-
ahmet buhan lisesinin sempatizanı yeliz:))))çok sevindim çıkıcak olmanıza hakettiniz yani...aslında derecede hakediodunuz amma nesse artık umarım herşey dilediiniz gibi olUr...!!!(gerçi şimdi olduu gibi ayağınızı kaydırmak istiyenler olcak amma...)
-
16 Nisandaki "Stars of Tomorrow: 1. Dünya Liselerarası Müzik Yarışması"nın biletleri nereden satışa çıkıyor, fiyatı ne kadar olacak bilen var mıdır acaba?
-
fiyatlar 15 milyon olucak ve eger okulun katılıosa okulunuza eleme ve finalde oldugu gibi gonderilicek ama dısardan satıs hakkında bilgim yok
-
bu kadar kotu cümleyi isteseniz bileyazamazdınız herhalde.
anlıyabilrsin umarım=)
-
Arkadaslar konuk okullar provalarini ayin 15inde yani cuma günü yapacaklarmis.Saat konusunda kesin bilgi edindigim zaman sizlere bildirecegim.Bu sefer Dede Korkut Lisesi'ne basarilar,ülkemizi temsil ediyorlar ve onlara destek vermeliyiz!Konuk gruplar olarak da kuliste yarismada oldugundan çok daha siki bir dostluk olusacagi düsüncesindeyim.Umarim öyle olur!15inde provalarda ve 16sinda yarismada görüsmek üzere! ''Göztepe Ihsan Kursunoglu Lisesi Solisti Elerki''
-
Gidelim bakalım bizim gibi, diğer ülkelerdede müzikle uğraşanlar ne halt yiomuş.Kim ne çalıomuş nası çalıomuş.Bilmek lazım:)
-
bu arada arkadaslar ya dede korkutun solisti aydını gitarının elektriği carpmıs duyumlarıma göre. su an hastahanedeymiş ve eger iyilesmesse türkiyeyi yarısmada temsil edemiycekmiş. valla en yakın arkadası söledi. ne kadar doğru bilemiyorum ama....
-
1 hafta içinde iyileşemez mi ki ? Olayın ciddiyatını anlayamadım hala da...Ufak bir çarpma değil herhalde...
-
bilet stşlrı nerden yapılıyo ya kapıdan demeyin lütfen
-
yarsma için ankaradan geldim ve KADIKÖY LiSEiNiN GERCEKTEN bileklerinin hakkyla ilk ona girdiklerine inanyorum çok iyiydiler ve hakkettiler (daha fazlasnI) tekrar calan arkadaslara tebrikler diyorum .....