Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması

Bu konu şu haber ile ilgilidir: KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması
  • Shaqrath • 23 Mart 2005 00:00 • #600646
    KASDAV = $IKE

20 mart pzar gunu 6. grup olarak ciktik. izleyenler bilir sag tarafta deli gibi kafa sallayan 2 eleman vardi gitarist olan bendim. eminimki oradaki bircok gruptan cok daha iyiydik. Para ile donen bir yarisma sayesinde elendik. Okul bilet almadi kasdav para kazanamadi bizide elediler sagolsunlar.. Sikesiz yarisma istiyoruz.
  • sarıetek • 23 Mart 2005 00:00 • #600647
    bende katıldım m.e.v. bayan davuldum
    bu işin kolpa olduğunu tahmin etmezdim ama bu olay bile para hesabına dönmüş... hade biz kalmadık peki galatasaray ve adnan menderes niye kalmadı?????? bi de ses düzeni ve davul zilleri berbattı... zaten adama gitarın sesini aç dedik bize sizin procesor bozuk dedi salak düümeyi çevirmeye üşendi... kimse iplemiyo gençliği ama serhatçıımın cebi iyi şişti yine.... ama bişi dikkatimi çekti bayan davulcu sayısında artış var.. bu en azından aklımda kalcak güzel bişey... bi de özel okul destekliyo sananlara söylüyorum bu işin başından beri stüdyoya kendi paramızla gittikk... sadece 2 kez okul verdi parayı... o da hurafe yani bizim okul için... ben burdan gider oldum kalnlara selam olsun...
  • Elerki • 23 Mart 2005 00:00 • #600648
    shaqrat'a katiliyorum! hak eden okullardan biriydiniz bence de! Ahmet Sani Gezici Lisesi!Solistinizin sesi gerçekten iyiydi ve ses düzeninin azizligine ugradiniz.Aman siz sonuçta iyi müzik yaptiniz!Para kazandirmaniza gerek yok bu organizasyona! Tebrik ediyorum sizi gerçekten!Bence iyiydiniz!
  • Franticbassist • 23 Mart 2005 00:00 • #600649
    selam arkadaslar ben kaan haydarpasa teknik lisesinin basscısı vokal olmayan ilk once sağolsun bu garaj ın bekcısı uyeligimi dondurdu küfür ettigim için ama küfür etmedim nese o önemli değil arkadasım onur 19 yasında kendisi bizim 11 inci sınıfta ilk once ve bu arkadas bu okulda 12 inci sınıfınıda okuyacak yanı adam 20 yasında olacak şimdi bazı arkadaslar yarısmaya buyuk adamlar getirmiş dedi önce likle bizim bölüm yani otomatik kumanda teknik destekli bi müfredata sahip oldugu için 1 sene hazırlık normal 3 sene lise artı birde teknik lise mezunu olabilmek için bir sene daha okuması gerekiyor o yüzden bilip bilmeden konuşmayalım bu adam 4 senedir bu okulda ve 8 senedir müzikle ugrasıp 6 senesini bass gitara adadı ve işindede usta ayrıca sevgili kasdav ve end prodüksiyonu şikayet edecegiz şöyle bizim hoca end produksiyonu aradıgında aynen şöyle denmiş : hocam siz ilk defa kasdava katılıyorsunuz bir dahaki ekim ayında bize gelin ben size işin püf noktalarını söyliyeyim demiş olay budur ben bu cumleyis size acayım hocam sen bişi bilmiyorsun sen bana parayı ver finali kesinleştirelim demek bence bana katılan vardr buhtemelen ayrıca bu sene gordugunuz elemanlar benim dısımda ve onurun dısında su 6 senelik basscımız okulu bırakmıyor ama diger elemanlar baterist barbaros (18) ritm gitar serhat(18) solo gitar ilker(18) okulu bitiriyorlar bu yüzden yeni elemanlara ihtiyacımız var ve ben inatla okulu inletecem eleman bulup bu annesini sevdigimin yarısmasına katılacam parada ödemiyecem sadece katılıp oradaki arkadasları eglendirecem seyirci cagırmıyacam yanı para vermiicem kasdava arkadaslar yarısmada bize destek olanlara olmayanlara cok teşekkür ediyorum ve kasdavın ve end produksiyonun annesini seviyorum hemde cok jürilerde sadece göz boyama süs niyetine konulmus athenanı gitaristini ben izledim bizim bestede headbang(kafa salamak) yapıyordu
  • Franticbassist • 23 Mart 2005 00:00 • #600650
    yorumlarınız ve muhabbet için msn [email protected]
    su anda onlaynım
  • iel_baphomet • 23 Mart 2005 00:00 • #600651
    videolar upload edildi mi? nerden ulaşabiliriz acaba?
  • FieBeR • 23 Mart 2005 00:00 • #600652
    Valla Bende Kağıthane Anadolu Lisesinin Back Vokaliyim

Böyle Bi Organizasyon dünyada olmamıştır heralde
    Sound Screw mi ? Berbat
    2 Yemek masası kadar mixer var adamlar ayaramaktan aciz
    120 sn Amfi denemesi yapıp alınan amfiler bozuk çıkıyor ve Sound Test sırasında yapılan Anons 60Watt üstünde amfisi olan getirsin ....

Gülmemek elde değil

Arkadaşlar para dönmüyor diyenler bence artık pembe gözlüklerden kurtulsun
    Bahçelievler Anadolu herkesin Finale kalmasını beklediği okul ne oldu kalamadı
    Bana birazda bu işi ciddiye almadık gibi geliyor ...
    Herkes şov gösterileri hazırlarken biz müziğin ön planda olacağını düşünüp hiçbişey hazırlamadık
    bunların üstüne birde ses sistemi BERBAT olunca ön plana çıkması gereken Sololar , ritim gitarlar arkada kayboldu davulun sesiyle şarkılar söylendi ...

Neyse berbat bi organizasyondu Seneye Görüşürüz ...
    işallah seneye öyle olmaz
    Kağıthane Anadolu Lisesi
  • Cortex • 23 Mart 2005 00:00 • #600653
    İstanbul lisesinin change of seasons yorumu harbiden sağlamdı.. Özellikle davulcularını tebrik ederim..
  • mahmutgungor31 • 23 Mart 2005 00:00 • #600654
    arkadaşlar galatasarayın çaldığı dt ile ümraniye anadolunun çaldığı dt yi ayırt edemiyosanız yuh size yani bırakın müziği ümraniye benim okulum felan değil ama adamlar kasdavın en iyisiydi bu kadar.Müzikten anlamayan insanlar hala galatasaray diyo ya da o okuldakiler en mükemmel grup + vokal + bass ..... yani sayılcak o kadar çok şey varki hala aksini idda eden varsa intahar etsin yani
  • flütist • 23 Mart 2005 00:00 • #600655
    herkes birbirinin düşüncesine saygı göstermeli....

bu arada serdarın besteleri dinledikten sonra gerçekten müziğin hakkını verenlere haksızlık yapıldığı düşüncesindeyim.....