Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması

Bu konu şu haber ile ilgilidir: KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması
  • akifguclu • 20 Mart 2005 00:00 • #600470
    bizim okulda ordaydı. Adnan menderes anadolu lisesi. Slayer çaldılar ve bi tane de beste vardı. Bence çok iyiydiler. Ayrıca neden sürekli böyle yarışmaları kötülüyorsunuz ki sanki memlekette başka yarışma var. Zaten müziğe önem verilmiyor en azından elinizdekinin değerini bilin.
  • Dost-o • 20 Mart 2005 00:00 • #600471
    Güzel bir yarisma oldugunu söyleyeblirim. Çok yetenekli arkadaslar1m oldugunu gördüm. Hepsi övgüye deger bir performans sergilediler.
    Yar1smaya gec geldim cünkü P1nar Aylin'e katlanamayacag1m1 düsünüyordum.
    Içeri girdigimde Bring me to Life'1 duydum. Eyüboglu Koleji'nin yorumu orijinaliyle neredeyse ayn1yd1 gerçekten çok iyiydi.
    Özellikle Besiktas Anadolu Lisesi'ndeki fülütçü çocugu çok begendim. Yarismanin en renkli simalar1ndand1.
    Sevemedim Kara Gözlüm yorumu da oldukça iyiydi.
    Seyh Samil Lisesi'nin Uzun 0nce Bir Yoldayim yorumu as1k gelenegine ne kadar ayk1r1 buldumsa da oldukça hostu. Gecenin fakl1 renklerini olusturdular. Tekdüze Amerikan sark1lar1 aras1nda farklarini ortaya koydular. Erenköy K1z Lisesi'nin sark1lar1 degil ama seyircileri harikaydi.

Ve o igrenç prezervatif promosyonu gerçekten gecenin saçmal1klar1ndand1. Bir genç olarak üzüntü duydum ve de k1nad1m aç1kças1. Ne demek istediklerine ben de Fransiz kaldim.
  • Tormenta • 20 Mart 2005 00:00 • #600472
    Arkadaşlar dün ben de Florya Tevfik Ercan Lisesi'nin basscısı olarak oradaydım. Atmosfer kesinlikle kusursuzdu. Yarışmaya 6. sırada çıktık yorum dalında yarıştık.

Diyorum ki eğer finallere kalırsak finalist Garaj arkadaşlarla buluşalım.
    Email adresim [email protected] msn'den ulaşabilirsiniz.
  • superisi_89 • 20 Mart 2005 00:00 • #600473
    bizim okul ilk defa bu sene katıldı.5.grup olarak sahneye çıktık ve zombi'yi söyledik.açıkçası bu kadar iyi çalabileceklerini ve performansın bu kadar güzel olabileceğini düşünmemiştim.ilk defa sahneye çıkan bir grup için hiç de fena sayılmazdı yani.
    organizasyona gelirsek...tam anlamıyla berbattı.yapılan reklamlar,koltukların kaldırılması gibi liste uzayıp gider.geç başlaması yetmezmiş gibi bir de her grup sahneye çıkmadan önce dakikalarca bekledik.bir türlü saheneyi ayarlayamadılar.
    umut ediyoruz ki final daha güzel olur!!!!!
  • hendrix_seboww • 20 Mart 2005 00:00 • #600474
    ben de en çok beşiktaş atatürk anadolu lisesini beğendim:) onun dişinda anlayamadıım bişi var dream theater steam of consciousness calan grup o soloyu enteresan bi hale çevirip dance of eternity le kariştirmiş zor bi solo o belli de hehe copy paste sacma olmuş
  • halimiz duman • 20 Mart 2005 00:00 • #600475
    şahane olmasada en azından genç müzisyenlere bir şans tanıyan bu organizasyon dün gece özellikle beşiktaş anadolu bahçeşehir anadolu ve köy hizmetlerinin harika europe yorumuyla şenlendi. uzun ince bir yoldayımda güzeldi. bir madonna yorumu vardıki sormayın gecenin içine dışına etti abi grupta gitarist yoktu iki hatun anırdı sadece davulcu zaten bir alem zorla oturtmuşlar onu oraya belli çocuk çok isteksizdi. birde sahneye beyaz gelinliğimsi bir kostümle çıkan vokal vardı çok güldüm. tribünlerdeki ucu sivri demirler kazaya daetiye çıkarıyordu öylede oldu yazık ya biraz dikkat millet oraya eğlenmeye geliyor. bu akşamki ataşehir lisesinide kaçırmayın derim ve bostancıya uçarım.
  • r_mortis • 20 Mart 2005 00:00 • #600476
    nobody's wife i söleyen okul cok kötuydu.... kusura bakmasinlar ama bi kere giris sözler yanlisti sora gercekte sarkiyi söleyen kadinin sesi alto.... nese yaaa iyi olan kazansin....
  • Morg_Gardiyanı • 20 Mart 2005 00:00 • #600477
    ilk once aynı kulisi paylastıgım sabancı bakırkoy liselerine selamlarımı yolluyorum cok iyi ve kafa insanlar bende eve adımımı daha yeni attım HAYDARPASA TEKNİK OKULLARI nın basscısıydım ortam o kadar iyi olmasada özellikle dünkü prezervatif faciası birdesanırım orda yaş ortalamsı genelde 13 14 yastı ve ben en cok bu olaya şaştım ayrıca dunku yarısmada pınar aylin sarkıları soylıyenleredirek cekinmeden ALLAH BİN TÜRLÜ BELANIZI VERSİN diyorum hernese gelelim bu aksama ortam süperdi beni en sıkan olay bu sunucuların habıre jüriyi ve sponsorları yağlaması hiç hosumagitmedi neyse şimdi biz sahneye cıkacagımız zaman fazla bi ilgi beklemiyoduk çünkü daha ilk senemizdi fakat beste insanların cosması (Birdebenim ), Another brick in the wall parcasıyla milletin kopması sonra kulisten kafeteryaya attıgım adımlarda görenlerin bana hey dostum cok iyidiniz demesi acıkcası cok hosuma gitti herkese cok teşekkür ediyorum önemli olan burda bu ortamı paylaşmak bu kadar iyi rock cı ınsanları bir arada gormekti. (acıkcası bi ödül kazanarısakta işime gelir hani) mıhabbet ve bilimum herşeyi paylaşmak isterseniz [email protected]
  • Chogaw • 20 Mart 2005 00:00 • #600478
    Seyirci sovuna bakilirsa sanirim en iyi show bbizimdi:) pankarttan tutun soyunup 3-4lü kulelere kadar her türlü deişik figürü sergiledik :) ADNAN MENDERE ANADOLU LİSELİYZZZZ
  • r_mortis • 20 Mart 2005 00:00 • #600479
    soyunmak bi marifetse o zamanciplak cikilsaydi arkadaslar acikcasi böyle seylere cok karsiyim.. ayrica prezervatif rezilligide ayri bi konu...cok sacma böyle seler... ben habire yahsinin solisti ulasmak isteyen [email protected]