Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması

Bu konu şu haber ile ilgilidir: KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması
  • IamaguitaR • 5 Nisan 2005 00:00 • #600998
    iç iç bişi olmaz zararsız insanım ben ;)
  • Bushwacker • 5 Nisan 2005 00:00 • #600999
    warbringer adlı arkadaş..

yahu şu eş-dost'tan mesaj alma olayını kapatsan diyorum.. bir mesaj atamadım sana.. bu yarışmanın videosu ile ilgili bir kaç soru sorucam da..
    sağol şimdiden.. umarım okursun bunu
  • tr_nirvana • 5 Nisan 2005 00:00 • #601000
    hpal'ye..
    eğer besteniz dediğiniz kadar iyi olsaydı en azından bi derece alırdı değil mi? aa ama tabii, siz müzikle profosyonel anlamda uğraşıp orada jüri koltuğuna oturmuş insanlardan daha çok anlıyorsunuz müzikten özür dilerim! bestemiz TAM OYLA birinci oldu ve hala bazı iddialar ortaya atılıyor; şike, "karar vermekte bir sorun", müzikten anlamama vs faktörlerin TÜM jüri üyelerine birden yansıyabileceği görüşündesiniz, saygı duyuyorum! vokalinizi tebrik etmekle birlikte, yenilgiyi kabul etmenizi umuyorum-ki bir rekabet bile söz konusu değildi bence bestemizin sizinkinden üstünlüğü gayet açıktı-, kasdav başlığının altına "artık kasdavdan bahsetmeyelim" yazan zeki insanı da tebrik ediyorum..isteyen istediğinden bahseder ,okumak zorunda mısın?
    sevglier, saygılar...
    3 Nisan 2005 Pazar | Yazan: oceanspray

eheheh bestenizi cocuk sarkıları katagorisinde değerlendirirsek evet bizimkinden gayet iyiydi diyebilrim!
  • oceanspray • 5 Nisan 2005 00:00 • #601001
    o yüzden biz birinci olduk siz bi halt olamadınz değil mi? kasdav liselerarası bi yarışma çocuk yarışması değil =)ama senin gibi çoluk çocuk da oluyor tabi arada..
  • IamaguitaR • 5 Nisan 2005 00:00 • #601002
    bestenizin birinci olmasına ya da bestenize lafım yok dinlemedim çnkü.. ama tam oyla brinci oldu diye super sanmayın ya da hawalanmayın bence eheh. ordaki juriden bikaç tanesi adam bbi muzikten anlıyodu orda sadece..
  • eloooooof • 5 Nisan 2005 00:00 • #601003
    silamm...ben mef lisesinden klavyeci elliff...yaaa ben bişi sorcaktım şu kasdavda kaset işi nooldu bilen varsa sölesin bi de yeni bi yrşma varmış blue jeanin olabilir onun hakkında bilgisi olan varsa söyleyebilirmi şimdiden teşşkrlr=))
  • tunass • 5 Nisan 2005 00:00 • #601004
    16 nisanda gosteriye gidicek okulların prova gunleriyle ilgili bilgisi olan var mı?
  • gg • 6 Nisan 2005 00:00 • #601005
    ben 50.yıl insa lisesinin gitaristiyim yabi arkadaş vardı bk atmak için salajça yorumlar yapan yok niye solo çalmaamamışım
    sen önce zurna ile mey arasındaki farkı ögren ondan sonra yrum yap
    yptıgımız çalışm a tamamen benim dışımda gerçekleşti
    bana kalsa ben ordkover birparça ile yaerışmak istiyordum
    ama hocamız o karkadaş gibi körermiş beyinlere bazı şeyleri anlatmak istedi
    yani mereklan ma herturlü soloyu calabiliyoruz çok şükür
    ben senye yokum ama diger arkadaşlarınım çokiyi şeyer yapacagını düşünüyorum(arkın emre eren ve zurnacı zübeyt :) )
    inşallah öyleolur
    ayrıca yarışmanındsa çok kalieli oldugunu düşünüyorum şike iddaları hariç hiçbir yoruma katılmıyorum F.D.:)
  • Mr R • 6 Nisan 2005 00:00 • #601006
    Arkadaşlar bence herhangi bir çirkeflik söz konusu olmadı. Kadiköy lisesi olarak bileğimizin hakkıyla ilk 10 a girdik. Eğer şanslıysak 16 Nisan da athenayla aynı anda, aynı sahneyi paylaşacağız.
  • Mr R • 6 Nisan 2005 00:00 • #601007
    Bu arada arkadaşlar blue jean yarışmasının Şartları çok sakat. Tüm okullar girmeden önce iyice bir düşünsün. !6 nisanda olacak yarışma için yine eski düzen geçerli. Sabah erken saatte gösteri merkezinde toplanılacak ve bilindik provalar yapılacak.