-
sertugba demiş ki:
(...Hala boğazlarım ağrıyor.. ben bu kadar yırtındığım (+ pankart v.s.) çaba sarfettiğim bir aktivite daha hatırlamıyorum :))
AMYLEE demiş ki:
amma yaptın daha neler...abartının da bu kadarı!!!koptum yaa...hala boğazın mı ağrıyo..?=)
yarışmanın ardından geçen sürenin uzunluğuna bakıp bu tarz alaycı bir yorum getirmeni anlayışla karşılayabilirim.. ama böyle peşin hükümler vermeden önce (eğer ilgini bu kadar çekmişse) bir araştır derim.. zira senin "koptuğun" bir olay başka bir insanın rahatsızlığının nüksetmesi ile ilgili bir sağlık problemi olabilir.. ve ben boğazlarım kan çanağına dönmüş bir şekilde günlerce dolaşmış ve badamciklerimin alınma ihtimalinin bir kez daha gündeme gelmesine yol açacak kadar çok acı çektiğim bir olayı hiç de gülünç bulmuyorum!!!
-
benimde katıldığım bi konu var PapaRoach ile ne kadar bi ülke temsil edilebilirki diye düşünüyorum tabi bu benim görüşüm ama....longa gibi türk ezgileirni taşıyan bi şarkı bi de BAALorc un o süper yorumuyla emin olunki türkiyeyi çok iyi temsil ederdi...neyse artık yapıcak bişey yok ....
-
abartma arkadaşım ya takılayım dedim...
-
ya arkadaslar uzaktan bakınca biraz haklı gibi gözüküyorsunuz. Dede korkutun solisti aydın arkadasımızın sesi kusura bakmasın ama pek de yeterli değil.Ama bence söylediği sarkılara kendinden bisey katıyo;insanı havaya sokmayı iyi beceriyor.Hem diğer ülkelerin sarkılarının da pek iyi olacağını zannetmem.Ayrıca bence eurovision a rimi rimi ley gibi bi parca gidiyosa; papa roachla hayli hayli temsil edilebiliriz diye düşünüyorum...
-
nerdeyse bi hafta geçti hala yok o bizden çaldı yok asıl onlar bilmemkimden çaldılar diyosunuz.. tamam belki ödüller gerçekten yanlış verilmiş olabilir, bilmiyorum, ama sindirememek derler bu kadarına da...
-
ama işte bi de şu da varki bu eurovision değil....oda bi fiyasko sonuçta ama....
-
sevemedim kara gözlüme lafı olan varmı bu yorum konusunda......
...
...
...
...
...
-
beşiktaş sakıp sabancı anadolu lisesinin klavyecisi olarak öncelikle şunu söylemek istiyorum ki bizim diğer devlet okullarından imkan olarak hiç bi fazlamız yok..dışarıdan öyle gözüktüğüne bakmayın okulumuzun biz de ne hayallerle gitmiştik ama...son 1 ay okula gitmeyip stüdyolarda...bozuk estrumanlarla filan idare edip çalıştık..biz de bu sene ilk defa katıldık..mutlu olduk..seneye de mezun olmadan bi daha katılmayı isteriz..ayrıca galatasaray lisesi ve haydarpaşa teknik lisesindeki arkadaşlar ilgi alaka ve yardımlarından dolayı çeok teşekkür ederiz grupça..biraz geç oldu ama ancak bilgisayar bulabildim neyse...güzel bi yarışmaydı..o kadar kusur da oluyor her zaman..
-
Yeter artık yeter yarışma sadece anılarda kaldı artık...Yaşamamız gereken yıllar var önümüzde ve bu yılların içinde daha ne müzik yarışmaları tabii.POP müzik yarışmaları değil tabi:-))Yani diğeceğim
artık yorum yazmayı bıraksanızda bende her şu sayfayı açtığımda okumadığım 15-20 yorumla karşılaşmasam yaw.Yeter.Birde sarı ç. m. ağa çalan okuldamı ödül aldı yaw.E pes artık ya.Ben birşey diemicem küçük dilim kaçtı içeri yani.
-
franticdrummer'a ... demekki sağlam çalınca ödül alınıyomuş ne diyiim sana.....................