-
selam mef lisesindenim ve çok iyiydiler bizimkiler cidden gurur duydum cerenin (solist) sesi süper zaten - skin'den faithfulness'i söyledi. en iyi kız solist, en iyi sahne performansı, en iyi orkestra, en iyi 2. yorum vb... ödüller aldık ve hakettiğimze inanıyorum. ayrıca biz zar zor bilet sattık bizim okuldakilere çok az kişiydik 20 martta buna rağmen finale kalabildik şike olduğunu sanmıyorum ama şöyle bi laf etmiştim "özel istek uluğbey'in bestesi en iyiler arasına girmezse kesin şike vardır"... ve en iyi 3 beste arasına giremedi :(( çok sinirlendm içime dert oldu resmen çünkü ben onun üstüne beste tanımadım kasdavda... emin değilim ama besteyi söyleyen burak türk'tü sanırım sesi süperdi e kendi de süper olunca en trendy erkek seçilir tabii :)) onun dışında soyunan gençlikten iiğrendim okulun adı aklımda değil ama müzik yarışması bu striptiz değil. gerçi en kışkırtıcı performans ödülü için katılmışlar belli........ gerek yoktu zaten kendi kendilerine kışkırdı miller kafama boxer yedim ya yok böyle bişi !!! neyse uzatmiim inşallah o beste ve solist kendini duyurur çünkü çoook güzeldi ya... onun dışında elerkilerin bestesi de süperdi ama dediğim gibi ben bunun üstüne beste tanımadım:
Köprü:
bazen gökyüzünde parlayan bir yıldız
bazen gözlerinden kayıp giden bir gölgeee
Nakarat:
bırak artık boşver beni
terk ettim artık seni
alışırım ben yalnızlığa / elveda zalim dünya
-
kasdav nasil bi yarismaysa onla ilgili haberlerde pek dogru dil..bugün bi kanalin haberlerinde vefa lisesinin ödül aldigi söylenmis..galba en iyi erkek solist ödülünün alindigi söylenmis..biz o ödülü geçen sene almistik oysaki..bu nsl bi istir anlamadim!!'
-
Arkadaslar Shaw Tv ana haber bültenini izleyen var mi eger varsa sikayet etmek için (yanlis haber) www.showtvnet.com 'a girip elestiri yapsin lütfen!bu sene ödül alan okullar1n görüntülerini vererek geçen sene ödül alan okullarin isimlerinin geçilmesi bence düpedüz uydurma haberdir!bu insanlar hiç mi takip etmiyor!nasil bir haber birimidir!
-
Show Tv
-
Onlar her ne kadar bazı söylentiler yüzündn yarışmadan çekilselerde herkse ne kadar harika olduklarını gösterdiler..İzzet Ünver Lisesi ve solistinden bahsediyorum..Finalde oraya çıkabilselerdi ortalığı dağıtacaklardı eminimki..Süper olduğunuzu herkes gördü sakın üzülme cnm...Bu arada kendi okulum yorumda 1.cilik kazandı fakat hakettiklerini düşünmüyorum sahne performansı iiydi sadece..
-
ya finale gittim , elemelerde kulis kapisindan her 5 dakkada bir girip ciktigimdan dolayi , pazar gunu elemelerde kapidaki gorevli usta beni finaldede tanidi baya muhabbet ettik adamla , bana burdaki kari kizin cok guzel oldugundan bahsetti durdu :)
-
ya bu kadar da olmaz ......
resmen saçmalamis bu jüri .......
BAALorc kesinlikle çok daa fazlas1n1 hak ediyo bi kere battle of bands birincisi bi orkestra ve tüm üyeleri çok saalam çal1o.....
salonu çok güzel costurdu rakiplerinin taraftarlar1ndan bile tezahürat ald1 ve gercekten diger gruplardan çok farkl1....
köy hizmetleri and l bassc1s1 ayn1 zamanda vokaldi ve gerçekten basslar süperdi... ben slapleri o kadar güzel duyulan baska bi okul göremedim.........
kültür kolejinin vokal+gitar i çok iidi. adam hem gitarda hem vokalde harikayd1 .
ahmet buhan lisesi nin lead gitaristi feridun k1rm1z1 ibanezi ve z1play1s1yla çok tatl1yd1..........;)
zaten koltuklar1 sökmeleri bile insan1 sinir etmeye yetiyo ve
ödülleri bu sekilde da1tmalar1 sadece yar1sman1n kal1tes1n1 düsürüyo. 2 hafta öncesinde sorsaydn1z kasdav icin cok güzel seler söleebilirdim ama simdi sorarsan1z söleeb1lceem en güzel sey müzikten anlamayn insanlar taraf1ndan yürütülen boqtan bi yar1sma...............
-
ya sov tivi ne anlar ya dream tv vere neyse
-
verse*
-
bu arada bence en iyi bestelerden biri -san1r1m- vefa n1n ki:
sen benim herseyimsin
al herseyim senin...........
sadan soldan millet bu sark1 beste degilmiydi die sask1n sask1n sordu........