-
sevemedim karagözlümü söyleyen okul diskalifiye olmadı..yarışmadan kendi isteğiyle çekildiler..
-
nie çekilsinler ki yani herkes finale kalabilmek için çabaliyorken..ilginçççç!!!
-
İtalyan lisesi gitaristi ve grubun cok gusel o gaz cabaları benı hayret etti guseldiler bence
ozellikle gitarist leri gayet rahat ve cok gusel caldı ama o kurtaramamıs grubu belliki
-
bu kimseyi ilgilendirmez.herşeyin altında art niyet aramanında bir manası yok..saygılar..
-
Şike , rüşvet vs. gibi hurafelere inanmıyorum açıkçası...Az seyirciyle , kısıtlı imkanlarla(hatta imkansızlıklarla) iki dalda da finale kaldıysak iddiaları çökertiyor benim için...
Ayrıca Pazar günü Ümraniye Anadolu ile bizim okul arasında dostluk havaları esmiş...Ben savaş çıkar diye düşünüyordum açıkçası ama komşu tribünlerden önce bizim tribün onların okulu desteklemiş , daha sonra da onlar bizi desteklemiş(yanılıyor olabilirim ; tam tersi de olabilir)...Güzel şeyler bunlar ;)
Az ve öz çalışmalarla(gerçi elemelerden beri ilk kez bugün çalıştık , o da 1 saat :P) finale hazırlanıyoruz...Derece bekliyorum her iki dalda da...Diğer okullara başarılar...
Kadir Has Anadolu Lisesi Ritm Gitaristi
-
rüsvet işine bende inanmıyorum 30 bileti zar zor satmamıza ragmen hem dans hemde muzıkte finaldeyiz
herkese basarılar cumartesi gunu için
kultur lisesi danscısı
-
habire yahşiye ve bikaç okula daha laf atmış olan haydarpaşadan arkadaşım:
laf atıyosun ama kendi okuluna paso övgü yolluyosun...ama şu var ki siz çıktınız biz uyuduk..."uyusun da büyüsünü" coverlasaydınız daha iyiydi!!!her neyse ben habire yahşinin bestesini ve back vokalini çok sevdim hala daha seviyorum:)
kendi okulumu izleyemedim(K.Has) ama 2dalda da kazanmışız sevindim tabii ki...
yorumların hepsini okuyamadım slayer söyleyen okul hangisi???ayrıca hangi okul neden çekildi???
-
Arkadasım hangı haydarpaşa ?? haydarpaşa teknikmi yoksa anadolumu
-
slayer ı kultur soyledi
-
anadolu...deathblowcuğumun okulu:)