-
tek ing şarkı haydarpaşanınki değildi kadir has'ın bestesi de (within a second) adından da anlıyabilceniz gibi ingilizceydi...artık da bırakın yani gs lisesi bile siizn kadar çırpınmadı amma içinizde patlamış seneye daa çok çalışın da alın...alamadınız diye ne amca-dayı muhabbettiniz kaldı ne de ona buna bk atmanız yahu!!!
-
Ne diye takıyorsunuz bu kadar anlamadım , altı üstü yarışma...1 tane ödül aldık kendimizle gurur duyuyoruz , ki alamasak da duyardık...Yaptığımız iş bizi ateşliyor , takdir edilip edilmemesi değil...Siz de aynı duygular içinde olsaydınız keşke de tartışma bu kadar uzamasaydı...
KHAL ritm gitaristi...
-
Vee yine ben Haydarpaşa teknik lisesinin basscısı yine helal frantic drummer cok frantic ti .bi kere düzgün konusalım tarragım falan ayıp oluyor frantic cim sana küfür ettimi yoo. nese kasdavda biz acıkcası pek bi ödül beklemiyorduk kafaya takılacakta bi organizasyonda degil ama sonucta insanların para ve saçma şeyler için böyle müzik yarışmalarını rezil etmemesini istiyoruz . ÇİFT BASS olayına gelince müzige daha güzel bir renk katmak için böyle bir şey yaptık hem solistimizin eli bos durmasın diye baktık arkdasta 8 senelik basscı böyle hoş bir şey yapalım dedik sene ye benim dısımda bu elemanları goremiyeceksınız seneye seyircisiz cıkacagız olay zaten bu end produksiyona para kazandirmayacagızno final no seyirci hesabı sonra sarkımız şimdiden hazır bize çalışmak kalıyor haydin eyvallah konusmak isteyenlerre tekrar msnmi yaziim
[email protected]
-
Arkadaşlar müzik bence bu şekilde sidik yarıştırılacak bir konu değildir . KASDAV zaten kendi başına elmayla armudu yarıştıran bir yarışmadır bence . Yarışmanın sıfatı Pop Müzik Yarışması diye geçiyor ama Slayer çalanlar 4 tane ödül alıyorlar(saygım var yanlış anlaşılma olmasın ben sadece olayın abesliğini anlatmak istedim).Ama ne yalan söyliyeyim bence biraz da doğru yere gitti . Niye derseniz adam açık açık biz buraya ödül almak için gelmedik diyerek bence değil 4 ödül , hepsini hakettiler .Buyrun nedenlerine;
Gerçekten müzisyen adam orda çıkar , çalar ve bundan mutlu olurdu . Çünkü o müziğini yapmıştır ve gerisi fasa fisodur . Ama malesef ego havuzu içinde boğulan arkadaşlar ödül alamadıkları için ölmüşlerdir .Arkadaşlar o bir cam parçası . O bir pena olsa dahi daha çok işe yarardı bana sorarsanız hiç değilse onunla gitar çalardınız . Ama o cam parçasıyla bi halt yiyemezsiniz . Sadece egonuz okşanırdı . Ve daha iyi çaldığınızı zannederdiniz . Bence hepsi bu.
Şimdi ödül alan arkadaşlara çamur atıyorum gibi bi durum olmasın ben hepsini kutluyorum (papa roach hariç) . Eminim bir atraksiyonları , bir farklılıkları olduğu için o ödülleri almışlardır .
Beşiktaş Anadolu evet iyi çaldılar çok güzeldi doğruya doğru ama Slayer çalan adamlarda çok iyi çaldı onların günahı ne ? Bana daha melodik geliyor diye Beşiktaş Anadolu'yu ben nasıl kayırabilirim ki? Onun dinleyicisi başka , onun dinleyicisi başka...Haliyle yarışma baştan konsepti garip ...
Neyse çenem düştü , herkese iyi geceler
-
iki hafta sonra tekrar gidiyorus bostancıya bu sefer yarısma için degil sadece show için
bu sefer atenadan sadece hakan degil tum grup gelip konser vericekmiş ...
yarısmada bizi temsil edicek olan arkadasa simdiden basarılar.(bi bakıma sizin için geliyoruz oraya sizi desteklemek içinn=)
-
Ahmet Buhan Lisesi gitaristi Feridun.. Arkadaşlar okulumuz 11. olmuş :) 16 nisan'da yapılacak olan "Stars Of Tomorrow" yarışmasına 16 okul konuk sanatçı olarak sahneye çıkacaklar ve biz de bunların içindeyiz.. Konuk sanatçı olarak sahneye çıkan okullardan hatırladıklarım:
AHMET BUHAN LİSESİ :)
Özel Mef Lisesi
Özel Kültür Koleji
Özel Avrupa Koleji
Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi (dans ya da müzik hatırlamıyorum)
şimdilik bunlar geldi aklıma yarın faxı alınca yazarım hepsini..
-
ya bi hatırlasan kafamı kırardım zaten;-)
gece 4te telefonun yanında olsun;-)
ama bu sefer de cevap gelmezse benden günah gitti;-)
-
16 nisanda dans grupları da olcak mı ki????
-
olucak ben tek başıma çıkıp göbeemin üstünde dönücem
-
ne yapmaya çalıştığını anlayabilmiş değilim yani... vitesi R ye felan takan yok burda vites tamamen 5 te yani.... arkadaşım yalnış veya eksik çalsam savunmam kendimi sana... bu kadar gocunacak bişey yok ya çok dert yaptın kendine sen bu meseleyi... son söz onun başı öyle... 16 nisan daki yarışmayada konuk okul olarak katılıyomuşuz gelir dinlersin orda....
hade kendine iyi bak... başkalrının müziğini eleştirene kadar kendi müziğini daha da geliştirmeye çalışsan çok daha iyi olur....