Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması

Bu konu şu haber ile ilgilidir: KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması
  • iel_baphomet • 28 Mart 2005 00:00 • #600854
    sallamıycan bunları abicim.. eleştirmek yerine çamur atmak daha kolay olduğu için böyle oluyor maalesef.. bi şekilde bitii işte yarışma iyi kötü.. herkesi göremedim, inşallah hakedenler ödüllerini almışlardır..
  • jony joe • 28 Mart 2005 00:00 • #600855
    Bence dünyada bizi gururla sergilyebilecek 2 okul vardı biri beşiktaş diğeri saint benoit müzik bilgileri ve becerilerini adamlar ne kadar gösterdiyse de jürinin (nedense) alkışlarını almalarına rağmen (ki kimseyi böyle alkışlamadılar sadece bu 2 okul) ödül alamadılar. Onlar elele 1.likleri ve 2.likleri alabilirlerdi sağlık olsun.

Unique rose sanırım sana yardım edebilirim adı okan soyadıda bayraktar o inanılmaz solist !!! seçilin !!! arkasında 2 senedir vokal yapan kardeş adam manhattan transfer (sanırım doğru yazdım) içine michael jackson hareketleri kata bilen enteresan bi kişilik ve benim hoşuma gitmişti ve onu kuliste gördüğüm ve duyduğum kadarıylada hastası (manyak birazdan sahneye çıkacak dans edip şarkı sölüyordu hemde kendi parçasını diğil Mj yi) onunla sahne sonrası uzun uzun konuşmuştuk (onla konuştum seçille konuşmaya yüreğim dayanmadı! Açıkçası saint benoitin bu sene michael jackson çalmalarını beklerdim görsel ve kulaksal (bu nedemek ya?) açıdan koparırlardı bizi ama buda çok güzeldi tekrar kutlarım onları!
    Sana yardım edebildiysem ne mutlu bana!
  • Tormenta • 28 Mart 2005 00:00 • #600856
    Arkadaşlar hala daha videolardan haber yok ya :(
    İndirelim de izleyelim su videoları.
  • baranthalas • 28 Mart 2005 00:00 • #600857
    uluslararası yarışmada keşke okullardan karışık öğrenci alarak katılsalar..dream team gibi birşey olurdu..alperle barlas falan :) bende lpg mi ne o sınav varya ona girer tekrar lise okur çalardım yarışmada :)
  • Morg_Gardiyanı • 28 Mart 2005 00:00 • #600858
    beni tek birincilerim kültür lisesi slayer dead skin mask birde pentagram gunduz gece hangi okul unuttum hade eyw
  • Morg_Gardiyanı • 28 Mart 2005 00:00 • #600859
    birde vefa lisesi onu da yazmayı unuttum birde burdan serhat hacıpaşalıogluna annesini sevdigimi söyliyerek finalde yaşarın bile müdahele ettiği ses kısma olayını kınıyorum o.... çocuk'u serhat hacıpaşalıoglu (kendisi kel askılı ve fii tarihnden kalma kot giyinmekte) ayrıca ben kaan haydarpaşa anadolu tekjnik lisesinin basscısıyım selamlar herkese birde ahmet buhan lisesi yıkılıp yerine adliye sarayı yapılıomus dun helada okurken gordum
  • Lost_Soul • 28 Mart 2005 00:00 • #600860
    Arkadaşlar ben Ahmet Buhan Lisesi'nin gitaristi Feridun.. Evet arkadaşlar okulumuz yıkılıp yerine adliye yapılacakmış... Bu durum bütün Ahmet Buhan Lisesi öğrencilerini üzmektedir.. Yıkılmaması için elimizden geleni yapacağız..
  • ruby • 28 Mart 2005 00:00 • #600861
    Meraba arkadaşlar!!!!
    Ben Habire Yahşiden kemancı olan şahsiyet:))) Zeynep gelelim kasdava bi kere bence küçük hayal kırıklıkları olsada herşey çok güzeldi tamam bizde isterdik herkes gibi ödül mödül sonuçta az ya da çok emek harcadık ama olmadı seneye umarım....

O akşama gelince öncelikle burdan kulisi paylaştığımız Vefa,Köyhizmetleri,Avrupa,Şeyh Şamil VE İhsan Kurşunoğluna selmlar süper bi geceydi!! Fikretle (şeyh şamil ) hiç tanımadığımız bi arkın pastasını yedik vefadanmış oda valla kutlu olsun doğum günü pasta süperdii...:Pp
    zaten yarışma boyu oda fuldü muhabbet süperdi!! çok eğlendim ben yaa gerçekten Avrupa kolejindeki arklara onlar kendilerini bilir hüseyin avninin hocası yanımızdan geçerken bu işte bir kolpalık var bunlar kesin bir ödül alcak demiştim ve olduda arkadaşlar size demiştim kulaklarım çok sağlamdr...:))
    ayrıca Elerki arkadaşıma şunu demek istiyorum biz oraya hasetlenerek gelmedik benim yerimde kim olsa aynı şeyi yapardı iyiki aynı kulisteydik diyorum sadece..:) ayrıca süperlerdi ihsan kurşunoğlu olarak beklerdimki bizi onlar temsil etsin ama napalım...nerde çekirge var sahnede onlar olcak.....
    daha neler oldu ama ben tükendim arkadaşlar hepinize selamlar tekrar ......
    seneye görüşmek üzere...
  • JasonBassPlay • 28 Mart 2005 00:00 • #600862
    A tout le monde calan alman lisesinin solisti biraz mustane havasi katmis sesine dogru , ama bence sarkinin havasi giderdi baska turlu soyleseydi.Keske bizde megadeth le katilsaydik , muse ile katildik üzgünüz , ama artik cok gec........
  • ImmortalE • 28 Mart 2005 00:00 • #600863
    Bu arada oradaki boxerları nerede bulabiliriz ? :)