-
ne kadar mi eminiz_??????
22 yaşında adam hala lise mi okuyo abi_?
-
eyw o zaman.. ne bilim, bilmiyodum 22 yaşında adamın çaldığını.. e kazık kadar adam çalarken jüri anlamadı mı? ya da anladı da bozuntuya mı vermedi?
-
ya ilk önce okulu ikna edip mezun adamları çağrıyolar sonra mezun olan adama öğrenci belgesi çıkarıyolar sonrada şartname başvuru falan derken oluyo. Ama mezun adamı sokarken para dönmüyor okulu ikna etmek yetiyo.zaten elinde gerekli belgeler var kimse bi b*k diyemez
-
bir rivayete göre uğur denen bir şahıs cumartesi jürideymiş ve bu adam bazı okulların çalıştırıcısıymış..
ayrıca iki gün de farklı jüri üyeleri vardı nasıl oluyor anlamadım şikayet edilmesi gerek bence..
tabi mezun insanların çaldığını biliyorum hatta o okulda okuyormuş gibi dışardan baterist getiren bile vadı..
-
Heh tam üstüne bastı dostum kaan.Arkadaşlar durum aynen kaanın dediği gibidir.Serhat Hacıpaşalıoğlu anneni seviyorum.
-
evet geçen sene dışardan davulcu getirdikleri biliyorum 3 tane okulun ama bu sene oldumu bilmiyorum...
-
ben avrupa kolejinin gitaristiyim.Her seneki gibi bu senede finaldeyiz.Heralde millet çaldığımız müzikten pek çakmadı.Ama biz sadece oraya gerçek müziğin ne olduğunu göstermek için çıktık.Gözümüz ödüllerde değil.Ama gene bu senede ödülleri alabiliriz gibime geliyo.Umarım gene para,şike gibi olaylar yoktur.......Bu arada elemelere sadece 4 kişi geldi bizim okuldan.Finalden de pek emin değilim.Lütfen jüri adam gibi olsun.Herkese burdan BAŞARILARRRRR......
-
abi soyunan gençlik avrupa kolejinden değil miydi? yoksa yanlış mıyım?
-
Arkadaslar oncelikle herkese selamlar ben Masis.. (Besiktas Ataturk Anadolu Lisesinden) klavyeciyim..
Neyse, izleyenler veya hakkımızda okuyanlar iddialı olduğumuzu biliyorlardır hem de baya.. Bunun üstüne de bu tip şeyler insanın son derece canını sıkıyor doğal olarak. Bizim hiçbir şekilde içinde olmadığımız bu tur olayları duydukca insanın "biz niye bir şey yapmadık?" diyesi bile gelebiliyo ki cok kotu bir sey.. iki dalda da finaldeyiz buna rağmen (ki herşeye rağmen!)
Ama mesela o 500 ytl veren okulu ben tahmin edebiliyorum ki sonra finale kalamayınca da iste "hem para verdik hem de finale kalamadık ne bicim is bu!" seklinde soylemlerin de elle tutulur bir yanı olduğunu sanmıyorum.. cunku aynı zihniyetin o parayı verirken de olması gerekirdi o zaman..
Veya arkadasımın bizzat sahit olduğu ve bir kisinin de (su yarısmaya kadar cok iyi dusunuyordum hakkında ama maalesef) hatta bir muzik ogretmeninin "daha sonra sizle ozel konusabilir miyiz" , "peki simdi olmaz ama bi yemekte konusuruz" vs. gibi muhabbetlere karıstığını duyunca bunun daha otesi yoktur dedim..
Hazırlanırken.. niye hazırlanıyoruz ki acaba bosa mı butun bu emek, bu performans vs. diye dusunmeden edemiyorum arkadaslar.. bu konuya bir el atılması lazım.. desteklerinizi bekliyorum.. bizim okulu destekleyen desteklemeyen her duyarlı, iyi niyetli insandann.. www.baalorc.com
-
MEV özel basınkoy lisesi bass caldım..bi b. beceremedik.zaten sectiğimiz şarkı berbattı..solistin sesi de güzel değildi okadar.
yapabildiğimiz kadarını yaptık işte ya zaten kazanmak için değil,eğlenmek için çıktık.zaten parayı basan geçiyo.
buarada AMYLEE sana söyliyceklerim var...nobody's WİFE şarkının ismi..bilgin olsun yani:)
bitek görüntümüz güzeldi ya öyle diyim,rastalı saçlarım falan;)
solistimize de yıldız yaptım;)
bizim okul da fazla yardım etmedi bize.kendimiz nekadar yapabildiysek oladar..neise finale kalamadık ama gelicem cumartesi görücez bakalım en iyi olan kazansın ya
cumartesi görüşmek üzere arkadaşlar....