Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması

Bu konu şu haber ile ilgilidir: KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması
  • young poet • 27 Mart 2005 00:00 • #600766
    beşiktaş atatürk anadolu lisesi gerçekten müthişti!!sadece flüt değil gitar,klavye,keman ve bateri de harikaydı.gerçekten çok emek vermişler...adını hatırlamıyorum ama megadeth çalan okulun solistinin ilk 3e girememesine çok üzüldüm:(kadıköy lisesine de üzüldüm;çalıştıkları parçayı(athena-senden benden bizden)hatasız çaldılar,kendi besteleri de çok iyiydi ama işte parçanın türkçe ve slow olması kötü bi sonuç getirdi...
    bu arada yarışmada bi basçıya hayran oldum,sanırım ahmet buhan lisesiydi
  • baranthalas • 27 Mart 2005 00:00 • #600767
    hehe kültür gene şov yaptı lan :)

en iyi dans: 1.
    en iyi orkestra: 3.
    en iyi erkek vokal: 3.
    en iyi enstruman: 1.

sunucular alper e şaka gibisinden birşey yapmak istemişler ama yüzlerine gözlerine bulaştırmışlar hahaha :)

bu arada salak alper ne ödülü aldığını bilmiyodu çıktı sahneye "ben ne ödülü aldım" dedi hahahaha salak :)
  • LoNeLyNess • 27 Mart 2005 00:00 • #600768
    bu arada bence dünkü finalin en iyi grupları;
    Kenan Evren (You Shook Me All Night Long)
    Üsküdar Mehmet Rauf (Big In Japan)
    Mef (Faithfulness)
    Şeyh Şamil(Gündüz Gece)
    Dede Kokrut Lisesi'nin de performansını
    ve bikaç okul daha var çıkarmaadım ; baya beğenmiştim..
  • r_mortis • 27 Mart 2005 00:00 • #600769
    ben habire yahsinin solisti besteden katildik we bicok insan guzel dedi... yaptigim arialar sarkiyi daha gzl kildi ama alamadik bisi... :) olsunnn oraya cikmak eglenceliydi bu arada bestenin adi ama umudum bitmedi
  • JaNsU • 27 Mart 2005 00:00 • #600770
    herkese selam, ben cansu.. KENAN EVREN anadolu lisesinin klavyecisiydim.. en enerjik grup, en iyi kiz vokalde ikincilik ve en iyi enstrumanda (batu-davul) ucunculuk odulu aldik, odullerimiz icin soyliycek biseyim yok, hayatimdan memnunum sahsen, hicbir aksilik olmadan calabilecegimizin en iyisini caldik..

diger okullarin da odullerini hepiniz gordunuz, ozellikle mev koleji guzeldi ama fazlasiyla aldiklari odulle doyamadilar -ki bu konuda diger kisilerin yorumlarini merak ediyorum- ayrica hakettikleri halde odul alamamis gruplar oldugunu da belirtmek isterim. ozellikle bi kac defa ayni studyoda karsilastigimiz ve keal grubu olarak muzikal acidan cok iyi olan ve cok iyi calan bir grup oldugunu dusundugumuz baal'in sadece 1 tane ucunculuk oduluyle kalmasi cok sasirtici oldu (sahne arkasindan dinledigim kadariyla sanirim salonu da baya costurmuslardi)..

dikkatimi ceken bir diger okul, slayer calan kultur kolejine de helal olsun, kulaklarimizi doldurdular, cok alkisladim onlari ve kultur koleji icin dogru yolu bulan juriyi de kutluyorum, brutal vokal oldugu icin odul almayacaklarini dusunenlere de boylece cevap oldu.

odul alan grup uyelerine verilen buyuk ve dolu dolu gozuken, icinden guzel seyler cikmasini beklenen zarflardan bi tane aventura cd'si:P, onyedi diye 2 tane aylik ucretsiz genclik dergisinin subat ve mart sayilari:P, jules verne-fatih robur ve kemal sunal-film baska yasam baska isimli iki kitap ve strip isimli cizgi roman dergisinin gecmis sayilari (ekim, kasim 2004, ocak 2005) cikti.. gercekten ne kadar deger vermis bize organizasyon, hep boyle hediye almak sitemisimdir:PpPp.. yaa yaa...:P kimi kandirmislar:P

sonuc olarak guzeldi iste eglendik ettik, keske orda calan insanlar yine bi araya gelse, gencler kaynassa:P guzel olaylar bunlar.. haa bi de: baal'in kalavyecisi, yardim sever sicak insan Masis'e de ayrica tesekkur ederim klavyesini benimle paylastigi icin..

soundcheck sirasinda guvenligin b.kunu cikarip bize zorluk yaratan gorevlilere de sinir oldugumu da ayrica belirtmek isterim, cok siki bi guvenlik onlemi aldiklarini sanip bileklik degistirerek iceri girenleri gormemeleri takdire $ayan..

herkese sevgiler.. daha nice kasdavlarda gorusmek uzre.. kalin saglicakla..

JaNsU
  • illusion • 27 Mart 2005 00:00 • #600771
    C.tesi akşamı muhteşem bir ortam vardı.. Liseler adına katılan arkadaşlarla baya eglendik.. Nevde (bile) headbang yapıp koptuk (-: kafa sıyırdık.. geçen hafta c.tesi sıkıntıdan ölmuştum onun acısını cıkardım diyebilirim (-: Gerçekten super bir grundu..

gelelim gunle ilgili özetlere :

Beşiktaş lisesinin coşmuş flutcu kardeşimiz en iyi 3. ensturuman ödulunu aldı..
    geçen senenin en iyi ensturman ödulunu alan özel avrupa lisesindeki arkadaş 2. lik
    vE benim ADAMIM ALPER!!! 1. ligi aldı !!
    Ustelik en iyi 3. erkek vokal ve en iyi 3. orkestra ödulunu aldılar.. Muhtesem bir sov sergilediler o gun bence hepsini fazlasıyla hakettiler...

Ama buyuk birde şok yaşadım .. SAint Benoit Fransız lisesi Muhtesem ve hemen hemen kusursuz sergiledikleri muzikale ragmen hicbir ödul alamadılar...
    burdanda anlayabildigim tek birşey var.. Juri oraya sus olsun diye gelmiş.. Adamların hangi muzikal bilgiye sahip olduklarını merak ettima çıkcası.. Böyle bir performans ve gusel bir yoruma nasıl olurda bir ödul verilmez..

Bestelerdede benim favorim 3 okulda ödul almadı..
    ustelik Kaliteli Keman partisyonlari.. Ve oldukca kaliteli yanflut ezgilerine sahip Habire yahşi liseside hiçbir şey alamadı ve bu benim için en buyuk şok oldu.. ama sonra bir duşundumde ;

SAINT BENOIT o yorumlar ödul alamadıysa Habire yahşi de alamaz tabii ki ..ikiside aynı gözle görunmesi gereken partisyonlu parcalardı..

herneyse sene ye daha aklı basında bir juri ve daha az torpilli bir yarışma dilegimle..
  • ırmak • 27 Mart 2005 00:00 • #600772
    baalın flütçüsü 3.lük değil 2.lik ödülünü aldı..ben kendi fikrimi söylüycek olursam bazı okullara fazlasıyla ödül gittiğini düşünüyorum..ve bence BAALorc gibi müzikal anlamda çok iyi olan bi gruba haksızlık yapıldığını düşünüyorum...
  • deathangel • 27 Mart 2005 00:00 • #600773
    en guzel besiktas ataturk anadoluuuu!!!!! insallah kazanırlar dun aksam harşkalardı zaten neyse iyiki gitmişşim ayrıca kadir has lisesinide begendim guzeldi bence
  • zin-carla • 27 Mart 2005 00:00 • #600774
    haydarpaşa lisesinin back vokaliyim...elemelerde a perfect circle-the noose coverladık bir de bestemiz vardı...a perfect circle coverımızla elemeyi geçemedik-çünkü biçoğuna göre bu parça ortama ters düşen bi parçaydı,insanları coşturmak lazımdı-besteyle finale kaldık...iyi çaldık hata yapmadık...14.sıradaydık...ama şunu anladım ki...farklı daha deneysel bişeyler yapmak çokta kabul edilir bişey değilmiş...insanlar ne kadar coşarsa o kadar seviyo...ödül almak almamak mevzu değil...insanlar bizi beğenmişler...sahneden indikten sonra çok hoş tepkiler aldık....önemli olan buydu...eğlendik... orda başarılı bir çok grup vardı ve hak ettikleri ödülü alamadılar...okulların isimlerini hatırlamıyorum ama gerçekten iyi çalan okullar vardı...iyi iş çıkaran arkadaşların hepsini kutlarım...violance ı çalmak çok güzeldi...besteyi yapan ve o muhteşem-maynard ın türkiye versiyonu:)-sesiyle söyleyen oğuz u zada helal olsun...:)hepinizi tebrik ederim arkadaşlar...
  • Solonor • 27 Mart 2005 00:00 • #600775
    Öncelikle, 3 gün boyunca iyi vakit geçirmemi sağlayan herkese teşekkür ederek başlamak istiyorum...

Grup olarak, belki bazılarınız farketmiştir, bass cımız sahneye geç çıktı, ve bass sız çaldık. Bunun nedeni 1milyonda bir olabilecek bir talihsizliğin başımıza gelmesiydi. Bassist arkadaşımızın jak girişi dağıldı ve jak tutmadı. Onun için çocuk başka bir bass buldu ama onla çalamadı çünkü yarım ton pes çalıyoruz şarkıyı(şarkının albüm kaydı gibi). Böyle bir talihsizlikten dolayı sadece gitar+bateri olarak şarkıyı çaldık, bundan dolayı gitar tonlarımız çok tiz ve şarkı çok boş gelmiş olabilir. Ama yapabiliceğimiz bişey yoktu.

Bir arkadaş benim için ödül almalıydı demiş, ona da teşekkür ediyorum. =) Zaten genel olarak kimi gördüysem(tanıdğım&tanımadığım) herkes gelip tebrik etti. Bass olmadan bile bu kadar etkileyebiliyosak insanları bass olsaydı neler yapardık kimbilir. Sesime de çıkmayan diyenlere geçen haftaki hasta halimden sonra bu hafta adam gibi söyleyerek gerekli cevabı vermiş olduğumu düşünüyorum. 1 ayda bundan daha iyi megadeth vokali yapabilen bir arkadaş varsa tanışmak isterim. (ilk vokal deneyimimdi bu).

Organizasyon hakkında da birkaç şey söylemek istiyorum. Bateristimizin çantası, istanbul marka crash i ve zil ayağıyla birlikte gitaristimizin montu çalındı. Sadece yardım etmek için arkadaşlarımı kulise sokmayan, gitarımın manyetiklerinin aralarına bile bakan güvenliğin, bu olaylar sırasında nerede olduğunu merak ediyorum...Ayrıca da yanlışlıkla falan alan varsa aranızda, burdan irtibata geçerseniz sevinirim.

Son olarak ta kız kesmek için gelen piçlere ve erkek tavlamak için gelen kaşarlara, bu yarışmayı bir ortam olayına dönüştürenlere, bazı yetkililere sitem ediyorum...

Hepiniz esen kalın, gelip destekleyen herkese teşekkürler...

Alman lisesi Vokal&Gitar'ı

Sinan Uğurdağ