-
bizim okulda katılıyo cumartesi günü hoobastank-the reason la ama iyi olucağını sanmıyorum...
-
İyi olanın kazanması dileğiyle. Garaj ailesi olarak orada buluşalım mı, ne dersiniz? Eğer buluşacak arkadaşlar varsa bana özelden ulaşsın...
-
İki günede gideceğim..
Yorumlarımı sizlerle paylaşmak dileği ile..
İyi olan kazansın ne diyim ama Serhat Hacıpaşalıoğlu adı varsa malesef iyi ve onu aynı cümlede kullanamıyoruz :(
-
DT den learning to live çalmıştık 2 sene önce .. 12 dakikalık şarkıydı nasıl da kasmıştık...
ödüller genelde güzelce giyinmiş bayan solistli ,kulağa değil göze hitap eden gruplara verilir .. üzülmesin genç müzisyen arkadaşlar
çıkın çalın istediğiniz şarkıyı,hayatınız boyunca unutamayacaksınız
-
pamela'da jüri arasında...pınar aylin(!!!)de çıkacak sahneye!!inanabiliyomusunuz??kulaklarımı tıkıycam!!
-
bizim okul 170 kişii...ama nolur bilemeyiz..kazanırsak biz kazanırızz eğer seyirciye oynarsalar=)
-
Pamela dediğin hatun tamam kişisel olarak bende oturup dinlemem ama bu ülkedeki en tecrübeli müzik bilgisine sahip vokallerden..Yılllarca teomana vokallik yaptı ve önceside var..
sewdiğimden değil.. hakkı yenmesin :)
Pınar Aylin e gelince, bacak kaldırsın o (tabee varsa :D :D )
şarkı filan söylemesin..
-
ben buna para verip gitmem para vermeden gitmenin bi yolunu bulursam giderim
kadir has la çıkacak olan ritm gitarist arkadaş benim kankadır uyuzdur falan ama olsun
hayrullah kef. deki basçıda benim arkadaştır biraz uyuzdur bi de azcık kiloludur ama olsun gidin dinleyin bu ikisine tezahurat yapın,
-
kadiköy lisesini destekliycem...
davulcu kankam olur
ayrıca geçen seneki okulum...
geçen sene biz katılmamaştık
-
vefa lisesi olarak bizde oradayızzz :D