Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması

Bu konu şu haber ile ilgilidir: KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması
  • Chogaw • 21 Mart 2005 00:00 • #600511
    biletle de olmuyor arkadasim.ADnan menderes aL olarak yaklaşık 180 bilet sattık.Orda faal olarak da bulunduk.ama sanırım elenmişiz.jüri neye oy veriyor anlayamadım.
  • SLayraCkEr • 21 Mart 2005 00:00 • #600512
    @mitolojik

Çaldığınız yorum Korn la örtüştüğü için öyle bir tanım kullandım..
    Korn yorumunu henüz dinlemediysen bence bir dinle..(dotça :) )

by
  • LooP • 21 Mart 2005 00:00 • #600513
    ümraniye anadolu olarak finaldeyiz!! fakat zannetmiyorum ki tekrar 150 kişi toplayalım. 10+15 ytl bilet parası hepimizin belini büker. abi kenan evren kenan evren bu ne ya? cidden fanatikliktir yaptığınız!! blondie çaldılar ve açıkcası sarmadı beni.( İhsan Kurşunluoğlu lisesi çıkmazsa cidden yazıklar olsun kasdav a!!! another brick in the wall u söyleyen okulu bilmiyorum ama onlarda süperdi.
    istek kaşgarlı mahmut öğrencilerine cidden acıdım. pek hoşlarına gitmemiştir gördükleri tepki bence :D
    hangi okullar finale çıktı bi yazsanız süper olur
    (not : whisper ı çalan(kadir has galiba) okulun solisten ziyade bence vokali(klavyedeki hatun) süperdi, şarkıyı onun söylemeini tercih ederdim :P )
  • FranticDrummer • 21 Mart 2005 00:00 • #600514
    Tanrı Serhat Hacıpaşalıoğlu'nun cezasını versin.İçerde kimse yokken,bitek o varken bostancı gösteri merkezi kafasına yıkılır inşallah.Böyle olcağını bilseydim ,Bagetlerimi o herifin biyerine monte ederdim.Ama neyse seneye bende gerçek grubumla katılırım.Zaten liselimisin değilmisin önemli değil,önemli olan para.Bizde sevdiğimiz ama pop müzik yarışması olduğu için içine tam anlamıyla koyamadığımız metal imizi seneye koyarı.Başkaları gibi Slayer çalarız hemde alasını(tabi saçlarımız uzun bi biçimde nsl işse) serhat kokoşunun öünede yeşillikleri attık mı 1. yiz. tamam ya olayı çözdüm ben.Arkadaşlar seneye herkes aynı miktarda rüşvet versin bakalım ozaman kimler finale kalıcak.Neyse ya albümü yapınca serhat kokoşuna gödercem imzalı bitane.Arkasınada yazıcam:zamanında kasdava katılmıştık ama kazanamadığımızı 1 gün sora öğrendiğimiz için.Olay anında popona monte edememiştim bagetlerimi.Senden rica ediyorum serhatcım,bu albümü dinle sorada biyerine monte et,benim işim var 2. albümün kayıdındayım....Evet aynen bunları yazıcam.Oh be rahatladım.
  • JasonBassPlay • 21 Mart 2005 00:00 • #600515
    chogaw ben tim in arkadasiyim.cok iyi caldiniz vokal az duyuldu ama olsun.Slayeri herkes calamaz oyle.Bestede iyiydi.
  • Chogaw • 21 Mart 2005 00:00 • #600516
    vokalin az duyulmasının nedeni ses sistemiydi.Hiçbir okul sahnedeyken ses problemi olmazken biz ses sisteminin azizliğine uğradık ve uğultular,cızırtılarla boğuştuk.Kimin nasıl kazanacağı belli.Kasmaya gerek yok.eğlenelim yeter..
  • mitolojik • 21 Mart 2005 00:00 • #600517
    SLayraCkEr burada seninle ağaz dalaşına girecek değilim, sana basit bi hatırlatmada bulundum yalnızca, müzik bilgime gelince erişemeyeceğin kadar uzaklardayım, öyle uzansan yakalayabileceğin cinsten değil.. KORN' un PINK FLOYD' un ve birçok müzik grubunun ve solo solistlerin antolojisini çıkartıyım sana dakikada, istersen bunu karşılıklıda yapabiliriz.. Öyle yok birde ondan dinle gibi ukalalıklar etmenin hiçbir mantığı yok, hepsini çok iyi dinledim ve biliyorum.. Senin yaptığın; Müslüm Gürsesin albümünde Paramaparça şarkısının imzasına Müslüm Gürses yazmak gibi birşey... Kendine İyi Bak..
  • r_mortis • 21 Mart 2005 00:00 • #600518
    finale kalan okullar;
    ahmet buhan lisesi
    bahcesehir ataturk lisesi
    bakirköy lisesi
    besiktas ataturk anadolu lisesi
    besiktas sakip sabanci anadolu lisesi
    dede korkut anadolu lisesi
    fmv özel isik lisesi
    general ali riza ersin lisesi
    göztepe ihsan kursunoglu lisesi
    gungoren izzet unver lisesi
    habire yahsi lisesi
    haydarpasa lisesi
    huseyin avni sözen anadolu lisesi
    ist. koy hizmetleri anadolu lisesi
    istanbul lisesi
    kadikoy anadolu meslek ve meslek lisesi
    kadikoy lisesi
    kenan evren anadolu lisesi
    kultur koleji
    maltepe kadirhas anadolu lisesi
    mef lisesi
    özel alman lisesi
    özel avrupa lisesi
    özel saint benoit fransiz lisesi
    silivri özel balkan lisesi
    umraniye anadolu lisesi
    uskudar lisesi
    uskudar mehmet rauf lisesi
    vefa anadolu lisesi
  • JasonBassPlay • 21 Mart 2005 00:00 • #600519
    aynen ya monitorlerden ses alamadim , soloyu duyamadim bassciya donup caldim bende....yapicak bisi yok yani
  • r_mortis • 21 Mart 2005 00:00 • #600520
    blondie hakkinda yorum yapan arkadasimiza seslenyorum bizim okulun bestesi nasildi sence? ben söledim ama sanirim ses cikmamis cok duyulmamis....