Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması

Bu konu şu haber ile ilgilidir: KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması
  • DruieL • 22 Mart 2005 00:00 • #600553
    finale kalan okullar arasında KENAN EVREN en iyi kız solist ödülünü alır gibi geliyo.arka vokallerinin de ya mikrafonu kapalıydı (oha),ya da arkadaşımız söyler gibi yaptı artık bilemiyorum :P hiç sesini duyamadım,hatta duyamadık.bestede de fena değillerdi aslında ama gitar amfileri,akort...soloya girildiğinde osurukvari sesler çıktı,yazık oldu :P en iyi sahne performansı HAYDARPAŞA TEKNİK teydi.bayaa iyilerdi,konser veriyomuş hissi uyandırdılar valla :P HeHe ben de dahil bi çok kişiyi coşturdular,umarım finalde daha da iyi olurlar.en iyi erkek solist ödülünü de ya ÜMRANİYE AND. alsın ya da İHSAN KURŞUNOĞLU...en iyi orkestra da BEŞİKTAŞ AND. ydu işte...müzikten anlayan insanlar oldukları belli ;) HuHuhh, şindi de 26 mart ı bekliyoruZzZ,HeHe çok heycanlııı :P
  • Lost_Soul • 22 Mart 2005 00:00 • #600554
    Ahmet Buhan Lisesi'nin gitaristi olarak ordaydım.. Arkadaşlar FİNALE kaldık.Biz bu yarışmaya çok zor şartlarda hazırlandık. Müdür izin vermedi felan.. son 1 haftada izin verdi. 1 haftada hem beste yaptık hem de yorum dalında katılacağımız parçaya(kurban - sarı çizmeli mehmet ağa) çalıştık.. Daha sonra müdür bilet satmamıza izin vermedi 39 tane bilet sattık.. Sabah yapılan soundcheck tam rezaletti.. Ama bu jüri geçen senekine göre daha kaliteliydi.. Sahnedeyken jürilerden sadece 3 tanesi bizi dinliyordu diğerleri uyuklamaya başlamıştı.. :)) Nev ve Hakan(athena) gerçekten ciddi bi şekilde dinlediler.. Ben de bu yarışmada paranın konuştuğunu, özel okullara torpil geçildiğini düşünüyordum ama biz 39 bilet satan bir devlet okulu olarak finale kaldık.. Yorum sizin..

Bu arada eklemeden geçemeyeceğim.. "Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi-Saint Benoit-İzzet ünverdi-Kültür koleji-Galatasaray Lisesi" gerçekten çok iyiydi..
  • barracuda_87 • 22 Mart 2005 00:00 • #600555
    pazar günkü 2.elemede ordaydık heralde en gaz taraftar ödülü olsa bize verirlerdi kenan evren lisesindeki bütün arkadaşlarımı kutluyorum en iyisi olmasakta en iisini yapmaya çalıştılar yanlız gamze olağın üstüydü onu söylemeden geçemicem birde timur'un manyak bass şovuyla dehşete kapıldım batununda artık laktik asit yakmatan hırs olduğunu gördüm=)yinede(batu,gamze,can,cansu,ecem,timur,öncü hepsine bravo).......... ama en önemlisi artık son bi daha liseli olamıcağız bu şahsen bnm son kasdav maceram o yüzden tadını çıkarmaya baktım bi ara bizim okulu desteklemeyi bırakıp yan taraftaki bahçelievler lisesi kızlarıyla onların okulu destekledik herşey mükemmel olmasada güzeldi aklımdaki birincilerde ise..

en iyi kiz solisti kenan evren :)gamze(:
    en iyi yorum kendi okulum die demiyorum ama 1 numara...
    en iyi erkek solist still lovin' you söyleyen arkadaş dehşetti...tbr
    en iyi sahne performansi another brick in the wall'a olabilir ya da sahnede soyunan bi hatun vardı oda sprdi...
    en iyi orkestra beşiktaş anadolu hakikaten bravo...

26 mart için heyecanlanan arkadaşlar var heyecana gerek yok en gaz taraftar grubu olarak kenan evreni desteklicez gözünüz bizde olsun;)
  • mahmutgungor31 • 22 Mart 2005 00:00 • #600556
    en iyi erkek solist still loving you söyleyen arkadaşa mı sen orda DREAM THEATER söyleyen arkadaşı görmedin galiba ümraniye anadoludan Ben hayatımda böyle mükemmel şarkı söyleyen bi türk görmedim tanrım inanamıyorum yaa yok böyle bişey adam ne kadar ince notalara çıktı öyle şaştım kaldım.Ümraniye Anadoluyu valla sahneye çıkıp vokalini öpmek geldi içimden.Allahtan çocuğa rastladım tuvalettede elini sıkma muhabbet etme şansım oldu :) bu kadar mutevazi bi insanda olamaz ayrıca...Finale kalmışlar finalde dikkat
  • barracuda_87 • 22 Mart 2005 00:00 • #600557
    kardeş bilmiyorum dream theater söyliyen arkadaşı dinlemedim bn ama benim dinlediklerim arasında en çok still loving you u söyliyen arkadaş etkiledi adamda sırf şarkı söyleme özelliği yokki mikrafonu bıraktı kemanı eline alıp şov yaptı sen dream theatre cı arkadaşla yakınlaşırken kaçırmışın manzarayı neyse hadi finalde dream theater cı arkadaşına başarılar....kenan evren saflarına gelirsen görüşebiliriz finalde..
  • fragile • 22 Mart 2005 00:00 • #600558
    merhaba ben eyüboğlu lisesinin gitaristiym. kasdava bring me to life ile katıldık. ve birlikte ilk kez çıktığımız sahnede muhteşem bir performans sergiledik. orkestra olarak sıfır hataya sahiptik davulcumuz 64lük bile kaçırmadı. tek dezavantajımız belki back vokalin çok az detone olmasıydı.ayrıca şarkıya özgün bir şey eklenmemiş diyen arkadaşlara ise, şarkının bas partisyonlarını, davulların büyük bölümünü, gitarların birazını değiştirdik, üstüne şarkıya çello bile ekledik. o şarkıya yapılabilecek maksimum modifikasyon(şarkının 4 dakikayı çok fazla geçmemesi ve şu andaki yapısını bozmamak adına) bence buydu. diğer konu ise bu yarışmada iki günde jüri hiç değişmemişti(değişse bile 1-2 kişi değişiyordu) ama bu sene cumartesi ve pazar günkü jüriler çok çok farklıydı.sonuç olarak berbat bir durum ortaya çıktı cumartesi gününden 12 okul, pazar ise 17-18 okul finale kaldı. biz ise maalesef cumartesi günündeydik. ama biz orkestra olarak 60 okul arasından ilk 30a giremeyecek kadar kötü bir okul olmadığımızı düşünüyoruz ve çokta haklıyız bu konuda. elemelerde kimin kaç bilet sattığına bakılmıyor, ama önümde daha ikinci şarkıdan uyuyan bir jüri (burak güven olur kendisi) tarafından değerlendirilmeyi ben adil bulmuyorum ki pazar günü nevin ve hakanın çok dikkatli dinlediği şeklindeki yorumlar gelince büyük bir haksızlığa uğradığımızı düşünüyorum.
  • hilkatgaribesi • 22 Mart 2005 00:00 • #600559
    biz sainte pulcherie olarak özellikle eyüboglunun vokalini cok begendik back vokal detone olmadi söyleyemedi o dogru ama orkestra ve özellikle hatunun sesi süperdi cok üzüldüm finale kalamadiginiza..
  • iel_baphomet • 22 Mart 2005 00:00 • #600561
    merhaba ben istanbul lisesi'nin gitaristiyim.. burdaki çoğu yorum ikinci gün için yapılmış ama sanırım kimse bizi dinlememiş.. biz dream theater - a change of seasons part 1 - the crimson sunrise çaldık.. cumartesi son grup olarak çıktığımız için yaklaşık 500 kişi vardı bizi dinleyen.... sahne arkasındaki adamlar ve dinleyenler iyi çaldığımızı söylediler..

gs'nin iyi çaldığuı söyleniyor ama çıkamadılar maalesef.. bir de pazar günü scorpions söyleyen arkadaşı tebrik ediyorum, gerçekten çok iyiydi...

neyse, finalde görüşürüz..
  • oceanspray • 22 Mart 2005 00:00 • #600562
    ben kenan evrendenim.. acdc vokalimize ödül bekliyorum ama bestemiz elenmeyi hakediyodu açıkçası..bizim çıktığımız akşam beste dalında iddialı tek okul hüseyin avniydi bence..çok eğlenceli bi sahne performansları vardı.. özellikle kopan gitar askısını bassçının toparlayışı ve gitaristin o şekilde (ayağını monitöre dayayıp) solo atması takdire değerdi.. önlerdeydim de o sırada... ayrıca o gitariste "en trendy erkek" ödülü beklemekteyim =) ve klavye solosunu ben de beğendim.. yorumda ise en büyük rakibimizin mef olduğunu düşünüyorum, skin yorumu çooook başarılıydı..
  • hilkatgaribesi • 22 Mart 2005 00:00 • #600563
    change of seasons cok iyiydi..!