-
sertugba demiş ki:
(...Hala boğazlarım ağrıyor.. ben bu kadar yırtındığım (+ pankart v.s.) çaba sarfettiğim bir aktivite daha hatırlamıyorum :))
amma yaptın daha neler...abartının da bu kadarı!!!koptum yaa...hala boğazın mı ağrıyo..?=)
-
Ayrıca bu dalın ismi "yorum" direk parçayı çalın değil ki öyle olsa "Guitarpro sponsorluğunda yapılan yarışmamızı Dede korkut Lisesi kazandı derlerdi"
aynen katılıyorum
-
sarı çizmeli mehmet ağanin davulu bence güzel ve uygun olmuştu eleme gününde benim de dikkatimi cekti aynisini calmamasi canin ama sonucta sarkiya oturmusmuydu? ataklar falan da yerinde ve iyiydi..
bu arada studyoda yapmadigim bi suru atak yaptim ben de sarkida konser heycani gaza getirdi sanirim beni... sasirmis bizim gitarlar falan da baya =) cunku sonucta bizim caldigimiz sarkinin davulunda cok da atak yoktu olanlari da cikardim ve tum ataklari kendim yaptim. hicbirini orjinalinda bulamazsiniz =P
-
ama en azndan bası aynı olablrdi cunku werememis havayı bası snki.. e tabi ki burda Baal lı biri olarak "yorum" un ne demek olduunu biri olarak insanların zaten yorum katmasından yanayım her zaman bilirsiniz ki anlamıssınızdır zaten sarkıdan da hepsi yorum olmasına ragmen zaten kendi icinde bile yorum vardı ki arkadaslar baya bir lafını etmislerdi "bu, bu gidisle yorumun yorumu olucak iice die" =) ama bnm bunu soylememdeki neden yani sen demistin ya hani basını ogrenmek istiyordum vs. die.. sdc sna aslnda oyle olmadıgın anlatmaktı hepinizi cok seviyorum son derece sıcakkanlı insanlar.. bir klavye icin ettiginiz onca tesekkuru unutamam zaten.. samimiyetiniz icin bir kez daha tesekkurler keal.. gorusuruz daha zaten..
-
Ahmet Buhan Lisesi'nin gitaristi Feridun.. Evety arkadaşlar yaa basçımız çıkmamıza 3 grup kala pedalda sorun yaşadı ve moralimiz direk bozuldu.. Benim de sahnede en başta pedalın tuşu takıldı ona yumruk atmak zorunda kaldım sonra öttü felan.. geri parçanın ortasında düzeldi ama onun moral bozukluğu ve paniği yeterdi.. Davulcumuzun(can) da parçanın başını güzel çalıyo gibi geliyo bana.. Hem orjinalinde çift flortom var ama orda tek flortom vardı ondan size orjinal gibi gelmemiş olabilir..
Neyse ya bi daha KASDAV'a katılamicaz çünkü mezun oluyoruz bu sene.. Gerçekten çok üzülüyoruz bu yüzden :(( herşeye rağmen cidden keyifli oluyo herşey..
Bu arada arkadaşlar kasdav a katıldığımız orkestranın websitesi var.. http://magna-carta.garaj.org
official web sitemiz ise : http://users.cjb.net/magnacarta
-
Bu arada offical websitemizde 3 tane cover kayıt var indirebilirsiniz.. Garajdaki sitemize yorumlarınızı bekliyoruz...
-
Ayrıca bu dalın ismi "yorum" direk parçayı çalın değil ki öyle olsa "Guitarpro sponsorluğunda yapılan yarışmamızı Dede korkut Lisesi kazandı derlerdi"
hahaha cok dogru bencede
-
sen de cok sagol .. siz de sicak kanli insanlarsiniz, sagolun varolun. yorumun yorumu da güzel olmuş elinize sağlik hepinizin..
ben daha sari cizmeli mehmet aganin Can'in caldigini bilmiyordum ve anons yapildiginda cok ilgimi cekti cunku o sarkinin basi baya guzeldi davul kismi yani.. basini dinledim tabi ki sarkidaki basi oyle degildi ama hosuma gitti onun yaptigi da ve sarkinin ritmini deistirmis o da sarkiya gitmis bence. ama dedigin gibi sarkinin basini kurban baya iyi yapmis onun aynisini calmadan o havayi vermek cok zor bence de..
-
şimdi bazıları yorum olayını anlamıyor..yorum birebir çalmak değil kendinden birşeyler katmaktır..nası oluyo la bu diyen arkadaşlara metallica nın garage inc albümünü tavsiye ederim..ya da six feet under ın ac dc coverlarını..
bir şarkıyı alıp aynısnı çalarsanız bence bi boka yarmazsınız..çünkü zaten aynısını çalan var niye siz bi daha çalıyorsunuz ki ? kendinden bir şey katmadığın sürece aşağıda denildiği gibi gitarpro muamelesi görürsün (gitarpro olayına baya güldüm helal olsun süper yakıştırma)
ama şöyle kendinden birşeyler katsan, tempoyu deiştirsen araya sololar koysan nakaratı uzatsan cart yapsan curt yapsan ne biliim slow bir şarkıyı safkan rock a dönüştürsen..yorum budur adı üstünde..
-
sevemedim kara gözlüme lafı olan varmı bu yorum konusunda......