-
Bu arada konustugum konusmadıgım kulisteki iletisime gectigim herkese cok cok tesekkurler.. cnku konusmak bnce bir anlık goz goze gelmeyle birebirdir bnm icin.. Gercekten samimi olan arkadaslarıma cok tesekkurler burdan tekrar!.. hepinize basarılar..
-
Haydarpaşa Lisesinin ve habire yahşi Lisesinin bayan vokalleri kesinlikle ödulu hak etmişti... Özellikle Haydarpaşa lisesisin hatununa 1. ödulu vermelerini bekliyordum... ama juri bu olursa olayda bundan öteye gitmez...
Daha öncede bahsettigim gibi SAINT BENOIT o mukemmele yakın yorumları ile ödul vermeyen juri dogal olarak bu kişileride göz ardı edebilir...
-
bushwacker demiş ki;
-A Change of Seasons çalan arkadaşları da çok beğenmedim; ha evet şarkının o ilk 4-5 dakikalık bölümünü güzel çaldılar ama oraya kadar zaten zor olan pek bir şey yok ki? Sadece Dream Theater'ın ismi olduğu için biraz abartıldıklarını düşünüyorum. Şarkının asıl zor kısmı oradan sonra başlıyor zaten. Fakat aşağıda arkadaş ilk çalmalarında daha güzel çaldıklarını belirtmiş ama onlar ilk çaldığında gitarın sesi hiç gelmiyordu, sadece parmak hareketleri gözüküyordu ve arkada klavye vardı. Yani demek istediğim güzel çaldılarsa bile biz duyamadık onu.. -
zaten gitarın ses gelmiyo diye ışıkları kapadılar, sahneye adamlar atladı, kestiler bizi... sonra zaten ne konsantrasyon kaldı ne bişey... iyi çalamamızda bunun da etkisi büyüktür.. elemelerde çok daha iyi çalmıştık.. bir de dt soundunu yakalamak zordu, onu yakalayamamış olabiliriz...
parçanın zorluğuna gelince, change of seasons'un 15 dakkasını da çalabilirdik ama 4 dakka mevzusu bozdu bizi...
ahmet - iel gitaristi
-
iki eleme gununde ve finalde oradaydim gozume en cok carpan performans tabii ki kultur koleji death skin mask ve yine kultur kolejinin dans grubuydu.. ordaki insanlarin buyuk bi bolumu beni tanir zaten ortalikta boynunda yanip sonen isikla dolasan sakalli sisman ugur benim ahah.. elemelerde bostancili bazi arkadaslarin bahcesehir ataturk lisesinin otobuslerini taslamasi organizasyonun en buyuk talihsizligiydi.. slayracker arkadasimla butun gruplari tek tek izledik.. odulleri hakeden grup kultur kolejiydi ve yerini buldu.. gecen senenin en iyi enstruman odulunu alan avrupa koleji gitaristi barlas tahtini kulturlu alpere devretmekten pekte uzuntulu gorunmuyordu.. hatta kendisinin birinci oldugunu ve alperin odul alamadigini zannettigi icin sahneye alperle beraber cikip bu cocugun hakkini yediniz diyecekti juriye.. tabi tanislamarindan once kuliste bakin simdi bi metalci getiriyorum, ezicem dedi bize ama olsun.. saka yapiodu :).. birde en iyi bayan vocal odulunu michael jackson soyleyen tugba almaliydi bu kiz gercekten bi star.. ayrica eger aranizdan kultur kolejinin ve bahcesehir ataturk lisesinin elemelerdeki performanslarini isteyen olursa bana
[email protected] msnimden ulasabilirler...
ugur hepinizi seviyor....
-
-
bizde seni seviyoruz uğur
-sevgi pıtırcığın dobili baran-
-
selamlar..öncelikle Türkiyeyi temsil edecek olan dede korkut anadolu lisesinin nekadar berbar bir solisti olduğunu söyleyemek istiyorum..bir papa roach yorumu nekadar kötü olabilir sorusuna verilecek en iyi cevaptır bu.ayrıca sahne performansı açısındanda bir ayrıcalık yoktu bence..adam basketbol antrenmanında sanki bir o köşeye bir bu köşeye koşuşturup durdu.neyse bu arada beşiktaş atatürk anadolu orkestrada hak ettiği birinciliği alamadı buna gerçekten üzüldüm.neyse zaten kendilerini biliyorlardır heralde bu adamlar..en iyi yorumda yarışmadan çekilen izzet ünver solistiydi..herkese başarılar...
-
limp bizkit soyleyen okul varmıydı..lutfen cevaplayın
-
biz hiç kimseyi taklit etmedik sizi görüyoruz aynı eurovision kareografisi we aynı lose my breath klibi kopyalamışsınız hiç bir eksik ya da fazla bi figür yoktu....herkes neyin ne olduğunu biliyo..boşuna kasmayın...
-
vefa lisesinin bayan solistydm.. besteyle finale kalmistik.. bzm beste en iilerden biriydi ama hiç bisi alamadk! en azindan 3.lük almaliydik... sadece biz degil sarkimzi begenen bi çok kisi de hayal kirikligina ugradi...
degerlendirmeler neye göre yapildi cidden anlamadim.. lütfen anlayan biri banada anlatsin.....!!!