-
Selam arkadaslar! :) Dün benim için ve okulum için muhtesem bir gündü! Okul tarihimizin en önemli müzik ödüllerini aldik! Ilk kez Göztepeye En Iyi Erkek Solist Ödülü'nü ve Beste Dalinda 3.lük Ödülünü kazandirdik!Umarim seneye de benzer bir basari gösterebiliriz!Bütün okullari tebrik ediyoruz!Herkes muhtesemdi!Bu yarismada shikenin olmadigini sanirim artik herkes anlamistir!
-
finalde ikinci çıkan ve bass cısı aynı zamanda vokal olan okul hangisi? bir eleme ve final günü ordadım dinlediim en iyi basscıydı.......
ayrıca kültür kolejindeki gitar+vokal çok iidi.......
-
elinde tam ödül listesi olan varsa buraya yazabilir mi?
-
Bana kalırsa çalınması en zor parçalardan biri olan bir parçayı çalarak final gecesinin en çok ses getiren okulu Kültür kolejiydi. Tarz olarak bana çok ters fakat burada önemli olan yaptıkları işin ne kadar başarılı olduğudur. Bir başka önemli okul ise Kenan Evren 17 Dergisi En Başarılı performans, en iyi kız solist 2. ve en iyi davulcu ödülü ile okullarına 3 ödül kazandırdılar. Bir de eğer olsaydı en iyi seyirci ödülünü Kenan Evren alırdı :)
-
Bu arada kulis arkadaslarimizla olan arkadaslik muhtesemdi!herkes birbirine yardim etti!Kemanimin sol teli koptugunda yedek tel vermekten hiç çekinmediler Habire Yahsi Lisesi kemancisi Zeynep'e tesekkür ediyorum! o olmasaydi bestede bir basari zordu,Avrupa Lisesi gitaristine tesekkür ediyorum anfisini kullamama izin verdigi için ve tebrik ediyorum muhtesem kullaniyor enstrumanini!Bütün okullari tekrar çok tebrik ediyorum!Finalde yer almak bile gerçekten büyük bir seydi! ''Göztepe Ihsan Kursunoglu Lisesi Solisti''
-
Öncelikle herkese merhaba;
Kenan Evren Anadolu Lisesi olarak gene full kadro orayı doldurduk; bu kez 21. çıktık ama çıktığımızda yer gök bizim sesimizle inledi; ve eminim ki eğer En İyi Seyirci Ödülü olsaydı gerçekten de biz bu ödülü kesinlikle alnımızın akıyla alırdık; şu an sesim kısık burdan anlyabilirsiniz; gerçekten tüm gruplar final günü çok ama çok iyiydi ve herkes bence finale yakışıoydu; o yüzden herkesi öncelikle tebrik ederim.. Gamze 2.olmuş bence kesinlikle 1.olmalıydı ama olsun o bizim gönlümüzde 1; yine bateristimiz Batu da ödül kapmış onu da tebrik ederim ; kuyrukta beklediğim 1 saate değdi cidden çok iyi bi geceydi; herkese tekrar teşekkürler ve tebrikler; Gamze cidden sen süpersin bi kere daha kanıtladın ;) eğer biri tüm ödülleri yazarsa gerçekten çok iyi olur; ödül alan grupları acaip merak ettim ;)
-
odulleri kmler aldı bir listesni yazan olursa sevinirim
-
YAA olmaz baba bole yarısma ooo kultur koljindeki tapılası elemalara naslı odul verilmez sorarım ben daha iyi nasıl calınır...
kendileriyle tanıstım zaten heriflerin odulde falan gozu yok ama bence verilmeliydi..
genel olarak ihsan kursun oglunun solisiti baya iyiydi (tabi ben klavedeki kıza bakmaktan pek izliyemedim ama ;) onun dısında finalde cook abuk subuk okullarda vardı galatasaray neden kalmadı finale bilinmez tabi birde umraniye cekilmeseydi bir
another day o final aksamının dahada gusel kılardı..
EE tabi kide uskudar lisesinide kutlarım kankalar juri ozel odulu almıslar...
-
Yaaa Michael Jackson'ın şarkısını söyleyen hangi okuldu şimdi hatırlamıyorum. Sanırım onlar bir ödül almadılar. Dün solist'e söyledim çok başarılı oldujları gerçi ama gene burdan da söylüyorum. Ödül alamasanız bile siz de çok başarılıydınız.
-
Ortam güzeldi, ulvi Avusturya Lisemizden hiçbir insan evladı çalmadı, izlemeye de çok az kişi geldi. Herkes iyi de çaldı, tebrikler. Ama birşeyi merak ediyorum: Şimdi orda hepimiz liseli gençler coşmak için gelmişiz... Enerjimiz full, tepinmek istiyoruz... Ama gruplar herkes nasıl bu kadar düşüncesiz olabilir ya, gerçek müzisyen olmak için illa da herkes tarafından bilinmeyen şarkıları mı çalmak gerekiyor!? Şöyle bir Metallica, Nirvana, bilmemne çalsanıza herkes sevinsin?!!??? Sonuçta dünün bana kazandırdığı tek şey şudur: Seneye orda çalarsak biz ortalığı fena halde deşeriz... Bu bir artizlik değildir, sadece azcık mantığın sonucudur... Herkesi tebrik ediyorum yine de... Hele o beste çalan punk'ımsı grup süperdi... Bir de Skin çalanlar... [Not: Uykum var, sanırım kendimi tam ifade edemedim, özür dilerim...]