Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması

Bu konu şu haber ile ilgilidir: KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması
  • ragnarok666 • 24 Mart 2005 00:00 • #600702
    valla finale çıktığınıza göre iyi çalmışsınız her ne kadar devamlı şike iddaaları geçse de(slayercılar)...ben kendi okulumdan biliyorum Noryth Aquanum'un dediği gibi...
    bi de hangi şarkıyı çaldınız slayerdan???
  • şebokolik • 24 Mart 2005 00:00 • #600703
    abi 5 milyon diyolardı ne iş yaaw kesin bi fiyat söyleseniz
  • serhandoruk • 24 Mart 2005 00:00 • #600704
    kadirhas anadolu tam gaz...
  • tomcats • 24 Mart 2005 00:00 • #600705
    Selamlar bn sarven.ihsan kursunoglu vokaline oncelikle selamlar.
    arkadaslar bn de bu para rusvet olaylarina baya kapilmistim inaniodm ancak 50 60 bilet satip binbir türlü aksilige ragmen(bi gece once gittiim trip-hera bar da baget caseimi unutmusum ve almak icin acilmasini bekledim,mecburen prova icinde dino yu actirip baget aldim erdeme burdan tesekkürler.nese sonra geri aldi.heheh) ciktik caldik 2dalda da finale kaldik.bize inananlarin yüzünü güldürdügüümüz icin cok mutluyuz grupca ve inanmayanlarin da yüzlerini kizarttigimiz icin de ayrica bi mutluluk icindeyiz. herseyden once bu ortami bu heyecani paylasmak cok güzel.elbette bu bi yarisma ve bizde yarismada odülü icten istiyoruz.grup ici muhabbetimiz cok sicak oldugundan sahnede de stüdyodaki gibi rahat hissedebiliyoruz kendimiizi.sahsen bn cikana kadar cok heyecanliydm ama cikinca hepsi geçti.burdan asmis solo gitaristimiz faruka ritm gitaristimiz utkuya kemanistimiz özgeye solistimiz ezgiye klavye+vokal gizeme genç arkadisim basscimiz serhana ve bizi destekleyen herkese tesekkür ediyorum.
    h.sonu gelin bostanciya ve bolca eglenin.bu ortamlarin tadini cikarin.
    arada caldigimiz sarkinin basinda ? vardi
    söyliim Evanescence-whisper
    KHAL-within a second (beste)

Kadir Has Anadolu Lisesi Bateristi
    Sarven-efsane 11F-B(HaSs2)....
  • petrarca • 24 Mart 2005 00:00 • #600707
    kadiköy lisesi finale kaldı...
    sizce nasıldı?
    senden benden bizden...
    ben izleyemedim eski okulumu
    beğendiniz mi?
  • wolcano • 24 Mart 2005 00:00 • #600708
    Arkadaşlar benm gbi işin deneyiminde olan arkadaşların varlığına çok sevindim bu arada ben Kadıköy Anadolu Meslek Lisesi davulcusuyum arkadaşlar madem işin eğlencesinde olan az ve öz kişiyiz madem şike rüşvet gibi safsatalara karşıyız cumartesi günü eğlenmek için orda olalım eğlenelim ve eğlendirelim.

Not: hiç bir okul acımasızca eleştirilmeyi haketmiyor hele end production aslaaa
  • baranthalas • 24 Mart 2005 00:00 • #600709
    gsl ye bok atmayın para cart curt diye..sahtepetrucci yi sözlükten tanıyorum kendisi cillop gibi gitaristtir delikanlıdır pörfekto bi metabolizmadır..onun olduğu işte yamuk olmaz..

bu seneki kasdav ı beğenmedim..geçen seneki daha güzeldi..ya da bilmiyorum götüm kalkmış benim mezun oldum diye :)

bizim yamuklar slayer dead skin mask çaldılar..alper totoşu türkiye nin en hızlı gitaristi olduğunu gene gösterdi..finalde izleyin bi de ;)

bi de kasdav da ki hatunlara bok atmak istiyorum izninizle..alternatif olmayı kavrayamamışlar.."ay tikiler böö" diyen hatunlarımızın onlardan farkı kalmamış..hepsi pırasa saç file çorap mor etek takılıyorlar..iğrençler lan klon gibiler hepsi placebo him hastası falan boğasım geliyo onları !! slayer çaldığında bizim orman tayfası "ay buneeee sataniiist" diyen alternatifçiler gördüm :) ama rockçılar tabi taviz vermezler coolluklarından..

finale kalan herkese başarılar diliyor ve tüm basçılara "benim 10 da 1 im diilsiniz olm çalışmanız gerek" diyor tüm güzel kızlara selamımı yollıyarak kuliste beni bulmalarını söylüyorum..

ps: bekçim özledim seni bi ara görüşelim bak sırf senin için 1 yıl aradan sonra geri geldim siteye :)
  • p_deville_d • 24 Mart 2005 00:00 • #600710
    umraniye anadolu diskalifiye olmus...
  • r_mortis • 24 Mart 2005 00:00 • #600711
    neden diskalifiye olmus? bi de eminmisin?
  • WitchTrap • 24 Mart 2005 00:00 • #600712
    Merhaba Ben Kasdav Yarışması sahne düzenlemesini yapan arkadaşım tanıyanlar tanır= )...Bana yarışma boyunca kolaylık sağlayan samimi okullara teşekkür ederim.Bi de gözlerini unutamadığım Elif sana teşekkür ederim...