-
Ben 2 slayer calan okuluda dinnedim (daha fazla varsa bilmiyorum) , cok iyilerdi 2 okulda , özellikle pazar gunu calan okulun gitar&vokali iyidi. Ayrica "I hate you" calanlar (timucinler) in bestede cok saglamdi....
-
selam arkadaslarrr :) evet.. kasdav da finale kalan okullardan biriyis... habire yahşi olarak bestedalında kaldık.. tüm finaldeki okullara ve bize sans diliyorum.. rakiplerimiz kaliteli :=) kib.. bu arada kasdav tamamen rüsvetle dönüyor bunu yetklili olan birisinin agzından aldım.... :) gecen seneki kasdavda daha gruplar sahneye cıkıyorken hangi okulların kazanacagı belliydi bana listeyi söledi ve aynen o okullar kazandı :(( ama genede kasdav ortamı yetioo yaaaaa..babayyy
-
Arkadaslar ayrica suna dikkat ettim pinar aylin 2 lafi 1 araya getiremeyen birisi.Okul yillarini anlatirken özellikle.....+ ses sistemi ona ve gece yolcularina gelince iyi 5x pinar aylin eden her bir lise grubuna kotu....herneyse...
-
birşey söylicemde jürinin iki günde farklı olması gerçektende saçma değil mi?.. kasdav da rüşvet olduğu geçen senlerden de belli ,ayrıca her okulun hazırlanma süresinde aksaklık çıkabilir galatasaray gerçektende iyi bir performans sergiledi, klavye ve solo gitar çok başarılıydı bence.
-
Jürinin farklı olması gerçekten mantıkdışı...Neden öyle bir uygulama var anlayabilmiş değilim açıkçası...
-
Merhaba, Galatasaray Lisesi'nin ritm gitaristi ve solistiyim.
Hakkımızda yapılan olumlu, olumsuz tüm yorumları okudum, düşüncelerini beyan eden herkese teşekkürler.
Kamera kayıtlarını tekrar izledikten sonra - öznel bir görüş olsa da bu -gerçekten iyi çaldığımızı düşündüm tekrar. Bize ithafen söylenenlerden bazılarını cevapsız bırakmaya gönlüm razı olmadı.
"Kendini beğenmiş Galatasaraylılar" tamlaması gerçekten mükemmel. Bu şekilde addedilmek adına ne yaptığımızı algılamaya çalışıyorum, sanırım bazılarımızın önyargıları izlenimlerinden daha ağır basıyor bu noktada.
Sound check'i keyfimizden uzattığımızı düşünen varsa gerçekten merak ediyorum, sahnede kullandığımız ekipmanın teferruatına hiç dikkat ettiler mi. Çıkıp 30 saniyede hazır olmayı elbet ben de isterdim. Ben bütün ses düzeneğini kurduktan sonra gitarımın sesini yarıya indirip bestemizin ortasına kadar da eski haline getirmeyen mikserci arkadaşa da sevgiler gönderiyorum arada tabii. Uzun - ve kendisiyle alakalı olmayan - sound checkimizden ötürü sinirlenmiş olsa gerek.
Geçen sene Don't Cry çalıp elendikten sonra telefon açtığımızda "hiç seyirciniz gelmedi" gibisinden bir beyanatla karşılaşılmıştı, bu sene jürinin arkasında bağıran o insanlar da geçen sene yapılan bu rezil açıklamaya karşı koyulmuş olan bir tepkiydi. Tabii olumlu tepki koyma erdemini göstermiş olmanın hata olduğunu anlamak zaman alıyor, bunun için üzgünüm. Katılmama kararı daha yerli bir tepki olurdu, bunu geç de olsa görüyoruz.
Ha bu arada Peruvian Skies'daki vokalimi Müslüm Gürses'e benzeten mahmutgungor31 'e de teşekkür ediyorum buradan, onur duydum ;)
Kişisel olarak ödül peşinde falan değildim, sadece final için randevu verdiğim arkadaşlarla görüşemeyecek olmama sinirleniyorum. Bilet almak mı? Bu adamlara para kazandırmak? ; )
Selamlar, sevgiler herkese.
-
Sözüm galatasaray lisesi gitaristine.....Bence bütün tayfayı topla gel!!!!Boşwer onlara para yedirmeyi..zaten arkadan girersin.Ne de olsa elini kolunu sallayan giriyo:))) Siz nasıl çıkamadınız hala anlamış diilim.Nye üzerine gitmiyosunuz bu olayın bunuda anlamış diilim....Tek kelimeyle süperdiniz.Haklısın biraz bekledik ama o ses sistemini kurmanın ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum!!!! Boşwer anlamayan anlamıyo.Ama beklesekte sonunda o müzik zevkini hayli hayli yaşadık.Helal olsun ne diyim.Ne de olsa pazar aynı kulisi paylaştık.Sevgilerle(Avrupa koleji gitaristi)
-
kesinlikle galatasaray lisesi hakkında yapılan olumsuz eleştirilere katılmıyorum...yarışma haricinde de müzikle ilgileniyorum ve kanımca çok güzeldi peruvianskies coverı...kasdav da bu yıl çalınan en iyi dream theater parçasıydı...vokal de gayet iyiydi hele klavyecileri süperdi...kesinlikle müzikal anlamda hakediyolardı finali...besteleri de gayet iyiydi...neyse arkadaşlar üzülmeyin sonuçta yarışmanın nası olduğu ortada....
-
Bu arada ikinci günü bilmiyorum ama birinci günde ben Beyolu İtalyanın bateristini ve Baal ın bateristini tek gecerim :)
-
kasdav da kesinlikle para konuşuyor bizim okulun grubu gayet iyiydi ama nedense elendiler ve bence elenmelerinin tek nedeni destek olmamasıdır yani az bilet az para.....