KASDAV ın her iki gününede sabah 8:30 dan itibaren olay yerindeydim. Hemen hemen tüm kulisleri gezdim, eski dostları, tanıdığım insanları gördüm..İnsanların birbirleri hakkındaki yorumlarını topladım..Fotoğraflar çektim..
Her okul için müzikal ve görsel anlamda olayın ehli arkadaşlarımla yorumlar yapıp bunları kaleme döktük..
Saat gece 1 ve evime ancak ulaşabildim..Malum 2 gündür uykusuz denilebilinecek durumdaydım..
Yarın sizlerle tüm yorumlarımı paylaşacağım..
Ama kısa notlar eklemem gerekirse
Soul Sacrifice yi geçen sene bahçeşehir koleji mükemmele yakın yorumlamıştı ama bilindiği gibi jüri JÜRİ değildi..
Bu seneye ilişkin acil not ise Beşiktaş Anadolu Lisesineydi..
Müzikal anlamda 19 Martta beni en çok doyuran ve profesyonel görünümlü gruptu.Yan fülüt çalan arkadaşın ki (knsvtr.ana dalım yan fülüttü) çaldığı sololar yapılan armoni ve şehnaz longa alkışı hakediyordu.
İzzet Ünverdi nin Orhan Gencebay coveri gerçekten çok iddalı ve tuttu...
5 Yıldır gördüğüm en düzgün Dream Theater yorumunu 20 mart gecesi Galatasaray lisesi sergiledi...
20 Mart gecesi kültür koleji Slayer çalarak son noktayı koydu bence geceye..Gitarist Alper gerçekten doğal bir gitar-brutal-scream vokal karışımı yetenek !!
Dhaa bir sürü dipnot ve yorum var..
Görüşmek üzre..
Not: Ücretsiz video kaydı ve fotoğraf isteyen olursa tüm sırasıyla tüm okulların var :)
MSN :
[email protected]