Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması

Bu konu şu haber ile ilgilidir: KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması
  • dark trone • 31 Mart 2005 00:00 • #600929
    J_Rudess... Sarı çizmeli mehmet ağa nın başını bigün stüdyo ya gelirsin bantan veririz dinlersin sonra üstüne ben çalarım bakarız aynısımı ya da değilmi ok?
  • kittiekfl • 31 Mart 2005 00:00 • #600930
    Öncelikle şunu söylemeliyim kendi okulum diye demiyorum ama Kültür Koleji gecenin en iyi performansını yaptı ve bence başka birçok ödül daha haketti. Mesela benim em kışkırtıcı (!) perfprmanstan anladığım Avrupa Lisesi değildi. Tamam güzel söylediler onlar da ama bence o ödül bizim okula gelmeliydi.
    İkinci olarak dans grubumuz hakkında bu kadar çok tartışma olması yersiz. Kızlar çıktı dans etti ve kazandı. Hatta bana sorarsanınz geçen yılki dansaları çok daha güzeldi.

Bu yıl yarışmacı olarak katılma şansını ne yazık ki bulamadım. Umarım seneye bu şansım olur da iyi ya da kötü burada benimle ilgili yorumlar da yapılır diye düşünüyürum. Bi de şu var ki yarışmacı olarak katılmakatan daha eğlenceli olabileceğini düşünüyorum seyirci olmanın. Yani önlerde görmek için kasmak ya da oturmaya çalışmak yerine ortalıkta kafa sallayıp dans etmek sonra bir hafta boyunca boynunun tutulması gibi hadiseler çok daha fazla zevk verebiliyor insana.
    Güldük eğlendik şarkı söyledik. Bi kasdavı daha geride bıraktık. Ödül alan veya almayan bütün yarışmacıları özgüvenleri içn tebrik ediyotum ama seneye kapışıcaz ona göre!!!
  • J_Rudess • 31 Mart 2005 00:00 • #600931
    peki gerek yok dostum da.. bunu lutfen bilen insanlara bir sor.. o zaman oorenmis oluruz ikimiz de nasılms sarkının bası.. bir kere sarkının basını bir klavyeci olarak ben calıyorum zaten.. =) ama floor tom la vs. degil twinle trampetle.. anladn mı?.. cnku oyle kaydı dinle gor.. onemli degil o ben elestiri yapmadım olumsuz sadece batuya o aslında oyle degil demek istedim ok?.. kndnze iyi bakın..
  • kittiekfl • 31 Mart 2005 00:00 • #600932
    Bu arada yanlış anlamadıysam o gitaristin adının Cihan olması gerekiyor. Merak eden bi arkadaş vardı da...
  • rockschool • 1 Nisan 2005 00:00 • #600933
    selam millet ben insa lisesinin bass'cısı olarak sahne almıstım.O gune fazla donmek istemiyorum.Sadece DEDE KORKUT LİSESİNİ tebrik ediyorum.Kazanamıyan gruplar elbette sike var der.Nede olsa''kedi ulasamadıgı yere mindar dermis''Dede korkutu tekrar tebrik ediyorum.Bu sene zombie ile katildik clesic bir parca idi.Fakat seneye birkac dalda daha iyi bir yorum ile katilacaz.Seneye gorusmek uzere
  • r_mortis • 1 Nisan 2005 00:00 • #600934
    Kazanamıyan gruplar elbette sike var der.Nede olsa''kedi ulasamadıgı yere mindar dermis

rockschoolun yaptigi bu yorum bana mantikli gelmiyor...
    bize okulumuzun muduru bile hic birinci olma hayali bile kurmayi derken, kulis arkasindaki havayi soluyunca birde sahneye cikip jurideki insanlarin suratina bakinca ne olacagi belli oluyor.... nese ya amacim tartismak degil.. ayrica zombienin alt yapisini farkli bi sekilde yapmaniz guzeldi...
  • -abacus- • 1 Nisan 2005 00:00 • #600935
    Bazı arkadaşlar ödül aldıkları için artık bir ortama girdiği zaman müzikle ilgilenen diğer kimselerin ceket iliklemesini filan bekliyor . Yarışmayı bu kadar ciddi bir ölçüt olarak almaları yazık bence , çünkü öyle örnekler görmeye başladım ki -yanlış anlama olmasın genel konuşuyorum- adamlar nerdeyse ordan aldıkları ödülle bilgi üniversitesi müzik bölümüne burs başvurusu filan yapacaklar.
  • FranticDrummer • 1 Nisan 2005 00:00 • #600936
    +666 şeklinde -abacus- e katılıyorum.Burası önemli değil.Alın grubunuzu ROXY e gelin bakiim ordada öyle saçma sapan şarkılarla ödül kazanabiliomusunuz.Tabi yaş tutuyosa :-))
  • FranticDrummer • 1 Nisan 2005 00:00 • #600937
    Birde J_Rudess e de katılıyorum.Kulağı net işitebilen normal bir insan giriş atağının alakasız olduğunu anlar.Ve yorumu okuduktan sonra hayır doğruydu başı şarkının diyede saçma sapan şeylerle cevap vermeyin.Herşey ortada.Birde s.ç.m.ağa yı çalan davulcu arkadaş,bana öyle geldiki atağı yarıda kesmiş.Yani orda 2 tane atak var Burak Gürpınar ın yaptığı.Biri şarkının sesi yavaş yavaş yükselirken yani Floor Tom vs. nin kullanıldığı kolay olan atak,birde ses son seviyeye ulaştıktan sonraki Twin kullanılarak yapılan atak.Yani zor olan kısım.(Benim için değil tabi :-))Bu arkadaş anladığım kadarıyla hatta %100 kolay olanı yapıp direk şarkıya geçti.Neyse yaw.Zaten Jüride seçimini yapmış.Orda davulla alakası olmayan adamlar vardı zaten.Şaşırmadım pek aslında.Önemli olan Volkan Öktem in olduğu bi jüride ödül almak.
  • baranthalas • 1 Nisan 2005 00:00 • #600938
    FranticDrummer sende hafiften bir "ufak dağları ben yarattım hüealayn" havası seziyorum..niye üstüne gidiyosunuz ki elemanın adam birerbir aynı atağı yapmak zorunda değil..hem ayrıca ordaki davulda twin pedal yok twinli atağı yapmamış olması doğal..şarkının orjinalini daha doğrusu kurban versyonunu dinlemediğim için yorum yapmam pek doğru olmaz ama benim hoşuma gitmişti s.c.m.a yorumu