı yaşamaya devam edenlere yardımcı olmak için orada bulunan biri olarak bir kaç şey söylemek istiyorum:

Arkadaşlar ne güzel söylüyorsunuz Soundcheck berbattı diye...Çok rahatsınız lütfen daha iyisini yapabileceğini iddia eden arkadaşlar bir daha ki kasdava gelin bize yardımcı olun...Bakalım Evdeki hesap çarşıya uyuyormuymuş... 30 okul için 8.30 da başlayan provalar 11.30 civarı bitmek durumunda.. bir hesap yapın...tek şarkıya 5 çift şarkıya 7 dakika versek rahat rahat yetiyor değil mi?...Ama sağolsun yarışmacı kardeşlerim o kadar heyecanlılar ki sahneye adım attıktan itibaren birçoğu sadece ufuk çizgisine bakarak enstrümanından ses geleceğini sanıyor...Jakının takılmasını bile bizden bekliyor...OLABİLİR HEYECANDANDIR!! 5 dakikanız var diye ben bas bas bağırırken su şişesini çıkarıp su içilmez ...5 dakika sonra içilir ölmezsin...saatine 10 milyonm verip girdiğin stüdyolar gibi seksen saat davul standlerine ayar yapılmaz...Sahnede akor da yapılmaz...OLABİLİR HEYECANLANMIŞLARDIR...

Peki bu KASDAV da özellikle Final gününde Davulun kendisi,derileri,zilleri,ve en önemlisi tonlaması ile ilgili bir şikayeti olan varmı?evet hihat ve ride mükemmel değildi devamlı bir twin pedal sağlayamadık ama ben baterist olsam twin pedal çalacaksam getirirdim..bu da bu kadar açık... yanında getirenler istedikleri malzemeyi takıp çıkardılar bu kasdavda...OLABİLİR HEYECANLANMIŞLAR getirmeyi unutmuşlardır...

Güvenlik olayı abartılmıştı diyorsunuz...Siz dürüst güvenilir sağduyulu insanlar olabilirsiniz ama sizin gibi olmayanlar için emin olun güvenlik yetersiz bile kaldı!!!biz sarhoş olup birbiriniz kafasında şişe kırmayasınız diye alkolleri toplarken Bostancı Gösteri merkezi içeride sigara ve alkol sattı...Bu kadar genç insanı görünce:
    OLABİLİR HEYECANLANMIŞLARDIR....
    16 nisan da birçoğunuzla görüşeceğiz...Stars of tomorrow da...
    Sahneyle ilgili bir derdiniz olursa gelirsiniz bana= )
  • johnmyung • 29 Mart 2005 00:00 • #600880
    bitti...seneye buyrun
  • aytunç • 29 Mart 2005 00:00 • #600881
    herkese merhaba,

Galatasaray Lisesi'nin klavyecisiyim ve okulumuz hakkındaki yorumları okudum, görüşünü belirten herkese teşekkür ederim.

Bu sene hakkımızda yapılan yorumları okuduktan sonra bile niye elendiğimizi çıkaramadım. Evet, kabul ediyorum birinci olacak kadar güzel şov yapmadık fakat yaklaşık 60 tane okuldan 30 tanesinin finale kaldığı bu yarışma(!)da finale kalmayı hakeden gruplar arasında olduğumuza inanıyorum. Son iki-üç senedir Galatasaray Lisesi'ne yapılan eleştiriler okulun az seyirci getirmesiyle ilgiliydi.

Neyse herşeye rağmen bu kasdav da böyle geçti, hangi kriterlere göre seçim yaptığını söylemeyen ve anlaşılamayan bu yarışmaya bir daha katılmayı düşünmüyorum. Sadece pazar günkü elemeleri izledim ve avrupa lisesini gerçekten başarılı buldum.

buradan avrupa lisesi gitaristine bir çift sözüm var: bizim okulun 6-9 haziran arası festivali oluyor, müzik tarzınız çok güzel eğer çalmak istersen bana e mail veya msn den ulaşabilirsin.

herkese iyi akşamlar...
  • lourdess • 29 Mart 2005 00:00 • #600882
    bizde bi dans grubuyduk herkes geçen seneki kültürü taklit ettiğimizi soyledi kıyafetlerimizin aynı oldunu soyledi ama bizim geçen seneki kültürden ne yaptıklarına dair haberimiz yoktu.ayrıca bizim ne dans hocamız vardı nede okuldan yardım eden bi gorevli.herşeyi kendi başımıza yaptık okuldan ne maddi nede manevi yardım gormedik.biz elemelerde cumartesi gunundeydik provamız berbattı ama yinede çok alkış aldık.akşam asıl gosteride ise gaza gelmiştik mükemmel bi performans sergiledik millet alkışlamaktan çığlıktan nerdeyse bostancıyı yıkıyodu hareketlerimizde sexilikde vardı jüri ayakta alkışladı nev e baktığımda ağzını toplayamamıştı bütün dans boyunca alkışladılar ve.....gelin gorünki biz FİNALE BİLE KALAMADIK!!sahneye çıkmadan once beni seyirciler arasında dolaşırken yoldan çevirip bir numarasınız favorisiniz diyen tanımadığım insalar oldu okadar havaya girmiştimki emindim en azından finale kalıcağımızdan ama dumur olduk!!bizide çalıştırıcak biri bulamazmıydık?bulurduk hatta bulduk ama istemedik çünkü kendi marifetlerimizle biyere gelmek istedik yoksa bi aytunç bey gibi bizimde tan sağtürk abimiz vardı çalıştırmak istedi biz istemedik ona ramen bize dans hocanız kim diye sordular.şimdi soruyorum kültür koleji o kızlar mezun olana kadar birinci olur diyolar olsunlar aytunç beyden bende alsam bende olurum hemde tek başıma onemli olan kendilerinin bişy yapabilmeleri okızları hocasız bırakın bakalım neler yapıyolar,ama seneye herşey farklı olucak bizde tan sağtürkle çıkıcaz kültür koleji gibi tan abi jüriye bi selam çakıcak bizim okulu birinci gorüceksiniz ozaman ablarsınız hangi okuluz biz:)
  • baranthalas • 30 Mart 2005 00:00 • #600883
    eşeğe altın semerde koysalar eşek eşektir ;)
  • iel_baphomet • 30 Mart 2005 00:00 • #600884
    yarışma geldi, geçti, bitti hala ona buna çamur atmada kalmışsınız helal olsun.. biz hiç ödül alamadık ve açıkçası zerre kadar bi tarafımda değil.. o kadar gaz olduysanız millete çamur atacağınıza seneye daha iyi hazırlanın, daha güzel bir iş çıkarın ortaya...
  • SLayer Bass • 30 Mart 2005 00:00 • #600885
    beyler en iyi gitarist en iyi 3cu orkresta dans da bırıncı we en ıyı erkek solıst te odul aldık dagıttık ne para ne sıke ıste kultur ıste..... bızı kıskananlar catlasın bızı kutlayanlar seneye gorusuruz bıde seneye alper olan gıtarıstımız olmıcak yanı seneye dıger okullar daha sanslı bızden ama bız ısmımıze laık olup yıne odul alırız dıye dusunum....
    bu arada pınk floyd calan arkadasları kutluyorum ama ses sıstemı kotuydu.... cramberıes de guzel dı zevklıydı bı aksam daha bıttı selam lar herkeze