-
Selam millet..
ilk basta buradan bana bu kadar güsel mesajlar birakan arkadaslara tesekkür etmek istiyorum..
Biz özel istek ulugbey lisesi olarak en iyi kiz solist dalinda 3.secldk ve en trendy erkek ödülünü aldk..fakat bestemiz icnde iyi sonuclar beklioduk..cok yasik oldu..ah kasdav ah:(
Yine de diger kazanan tüm okullara tebriklerimi sunarm..özellikle Mef lisesi mükemmeldi..hatta ennn iyi sesti..bundan sora da basarilar diliyorum..umarim sneye de grsrzz..
-
gecen yil sexilige gore yapilmisti galiba ve hakeden odulunu almisti :P bu sene yine ayni seyin yapilacagini sandilar ama genel olarak sahne sovlarina ve marjinallige gore oduller dagitildi heralde en aykiri olan kultur kolejiydi ve hakkini aldi ama mef muhtesemdi buna katiliyorum... gecenin suprizini ise iddaasiz olan hatta sarkilarini ve kiyafetlerini ogretmenlerinin sectigi okuldan hic destek almadan kendileri biseyler basaran bakirkoy liesiydi burdan onlarida tebrik ediyorum...
-
bütün besteleri dinlemedim ama vefa nınki hakkaten üstündü orada olan ve olabileceklerden bence, bu adamlar temsil etme olayında da baya iyi olabilirlerdi, ama jüri bunu uygun görmüş, sonuçta umarım herkes eğlenmiştir...
-
bilip bilmeden konusan arkadaslar var aramızda ayıp oluyo bi cevap bile verme gereği duymuyorum
yapılan butun bu showların arkasında emek var ne ben sizinkine iyi ya da kotu diye bi elestiri yapabilirim nede saganak sen biizimkine
oyusden bilmeden konusma ve senın ustune vazifee olmayan işlere hakkında yorum yapma lutfen
-
merhaba arakladaşlar! Olumlu-olumsuz yaptıgınız her türlü eleştiri için tesekkür edıyorum öncelikle. Vefa lisesi olarak fınalde elemelerdekınden daha dusuk bır performans sergıledık sanırım..bestemize guvenıyorduk ve dınleyen cogu kısıden de olumlu elestırıler aldık ,hatta dereceye gırecegımıze kesın gozuyle bakanalr cogunluktaydı ,fakat dereceye gıremedık.bunun benı pek uzdugunu soyleyemıyecegım cunku ödül almak kadar dınleyıcıler tarafından begenılmek te benım için çok önemliydi ve bunu basardık o yuzden odul alamamak benı pek sarsmadı -alsaydık iyi olurdu ama neyse :P- odullrın haksız veya haklı yere gıdıp gıtmedıgı konusunda yorum yapmayacagım cunku artık bunu tartısmaya gerek oldugunu sanmıyorum...ama yıne de soylemeden gecemeyecegım baal a en iyi orkestra odulunu beklıyordum ,gelmedi!ayrıca st benoit te eksiksiz ve cok guzel caldı ama sanırım o sırada juri uyelerı ya uyuyordu ya da ınsanı ıhtıyaclarını gıdermekten oturu orada dgllerdı(!)ve en onemlisi uluslar arası bır yarısmada ulkemızın papa roach la temsıl edılmesı afedersınız ama gulmeden edemeyecegım... :)her neyse fınal gecesı ınanılmaz eglendım ben, super gectıgıne ınanıyorum. kuliste bırcok kışıyle tanıstım ve cogu da cok sıcak kanlı ,yardımsever ınsanalrdı.onlara burada ayrı ayrı tesekkur etmek ıstıyorum : habire yahşi solisti burcuya (super tatlı bır ınsan moralımın cok bozuk oldugu zmnlarda yanımda oldu hep..)ve ayrıca kısa boylu olan kemancılarına da,sahneye cıktıgmızda sekli kaymıs davulu duzeltmemde- rıde crash ten yuksek olan davul(!)- ve zıllerı degıstırmemde bana yardım eden nişantaşı ışık lisesi gitaristi aydın a(o olmasaydı benı daha cok beklerdınız:) ),sahneye cıkmadan önce heyecanımı alan -soyledıklerın tam ters tepti.. :P-istanbul lisesi gitaristi ahmet e :) ve super kafa ınsanalr olarak aksamın yarısma formatından uzaklasmasını saglayan super eglencelı ınsanalr; baal ın klavyecısı masis, iel klavyecisi mehmetcan ve davulcusu gorkem,barıs,barıscan,seyh şamil lisesi basisti...daha adını hatırlayamadıgım birsürü insana fınal gecesını cok eglencelı kıldıgınız ıcın cok tesekkur edıyorum! ve tabııki CEM abi superdın yanı sound chechkte cok az zamanınız var 5 dkka 5 dkkaaa dıye bagırıp durunca oduller dagıtılırken sesın kısıldıgı ıcın snn yerıne bırkac kez ben bagırdım ama bnmkıde anca ıkı bagırısa dayanabıldı heuehue super muhabbetler yarattık sagolasın son saatlerde kuliste vısne suyu (!)içmemize bile göz yumdun buyuk rıskti valla :) seneye bu yarısmaya katılacagımızı sanmıyorum ama ben yıne orada olacagım ister yarısmacı ister seyırcı olarak farketmez aslında :)nasıl olsa amac eglenmek..
vefa lisesi davulcusu - gözde
-
ve bence tüm geceler arasındaki en iyi gitaristlerden biri şeyh şamil gitaristi fikret olmasına rağmen[ki gündüz gecedeki clean solo da sıkıdır bence...], adamın bir ödül alamaması da ayrı bir olay...
adamın bana provalarda söylediği şuydu: bu işi güzel yapacaksan arık gitara falan bakmadan bile soloyu atabiliyor halde, çalarken gitara bağımlı kalmak zorunda olmamalısın...
şu lafta almıştı gözümde birinciliği ama maalesef olmuyor herşey istediğimiz gibi...
onu da ayrıca kutlarım...
-
cok fazla beste hatirlamiyorum ama doruyu söylemek gerekirse bi vefa birde biz besteden odul almayi hak ediyoduk... olamdi cok iyi insanlar tanidim bununla avutuyorum kendimi... gözdecim sagol guzel dusuncelerin icin... :))
hebire yahsi lisesi solisti
-
Sanırım bestemiz 2. oldu...Yorumda da ilk 3'e girebileceğimizi düşünüyordum ama hayalkırıklığı yaşayacak kadar da uçmamıştım =)
Bir dahaki seneye kadar kendinize iyi bakın , eyvallah...
-
hebire yahsi solisti burcu kulislerde yorgunluktan geberiodu cunku sahnede tuketmisti kendisini... yeni yeni hatirliyorum performanslarini... iyiydi hebire yahside... (kuliste kafana attigim pet siseler icin uzgunum)
-
sağanak sana çok koymuş galiba babayı almak..zamanla alışır objektif olarak bakmayı öğrenirsin..
kültür kolejini çalıştıran aytunç benturk 16136134714761 tane dünya birinciliği almış bir dansçı o yüzden "ay bunu burdak araklamışlar bunu şurdan çalmışlar bugün havada güneş var cola da asit var banane bunlar birinci olamaz" demek çok komik..üstelik toplam 3 kere katılmış bi okula 4 kere birinci olmuş demek daha da komik..ilk sene babayı almıştılar dansta çok iyi hatırlıyorum bize yorumda almıştık :)
neyse gençsin toysun zamanla olgunlaşırsın..güneşe doğru döndür yapraklarını klorifillerin şenlensin..