-
En İyi Yorum: Özel Saint Benoit Fransız Lisesi
En İyi Kız Solist: Özel Saint Benoit Fransız Lisesi - Seçil Akmirza
En İyi Erkek Solist: Vefa Lisesi - İhsancan Temizkan
En İyi Orkestra: Özel Saint Benoit Fransız Lisesi
En İyi Sahne Performansı: Özel Saint Benoit Fransız Lisesi
Barış Manço Beste Ödülü: Kadıköy Anadolu Meslek Lisesi -Taylan Çivici
En İyi Show: Dans Kültür Koleji
16 YSK-En İyi Enstrüman: Özel Avrupa Lisesi - Barlas Özemek
Blue Jean Özel Ödülü: Bahçeşehir Atatürk Lisesi
Hey Girl Özel Ödülü-En Trendy Kız: Darüşşafaka Lisesi - Hazal Kazancı
Alem FM Özel Ödülü: Maltepe Kadir Has Anadolu Lisesi
Jüri Özel Ödülü: [Müzik] - Mustafa Saffet Anadolu Lisesi
Jüri Özel Ödülü: [Dans] - Bahçeşehir Atatürk Lisesi
heralde antihiphop mustafa saffetten ;p melancholy i onlar çalmaya gayret etmişlerdi :D
@Galatasaray Lisesi geçen seneki gibi katılma planı yapıyorsa bence hiç katılmasın.. Biz kasdavda ordan Candan cıklar görmeye alıştık senelerdir :)
Serhat Hacıpaşalıoğlu bile şaşırdı geçen sene... Bir galatasaray a birde İstanbul erkek lisesine...Onlar "söyleeee, buldunmmmeeeaaa,aradıığınn aşkıı söyleeee" gibi bi işe girişmişlerdi..
Malesef geçen sene çalıştırdığım grup bazı engellerden katılamıyor bu sene..
Bakalım izlemeye gideceğiz, bakarsınız seneye farklı bi okulla gene döneriz bostancıya :)
herkeze başarılar..
-
bassçı+dansçı olarak ordayım.. torpilsiz bi kasdav bekliyoruz bu sene diicem ama.. yani hayal rüya falan işte =))))
-
Ayrıca bu seneki jürilerden bazıları ; Mor ve Ötesi , Nev , Gece Yolcuları.
-
traş kasdav traaaaşşş.hala anlamadınız mı ya?
-
Mor Ve Ötesi böyle bir handycap te yeralmaz ama aldıysada yazık !
-
aslında hiç gidilmemesi, izlenmemesi gereken bir yarışma ama memlekette başka bir organizasyon olmadığı için herkes eli kolu bağlı gidiyor çalıyor, izliyor v.s.
parayı asıl amaç eden bu organizasyon geçen yıl olayı abartmış ve kapasitesinin çok üstü izleyici almıştır; güvenlik olayı sıfırdır, saat 8 den sonra kapıda görevli kalmaz tinercisi, manyağı herkes içeri girer millete laf atar, sonra kavga çıkar.. Geçen yılki jüride seyyal taner bile vardı, yarışmayı düzenleyenlerin müzik kavramına getirdiği tanım da ayrı bir merak konusudur..
jartiyerle şarkı söyleyenlerin, soyunanların, orasını burasını açacakların kesinlikle ellerinin boş dönmeyeceği garanti bir yarışmadır.
aldığım duyumlara göre bu yıl pek çok okul bu yarışmaya katılmayacakmış protesto etmek için ancak ne yazık ki blue jean in yapacaüı yarışma da kolpa çıkınca yine sanırım herkes çalacak gidecek izleyecek
yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum?:D
-
Öğrenci-eğitmen etik ahlakına ne kadar uyar bilmiyorum ama o jartiyerli soyunan kızla çıkmıştım ;p
haklısın...soundcheckin önce nato diye sonrada kolpa çıkması kötü oldu..
-
bişi sormak istiyorum bilen varsa beni aydınlatsın gsl elemelere cumartesi mi çıkıyo pazar mı?
-
Florya Tevfik Ercan Lisesi olarak katılıyoruz. Basscı olarak orada olacağım. Özel okulların avantajı çok büyük ama bizi küçümsemesinler. Bizim okulun tesisatı yok bi boqu yok. Kendi maddi gücümüzle çalıştık. Evanesence - Tourniquet 'le katılıyoruz. Bu sene jüride Deniz Seki var diye duydum. Ayrıca KASDAV'da bu sene rekor okul katılımı varmış. Duyduğuma göre 65 okul katılacakmış. Cumartesi günü görüşmek üzere...
-
ahh ahh ne üzgünüm KASTAV'a gidemicem diye umarım bu 4 senelık lise hayatımda 1 kere bile olursa olsun gideriz nasıl yaa 65 okul katılıyo bizim okul katılmıyo ne şanssızız biz yaa:((((((((
kastav'a gidecek olan şanslı insanlar benim yerimede eglenin bari:))))) (sizi çok kıskanıyorum ama hadi yine neyse)
olmazsa bir gün müzik eğitimi alırım kendi okulumuda gelecek senelerde KASTAV'a sokarım(imkansız tabı ki)
bence tabi ki özel okullar derece yapıcak mahaşşallah onları o kadar güzel hazırlıyolarki
ama umarım devlet okulları kazanır amin!!!! ve özel okullar kıskançlıktan çatlarlar:)))))
hadi millet!! 25 mart ta bensizde olsa çoşun eglenin:)))) (darısı benim başıma)
iyi eğlencelerrrr