Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması

Bu konu şu haber ile ilgilidir: KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması
  • htaskin • 23 Mart 2005 00:00 • #600624
    BAYLAR BAYANLAR BIRAKIN ONA BUNA ÇAMUR ATMAYI 26 MART 2005 GUNU BOSTANCI GÖSTERI MERKEZINE GIDIN VE MUZIK DINLEYIN MUZIK ....BU COCUKLAR IYI KOTU OYLE VEYA BOYLE CALISIP GELMISLER .BIRAZDA ISIN OLUMLU YANINDAN BAKIN.
    VE...VE...VE. "STILL LOVING YOU " DINLEYIN VE HISSEDIN....
    H.T.
  • htaskin • 23 Mart 2005 00:00 • #600625
    Pazar günü Göztepe ihsan kursunoglu lisesinin yorumcusunu ve bestecisini,keman solosunu ,kanuncusunu dinleyin ve zevk alin .
    Kötü olanlari yuhalamayin onlarda iyi bir seyler yapmak için yola çikmislar ama olmuyorsa onlari da medeni cesaret gösterip çiktiklari için alkislayin .Sadece alkislarinizin dozu degissin iyi ile kötü arasinda.Bunu basarin artik .Orada sizde olabilirdiniz.
  • Solonor • 23 Mart 2005 00:00 • #600626
    öncelikle Alman Lisesi'nden selamlar...
    Ben grubun Gitar&Vokal i olarak, öncelikle tüm finale kalan arkadaşları tebrik ediyorum. Yarışmaya gelicek olursak, soundcheck in yetersiz olmasından tutun, backstage in çok kolpa olmasına kadar bir sürü eksi var. Bunların da giderilmesini dilerdim finalde ama imkansız sanırım..

Bu arada bazı arkadaşlar çaldığımız parçanın adını merak etmişler, "Megadeth - A Tout Le Monde" çalıyoruz.

Finalde herkese başarılar diliyorum...
  • CADAlozzZ • 23 Mart 2005 00:00 • #600627
    biz uğur lisesi olarak hole celebrity skinle katıltık c.tesi ve sahnede basımıza gelmeyen kalmadı. çamur atmak değil milletin yaptığı. bazılarınınki pürüzsüz geçti bazılarınınki de b.ktan. bizim basımıza gelenlerın hepsi kesınlıkle teknik sorundu ama eminim kii bunu kimse göz önüne almadı. ama artık seneye katıldıgımızda bazı seylerın önlemıni alcaz harbi....
  • Elerki • 23 Mart 2005 00:00 • #600628
    Selam!Ben Göztepe Ihsan Kursunoglu Lisesi'nin solisti Elerki Taskin.Hakkimizda yapilan yorumlar genelde oldukca iç açici,tesekkür ederiz.Bu yarismada finale kalan her okulun ödül sansi oldugunu düsünüyorum.Herkes bir emek sarfetti ve karsiligini alacaklardir.Evet Konservatuar ögrencisiyim ama YARI ZAMANLI yani iki okula devam ediyorum ve hala LISE ÖGRENCISIYIM.Güzel Sanatlar Lisesi'ne gelince,bildigim kadariyla onlar da katilabiliyor olmalilar ama neden katilmadiklari konusunda bir fikrim yok.Cumartesi herkese bol sans!
  • r_mortis • 23 Mart 2005 00:00 • #600629
    kasdav hakkinda bi cok rivayetler, yalanlar, sahtekarliklar soyleniyor.... ben bi cogunun gercek olduguna inaniyorum ve artik lise ögrencilerinden olusan! asla para gibi olaylarin dönmedigi! duzgun bi yarisma haline donmesini diliyorum... cunku dilemekten baska yapabilecegim bisey yok... hep diyorum iyi olan hakkiyla kazansin... bazi arkadaslarimiz okul propogandasi yapmayalim diyor ben bunu sacma buluyorum.. tabiii her okuldaki kisiler kendi okullarini ovucek.. bu cok normal. ben sunu soyleyebilirim bizim okul bizim arkamizda olmadigi halde o kadar cok yardim etmedikleri halde biz calistik ve su an finaldeyiz.....
  • mitolojik • 23 Mart 2005 00:00 • #600632
    Ben onu bunu bilmem.. Beylerr kimse müziği felan bırakmıyor HAYDARPAŞA TEKNİK Sizlere sesleniyorum.. İnada inat durun.. Önümüzdeki sene kardeşlerimden PINK FLOYD - HIGH HOPES ı dinlemek istiyorum herkes kaldıramaz o parçayı, kaldırttırın millete.. apışssın herkez.... sözmü... ONUR BARBARAOS sizlere sözüm..
  • htaskin • 23 Mart 2005 00:00 • #600633
    Bakin beyler elenen rüsvetten söz ediyorda ..biz nerede yanlis yaptik demiyor.
    Kardesim; bakin jüriye bu insanlar profesyonel müzik yapan insanlar birazda onlarin müzik kültürlerine saygi gösterin.
    Tamam ses düzeni bozuk olabilir,yaslari geçmis ve o okulu bitirmis olanlar katilmis olabilir, ne oldu bakin bu internet sayesinde hemen ortaya çikti ve eminimki onlar diskalifiye edilecekler.
    Ama artik rüsveti konusmayin bu jürüdeki insanlar her çiktiklari sahne için binlerce dolar alirken neden 500 YTL rüsvet alsinlar.Birazda igneyi kendinize batirin ve utanin.
    Birakin bu bos seneryolari o insanlari da rencide etmeyin..Daha sonra böyle jüri üyelerini de bulamayacaksiniz bu dedikodulariniz yüzünden.
    Size en güzel örnegi simdi veriyorum.Elemeleri ben de izledim ve kendini begenmis GALATASARAY'lilarin nerede ise parça süresi kadar insani biktiran hazirlanma sürelerini sabirla bekledik.
    Ayrica jürünin arkasinda nasil da GALATASARAY liselilerin jüriye baski yaptiklarini gördüm ve jürinin bundan etkilenmeden karar verdigini ertesi gün kararlarindan ögrendim.
    Bu jüriye haksizlik yapmadan birazda bu konuda profesyonel olan bu insanlarin düsüncelerine saygi göstererek birakin islerini yapsinlar sizdeeeeeeeee gidin cumartesi günü BOSTANCI GÖSTERiYE müzigin keyfini çikarin esinizle dostunuzla
  • çmr • 23 Mart 2005 00:00 • #600634
    dun athena grubu kayıtları izlemis ve seyh samil lisesininde finali hakettigini soylemisler..juride yaptıgı hatayı anlamıs ve seyh samil liseside fınale katılacakmıs...zaten bencede seyh samil ve bahcelievler a.l iyi okullar arasındaydı..gecte olsa adalet yerini buldu...
  • Noryth Aquanum • 23 Mart 2005 00:00 • #600635
    Ben Kadir Has Anadolu Lisesi'nin ritm gitaristiyim...İki dalda finale kaldık...

Öncelikle Slayer çalan arkadaşları takdir ediyorum ama yarışma konseptine uygun bir şarkı çalmadıkları için elenmiş olabilirler(elendiler mi bilmiyorum) ; eğer çıktılarsa tebrikler kendilerine...Gönül isterdi ki biz de çıkıp bir Spirit Crusher patlatalım , ardından elenelim :P

Bana mı öyle geldi bilemiyorum ama Hayrullah Kefoğlu'nun gitarlarından birinde bir problem oldu sanırım...Yoksa Epica coverları çok sağlamdı diye düşünüyorum...Yine de şapkalı brutal vokal yapan elemanı görünce koptuğumu söylemeden edemeyeceğim :)

Ayrıca Still Loving You söyleyen arkadaşı tebrik ediyorum...Sırf şarkıyı dinlemek için kulisten koşa koşa salona geldim , yanımdakiler ben kendimden geçerken tip tip bana bakıyorlardı :) Ama yüksek oktavlarda zaman zaman sesi çatlıyor sanırım , biraz daha çalışırsa çok iyi işler çıkarır(ayrıca yanılmıyorsam kız arkadaşı iyi arkadaşımdır okuldan :) )

Bir de Dream Theater - Another Day güzeldi , diğer okulları tutmadım...AC/DC söyleyen okulun vokalini merak ettim açıkçası ; hakkıyla glam söyleyen bir elemana şapka çıkarırım orda...

Herhangi bir sorun çıkmadı bizim açımızdan , herşey çok güzeldi...Umarım hakeden kazanır...Herkese final günü başarılar...