Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması

Bu konu şu haber ile ilgilidir: KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması
  • flat5 • 20 Mart 2005 00:00 • #600480
    Kenan Evren Anadolu cok iyidi ozellikle solistleri emel ve besteleri cok iyidi
  • kurtforyou • 20 Mart 2005 00:00 • #600481
    yeşilkoy anadolu lisesinin gitaristi olarak ordaydım ve maalesef distortion pedalının azizliğine uğradık
    50 wattlık anfilerin onune mikrofon konulması ki biri o kadar bile değil,provaların sesler oturtulmadan sona erdirilmesi ve minnacık kulislerde 20-25 kişinin birikmesi kasdav ın iyi bir organizasyon olmadığını hatırlatsa da bana sahnede yaşadığım o dakikaları hayatım boyunca unutamam heralde
    bence seyircinin en çok şarkıya katıldığı performans bizimdi ve her grubun aşırı derecede özenti olduğu o ortamda kendi duruşumuzla fark yarattığımız kanısındayım
  • AMYLEE • 20 Mart 2005 00:00 • #600482
    arkadaş onu kasdetmemişti...yani sahnede şov yapmadık...sadece izleyiciler olarak pankart açtık demek istedi...kuleler yapıp destekledikk ki bizim üstünlüğümüzü görsünler diye..madem izleyici desteğiyle kazanılan bir yarışma öyleyse burdan yakın...hem şarkımızla hem de izleyicimizle ADNAN MENDERES ANADOLU LİSESİ süperdi...
  • AMYLEE • 20 Mart 2005 00:00 • #600483
    nobody's wife i söleyen okul cok kötuydu.... kusura bakmasinlar ama bi kere giris sözler yanlisti sora gercekte sarkiyi söleyen kadinin sesi alto.... nese yaaa iyi olan kazansin....

nobody's wife mı home mu??yoksa ben mi karıştırdım??...
  • C-hun • 21 Mart 2005 00:00 • #600484
    Genel olarak harika atmosfer içerisinde gruplar çok güzel performans gösterdiler. Fakat ses sisteminin çok iyi olduğu söylenemez :( Gecenin en kötü grubu hangi okul tam olarak hatırlamıyorum ama Ajdan'nın Yaz Yaz Yaz adlı parçasını söyleyen gruptu. Üsküdar lisesi başarılı bir sahne performansı ile ortalığı dağıttı. Sonra hem keman çalan bir solist arkadaş vardı o da oldukça başarılıydı. Another brick in the wall a ne demeli. Çocuklar duvar olayını güzel yapmışlar. Fakat kim ne derse desin Kenan Evren lisesi'nin solist'i Gamze sahne performansı ve büyüleyici sesi ile mükemmeldi. Aynı şekilde grupta bir harikaydı. Bana göre sahne şovu,ses+grubun başarısı onları finale taşıyacak. Hele ki o Kenan Evren Lisesinin desteği çocuklar harikasınız size diyecek başka söz bulamıyorum. Benim zamanımda bizim lise bu tür organizasyonlara katılmadı. Ama katılsaydı ben solist olarak Reamonn-Super Girl ile katılırdım. Kuzen sana inanıyoruz Kenan Evren Finallere katılacak bunu herkes görecek. Yarışma hakkında konuşmak isteyenler mail atabilirler [email protected]
  • SLayraCkEr • 21 Mart 2005 00:00 • #600485
    KASDAV ın her iki gününede sabah 8:30 dan itibaren olay yerindeydim. Hemen hemen tüm kulisleri gezdim, eski dostları, tanıdığım insanları gördüm..İnsanların birbirleri hakkındaki yorumlarını topladım..Fotoğraflar çektim..

Her okul için müzikal ve görsel anlamda olayın ehli arkadaşlarımla yorumlar yapıp bunları kaleme döktük..
    Saat gece 1 ve evime ancak ulaşabildim..Malum 2 gündür uykusuz denilebilinecek durumdaydım..
    Yarın sizlerle tüm yorumlarımı paylaşacağım..

Ama kısa notlar eklemem gerekirse
    Soul Sacrifice yi geçen sene bahçeşehir koleji mükemmele yakın yorumlamıştı ama bilindiği gibi jüri JÜRİ değildi..

Bu seneye ilişkin acil not ise Beşiktaş Anadolu Lisesineydi..
    Müzikal anlamda 19 Martta beni en çok doyuran ve profesyonel görünümlü gruptu.Yan fülüt çalan arkadaşın ki (knsvtr.ana dalım yan fülüttü) çaldığı sololar yapılan armoni ve şehnaz longa alkışı hakediyordu.

İzzet Ünverdi nin Orhan Gencebay coveri gerçekten çok iddalı ve tuttu...
    5 Yıldır gördüğüm en düzgün Dream Theater yorumunu 20 mart gecesi Galatasaray lisesi sergiledi...
    20 Mart gecesi kültür koleji Slayer çalarak son noktayı koydu bence geceye..Gitarist Alper gerçekten doğal bir gitar-brutal-scream vokal karışımı yetenek !!

Dhaa bir sürü dipnot ve yorum var..

Görüşmek üzre..

Not: Ücretsiz video kaydı ve fotoğraf isteyen olursa tüm sırasıyla tüm okulların var :)

MSN : [email protected]
  • mitolojik • 21 Mart 2005 00:00 • #600486
    Kuzenim diye söylemiyorum, Haydarpaşa Teknik Lisesinin Davulcusu kadar sağlam davul tekniğiyle çalıp o davullardan öyle ses çıkartmayı başarabilen başka bir Lise davulcusu varsa hemen yazsın buraya..!! (Abin seninle gurur duyuyor Barbi.. izzet)
  • Morg_Gardiyanı • 21 Mart 2005 00:00 • #600487
    Yavrum Barbaros öyledir şarkı bittikten sonrada ayaga kalktı ve o güzel el hareketini yaptı ben o olaya bittim zaten bn bu arada Haydarpaşa teknik okullarının basscısıyım nihaha
  • Morg_Gardiyanı • 21 Mart 2005 00:00 • #600488
    Ha birde söyleymei unuttum allah adnan menderese lisesinin belasını versin kulisin çatısına atlıyarak kafamda ampul kırdılar helala olsun allahtan şapka vardı kafamda yoksa onları oraya gelip kaç kişiolursa olsun dövüyodum
  • Morg_Gardiyanı • 21 Mart 2005 00:00 • #600489
    Ya pardon taksit taksit yazıyorum bir okul vardı zombie caldılar bass pertüsyonları tamamen yanlıstı ve vokale helal olsun diyorum sesi cok güzeldi sahne performansıda